Dodaj do ulubionych

Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypial...

30.04.13, 14:01
Pani rzecznik przemilczała najważniejsze, że w trosce o zdrowie kiboli i nieuszkodzenie mienia pkp kosztem snu podróżnych, którzy za to prawo zapłacili, wagony z kibolami były rozdzielane wagonami sypialnymi.
Ale zaraz w odpowiedzi na reklamacje dowiemy się, że w pociągu nie powinno się spać, bo można zostać okradzionym, czyli reasumując pan Jarosław powinien pkp podziękować, że ta zadbała o to, że nie padł ofiarą kradzieży.
Obserwuj wątek
    • asiaspodlasia Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypial... 30.04.13, 14:02

كرهت غربتى وحطم الزمن مسيرتى واشعارى

م البعد عنك الا جمرة تحرق اقوى الابدانى

اعيش بذكرياتى ودمعى وانفاسى وصوت هواءك اجمل الالحانى

اللهم رد غربتنا ودعو لى والى كل مريض بلشفاء يارب وشكرا على الفديو
      • Gość: moshe z warszawy Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.13, 14:41
        > كرهت غربتى وح
        > طم الزمن مسير
        > تى واشعارى
        >
        > م البعد عنك ال
        > ;ا جمرة تحرق 
        > 75;قوى الابدان
        > 9;
        >
        > اعيش بذكريات&
        > #1609; ودمعى وانفا&
        > #1587;ى وصوت هواءك
        > اجمل الالحان&
        > #1609;
        >
        > اللهم رد غربت
        > نا ودعو لى وال
        > ;ى كل مريض بلش
        > 1;اء يارب وشكر?

מְלֻכְלָךְ חֲזִירמְ
        • asiaspodlasia Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi 30.04.13, 15:17
          والى كل مريض Pogoń كل مريض "matoły"?بلشفاء يارب وشكرا
    • Gość: Gosc Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: 195.124.114.* 30.04.13, 14:38
      rzecznik musi klamac taka jego robota, problem z tym kretynem, ktory kazal jej te glupoty opowiadac ....znajac zycie jakis niedouczony menago w stylu Juliana z nc+
      • Gość: kibol Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: *.szczecin.mm.pl 30.04.13, 14:57
        Kurcze, chyba skrobnę jakiś list o rozkrzyczanej wielotysięcznej paradzie feministek na pierwszego maja przez którą nie dojechałem w porę na mecz o Puchar Polski.

Ciekawe czy gazeta spłodzi z tej okazji kilka artykułów?
        • Gość: masaż dwóch twarzy Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.13, 15:48
          Próbuj, będzie to pierwsza twoja dłuższa wypowiedź pisemna w życiu - od czasu nieudanego wypracowania w czwartej klasie :)
          • Gość: kibol Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: *.szczecin.mm.pl 30.04.13, 16:03
            Już ci pisałem, że masz ciekawe hobby. Uganiasz się na forach za kibicami wyobrażając sobie, że są nieletnimi, pryszczatymi chłopcami. Jak ty przeszedłeś testy do swojej firmy?
      • Gość: Sz. Pies szczeka-karawan idzie dalej! IP: *.88-199-144.vspace.pl 30.04.13, 15:00
        Mimo zmasowanej akcji służb,politykierów pokroju chyżego ruja czy "rzetelnych" artykułów zarówno kibole,narodowcy i inni "faszyści" mają się znakomicie a nakład gwna spada.Ba!Nawet "debaty" z udziałem pedofila czy TW trzeba odwoływać!Niespotykane jeszcze parę lat temu....Swoją drogą-teraz większość ludzi będzie zaglądać w terminarz planując podróż pociągiem!Nie sądziłem,że gwno tak wpłynie (nieświadomie) na popularność Pogoni!
        • Gość: masaż dwóch twarzy Re: Pies szczeka-karawan idzie dalej! IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.13, 15:46
          Gdybyś nie był smarkiem, wiedziałbyś jak kiedyś wyglądały mecze Pogoni i wykazywałbyś mniej zarozumiałej buty. Ilu ludzi kiedyś przychodziło na stadion i jak frekwencyjnie wyglądał sektor pod zegarem? I jak to porównać z tym co dzisiaj reprezentujecie?
          Regres, upadek, wstyd.
          Jaka jest średnia widzów w Szczecinie na ekstraklasie? 5 tysięcy? 7? Zdajesz sobie sprawę że zrażacie ludzi do przychodzenia na stadion? Pewnie nie, a jeśli nawet to i tak masz to w tyłku - bawicie się w swoim własnym gronie, jest was coraz mniej, ale za to coraz bardziej radykalni. Zakon, sekta coraz bardziej upolitycznionych radykałów, rasistów, antysemitów, antyunijnych i w ogóle anty - budujecie swój wizerunek wyłącznie na walce, a sami co proponujecie? Straszenie ludzi w nocnych pociągach?

Widać po twoim bełkocie jakiej Polski chcesz. I to jest smutne.

Tak więc jest z wami coraz gorzej, a nie lepiej, ale tak sami chcecie. I ok, ciągnijcie Pogoń i całą polską klubową piłkę na dno. Coraz mniej ludzi to obchodzi. Stadionu i tak nie dostaniecie.

A co do sprzedaży GW - takie jak twoje proroctwa wieszczące spadek sprzedaży to ja na forum czytam od kilku lat. Kilka lat spadku na łeb na szyję, to chyba już powinno być zero, nie? A jakoś GW istnieje, ma się całkiem nieźle, i jest czytana - także ty podnosisz jej czytelnictwo tak nawiasem mówiąc...

A czego wy się dopracowaliście, endecy, patrioci od siedmiu boleści? Kto was zna, czyta? Kto się z wami liczy?
          • Gość: Sz. Re: Pies szczeka-karawan idzie dalej! IP: *.88-199-144.vspace.pl 30.04.13, 16:01
            Liczysz się ty,co widać chociażby po twych nerwowych wpisach,liczy się Adam Szechter-stąd ta nagonka i przypisywanie każdemu niemal zatrzymanemu kibolstwo.Rzuć okiem na wyniki finansowe i sprzedaż w Angorze-może fakty Cię przekonają.Co do frekwencji-to sprzedawczyki i oszuści wsparci leniwymi piłkarzynami spowodowały spadek frekwencji a nie mityczna już butelka po wódce lądująca na głowie liniowego.Gdybyś miał jakikolwiek kontakt (ale nie wirtualny) z meczami-wiedziałbyś.
            "Widać po twoim bełkocie jakiej Polski chcesz. I to jest smutne."-smutne to jest Twoje życie,może za młodu spotkałem kolegę Adama-Cohn-Bendita?
    • mamaigma bzdura 30.04.13, 16:07
      Skąd pani rzecznik wie że kibice mieli ważne bilety skoro konduktor im biletów nie sprawdzał (mówię o tych ostatnich wagonach 2-giej klasy). Ba, konduktor nawet tam się nie pojawił. Czyżby nie miał odwagi wejść do tych wagonów ??
      • Gość: Marta z gazety Re: bzdura IP: *.szczecin.mm.pl 30.04.13, 16:25
        Tak, wszyscy wiedzą, że konduktor nawet nie sprawdzał biletów tej rozwrzeszczanej bandzie.
        • Gość: Sz. Re: bzdura IP: *.88-199-144.vspace.pl 30.04.13, 16:40
          Czy pociąg nie wyruszył z opóźnieniem właśnie w wyniku kontroli biletów?
          • Gość: Marta z gazety Re: bzdura IP: *.szczecin.mm.pl 30.04.13, 17:35
            Ale ja jestem marta z wyborczej i ja wiem najlepiej!
          • mamaigma Re: bzdura 30.04.13, 18:28
            Ze Szczecina pociąg nie wyruszył z opóźnieniem. O braku kontroli biletów wiem od znajomych którzy jechali w ostatnich wagonach wśród kibiców :/
            • Gość: kibol Re: bzdura IP: *.szczecin.mm.pl 30.04.13, 18:48
              Cud, że przeżyli!!
    • Gość: gość Re: czy przewoźnik zapewnia spokojny sen ?? IP: *.bb.sky.com 30.04.13, 16:15
      "Przewoźnik ordynarnie oszukał podróżnych, sprzedając miejsca sypialne w pociągu, w którym sen był niemożliwy - napisał do nas czytelnik."

czy jest gdzies w regulaminie napisane, że przewoźnik zapewnia spokojny sen??

zaczęło sie od architekta. za tydzien pewnie będa listy od oburzonych kinomaniaków, kino i dystrybutor to oszuści, że film miał być ciekawy, że na plakatach było, że to super film itp.

• Gość: Vlad.H. Das ist unglaublich... IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 30.04.13, 18:35
      Das ist unglaublich, ich kann es noch gar nicht realisieren, dass wir jetzt zum Deutsch ubersprechen...
    • tertium-non-datur Czy Polizei miało obrazić, czy pochwalić? 30.04.13, 21:17
      I kogo, polska policję czy niemiecką?

W ogóle to myślę na podstawie tych zdjęć, że gdyby pacyfikowano tak kibiców jak to pokazano na ćwiczeniach, to architekt byłby w siódmym niebie. Hałas, dźwięk tłuczonego szkła, dym, wrzask, hamulec awaryjny, pisk kół... Idealne warunki do snu. W dodatku z powodu opóźnienia pociągu za darmo architekt mógłby sobie trochę dłużej pospać!
      • Gość: as 2 artykuł na małoistotny temat IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.13, 22:58
        skandalem było sprowadzenie niemieckich socjalistów bojówkarzy przez środowisko GW podczas święta niepodległości 2 lata temu.Dla mnie taka postawa to hańba równa z nazwaniem przez michnika, kiszczaka człowiekiem honoru.
        • Gość: pan na Arkonie Re: 2 artykuł na małoistotny temat IP: *.ias.bredband.telia.com 30.04.13, 23:07
          Coś cię dziwi? To samo środowisko (żydzi) optowało za przyznaniem Sląska Niemcom, uczestniczyło w najeździe bolszewickim na Polskę, stawiało Łuki triumfalne na cześć wkraczających wojsk niemieckich i sowieckich do Polski w 1939 roku a w latach 1944-56 dali nam takiego czadu że zapomnieliśmy o niepodległości na wiele lat..
          Dziś znów rządzą nami, a siła ich wynika z naszej głupoty i lenistwa...
          • Gość: ewa to już Polizei u nas pilnuje porządku?Condominium? IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 06:15
            W GieWu już policję nazywają Polizei?
            Rwę włosy z głowy mimo że byłam u fryzjera, kto wykształcił naszych dziennikarzy????
            • Gość: e Re: to już Polizei u nas pilnuje porządku?Condomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 18:16
              Analfabetka
    • Gość: ha ha ha Re: Co Polizei robi z kibolami. Kłótnia o niesypi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 22:54
      policja nic nei robi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka