Dodaj do ulubionych

Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina. ...

15.05.13, 15:49
ciekawi mnie jak dlugo ta biedna palma przetrwa na ulicy? co pierwsze ja wykonczy? wandale czy mroz?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina IP: *.asterisc.pl 15.05.13, 15:55
      stawiam na wandali, których niestety pełno w Szczecinie - nie ma chyba nocy po której coś nie jest "wysadzone w powietrze" ...
      • zed.1 Re: Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina 15.05.13, 16:43
        Szkoda drzewka. Ja jednak nie byłbym się mrozu i zadań pytanie tak: kto ją wykończy: wandale czy miejska drwalka, zwana ogrodnikiem.
      • Gość: Gosc Re: Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina IP: 195.124.114.* 15.05.13, 16:49
        centrum Szczecina to pardon: syf, kila i mogila wiec wypada zadbac o monitoring ew. podpisac umowe z jakas agencja tylko matolki musza o tym pomyslec wczesniej, znajac jednak mozliwosci intelektualne miejskich urzednikow uslyszymy tradycyjne szczecinskie "niedasie"
    • puz.on Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina. ... 15.05.13, 16:45
      Potomkowie pańszczyźnianych chłopów zniszczą
    • tertium-non-datur Re: Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina 15.05.13, 16:59
      We wtorek wybrano zwycięzcę zabawy - przy Bramie Królewskiej stanie palma pani Rozalii z Podjuch.

Jakiej zabawy? Jaki zwycięzca? Przecież palma została oddana za darmo...
      • Gość: Gosc Re: Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina IP: 195.124.114.* 15.05.13, 17:18
        nie ma nic za darmo ... Urzad Skarbowy upomni sie o swoje a prokurator postawi zarzuty, prezydent wyda oswiadczenie ze o niczym nie wiedzial i bedzie git, trzymajmy sie tradycji :-)
      • macrac1068 wesołe miasteczko 16.05.13, 02:30
        Jakie to budujące,że miasta nie stać nawet na zakup dużej,rozrośniętej palmy w pięknej,ozdobnej,charakterystycznej donicy, tylko skomli o pomoc mieszkańców Wspaniałomyślna i miła Pani Rozalia postanowiła wspomóc to wesołe miasteczko i oddać własną, piękną palmę, aby mieszkańcy skierowali swój wzrok w odwrotnym kierunku niż alejka skrzynkowa i rozregulowany zegarek bez wskazówek.
        • Gość: hhhu Re: wesołe miasteczko IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 02:50
          Pieprzonego trawnika ostrzyc debile nie umieją, a za to będą sadzić palmę.

Do roboty durne, biurokratyczne nygusy! Więcej pożytku byłoby z miotły w rączkach niż wymyślania debilnych PALM!
    • ajpitoajpi12 Palma pani Rozalii stanie w centrum Szczecina. ... 15.05.13, 18:53
      W ubr była ładna palma w jednym z parków miejskich, przetrwała o czym świadczą pąki. Niestety w czasie, gdy był jeszcze śnieg znalazłam odłamane gałązki, korona jest uszkodzona. Ktoś pewnie ćwiczył aporty z psem.
      Nie wiem od ilu lat palma jest w tym parku
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3423064,2,3,CAM02813.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3423062,2,1,CAM02812.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3423063,2,2,CAM02812.html
    • Gość: Andrew34 Palma?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.13, 16:55
      Kiedy kąpielisko Arkonka panie rzeczniku?
      Kiedy cmentarz bronowicka?
      Fontanna Wały Chrobrego?
      I wtedy możemy o palmach pogadać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka