Dodaj do ulubionych

starka starka i po starce

24.10.13, 08:59
radioszczecin.pl/1,104690,zapasy-starki-wyjada-ze-szczecina-zagraniczny-ko
Ciekawe co będzie nasz Polmos produkował, przez 10 lat zanim nowa starka będzie gotowa do butelkowania. Starka będzie sprzedana, beczki dawno poszły, lokalizacja w centrum ..... ciekawe.

Prawdę mówiąc to akurat nie jest super szałowe brandy ale świetny lokalny wyrób na prezenty.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: starka starka i po starce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.13, 10:25
      Zrobili to co ze stocznią - pod plaszczykiem "inwestycji" wyprowadzają nieruchomości i środki ruchome. A na końcu ogłoszą upadłość i szukaj wiatru w polu. Oczywiście syndyk swoja dolę za znalezienie "inwestora strategicznego" skasował.
      • Gość: Dobromir Tak trzymac! IP: *.business.telia.com 24.10.13, 10:52
        Dumni i silni!...
        • anika31 Re: Tak trzymac! 24.10.13, 12:13
          hihihi to chyba Pogoń...co nawet gra lepiej niżby można było przypuszczać.
    • Gość: Meduza Re: starka starka i po starce IP: *.globalconnect.pl 24.10.13, 22:31
      Droga Aniko33, Polmos będzie produkował to, co w Ciecinie ma największe powodzenie i co gwarantuje sukces komercyjny: mózgotrzepy, bełty, "nalewki" i wina owocowe marki "Samuraj". Starke będą chlać prymitywy amerykańskie nie odróżniając jej smaku od swoich "moonlight liquors [czytaj: bimbrów]" czy innych plugawych kukurydzianych burbonów porównywalnych finezją tylko do denaturatów. Ale zapłacą co trzeba i o to chodzi.
      • Gość: maltwhisky Re: starka starka i po starce IP: *.ias.bredband.telia.com 24.10.13, 22:36
        Nie płakałem po Wojtyle i Kuroniu, i po Starce też nie będę płakać.
        To nie jest trunek dla smakoszów.
    • puz.on Re: starka starka i po starce 25.10.13, 10:27
      Produkować będą apartamenty a Starka wyjeżdża do Tokyo jako sake lub do Kentucky jako WD40,niedługo nic nam nie pozostanie oprócz zarządu.
      • anika31 Re: starka starka i po starce 25.10.13, 11:01
        Zarządu miasta chyba:) Prawo właściciela, kupił firmę w przetargu każdy mógł to zrobić, szybka sprzedaż pewny zysk. Jednak zastnawiam sie czy nie lepiej było jednak za większy pieniądz sprzedać ją z dodatkami typu kryształowe butelki, drewniane pudełka i takie tam. Al enie mój pieniądz ni emoje decyzje.

Co do przedmócy na temat co piją Cicinianie...to sięnie zgodze...ostatnio wykupiono całe moje ulubione wino z jednego z dyskontów, aby zrobić zapasik na weekend....z odorbiną gosci musiałam zwiedzić 2 inne sklepy a co bybyło jasne wino i nie najtansze i na pewnonie slodkie...

moze nie jest tak zle jakby sie wydawalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka