Dodaj do ulubionych

Pączki z Netto

28.02.14, 17:28
2 lata temu pączki z Netto były wyśmienite, w zeszłym roku nie bardzo dobre.Myślałam że to "chwilowa" niedyspozycja, więc w tym roku też kupiłam w tym sklepie i okazało się że są ...obrzydliwe. NIGDY nie kupię w Netto pączków !!! To jednak jest prawda że jak cena wysoka to i wysoka jakość jak np. w piekarni przy ul.Krzywoustego róg Królowej Jadwigi gdzie przelotnie kupiłam jednego pączka z toffi...rewelacyjny był :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pączek Re: Pączki z Netto IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 19:06
      trzeba mieć ostro pod garem aby kupować w tłusty czwartek pączki w dyskontach/marketach. Tyłka do cukierni nie chce się ruszyć?
      • Gość: Vlad.H. Re: Pączki z Netto IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 28.02.14, 19:30
        "kazda pliszka swoj ogonek chwali" a na koniec okazuje sie ze wszystko jest taki sam szajs - dobre paczki o ja juz jadlem dawno temu i teraz nie ma dobrych paczkow bo i nie ma dobrych rzemieslnikow...kazdy goni za zyskiem, wszyscy zarzekaja sie ze nie oszukuja na polproduktach bop cena musi byc wysoka a ja twierdze ze wszyscy kantuja i tylko jada na tym twierdzeniu ze dobry paczek musi kosztowac wiecej niz 2,50 - ja zas twierdze ze te paczki za 2,50 sa nieznacznie lepsze od tych za 80 groszy i tyle... kanty na wszystkim i wszedzie - skisla frytura ktora dominuje a potem juz tylko gorzej bo polprodukty w stylu jajka w prozku, drozdze w proszku, mleko w proszku i polepszacze (brakuje tylko wody w proszku) dobrze smakowac nie beda...
    • Gość: karo369 Re: Pączki z Netto IP: *.88-199-144.vspace.pl 28.02.14, 21:35
      Masz rację "pączku" że trzeba mieć nieźle ...żeby kupować w dyskontach pączki, ale one były naprawdę dobre. Na "Manhatanie" (najlepsze pączki w Szczecinie) kolejka 70 osób więc chciało się oszczędzić chociaż czas a tu ...klapa...ale lekcja dla "Netto" jest i to mnie cieszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka