Gość: Kuba IP: *.optimus.szczecin.pl 04.10.01, 17:16 Co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 18:26 > Co Wy na to?? stronka piekna, jeno... a) czemu nie podano konta, na ktore mozna zbierac pieniadze? b) delikatnie mowiac, cala prawda o Colleonim jest czesciowo sklamana :( ale nie bede sie dokladnie chwalil dlaczego, czesciowo powiem jedynie, ze gazeta zajela sie problemem zanim Mike na ten temat zapostowal... c) a wogole wstyd i hanba, AKT Kroki ma problemy z ludzmi, nie ma kto robic rzeczy, a tu na stronke nowa sie porywaja... a jak stara wyglada? Nawet komus jednego drobiazgu poprawic sie nie chce, ze nie wspomne ze od pewnego czasu ktos robi nowa i zrobic nie moze, ale Colleoniego przecia ktos zrobil? A wogole, to jesli Kuba to ten Kuba o ktorym mysle, to zaraz zjebke dostane, ze hoho... moja odpowiedz dopiero jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 18:31 > a) czemu nie podano konta, na ktore mozna zbierac pieniadze? konto znalazlem, jeno ukryte bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 18:32 > stronka piekna, jeno... no i o jednym zapomnialem: czemu tak pozno, przecia to prawie juz jarmark... ech, w tym klubie zawsze ciezko zrobic cos z wystarczajaco duzym wyprzedzeniem, zeby to jeszcze rozpromowac zdazyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RB Re: COLLEONI.PL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:59 > b) delikatnie mowiac, cala prawda o Colleonim jest czesciowo sklamana :( ale nie bede sie dokladnie chwalil dlaczego, czesciowo powiem jedynie, ze gazeta zajela sie problemem zanim Mike na ten temat zapostowal... Na prawdę o Colleonim nikt nie ma monopolu. Ważne jest jednak, że się do niej dąży, dbając by nie zatarły się ślady w ludzkiej pamięci. I owszem pierwszy artykuł Gazety o Colleonim na jaki trafiłem pojawił się jako zapowiedż happeningu "Colleoni wróć" klubów Oddziału Akademickiego PTTK przed 19.06.1993 r., drugi chwilę po happeningu. Potem kilkakroć Gazeta do tematu wracała. Jednakże to nie Gazeta palmę pierwszeństwa wśród szczecińskiej prasy w pisaniu o pomniku dzierży. Pierwsze artykuły o Colleonim ukazały się z inicjatywy Antoniego Adamczaka w 1992 r. w Głosie Szczecińskim i Kurierze Szczecińskim, a potem Dzienniku Szczecińskim, które później wielokroć do tematu wracały. Na serio Gazeta zajęła się sprawą dopiero po poście Mike. I zaowocowało to dziś stokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: COLLEONI.PL IP: *.iton.pl 04.10.01, 19:45 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Co Wy na to?? Podoba mi sie - duzo informacji i super to zdjecie z 1945 r.! Jak potrzebujecie to mam 2 zdjecia Colleoniego w Warszawie (prawa autorskie GW) i jedno z Wenecji (moje). Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: COLLEONI.PL 05.10.01, 11:41 Niezłe ale czy ta "instalacja" z wyświetlaniem gestapowskich insygniów nie jest czasem prowokacją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 05.10.01, 12:25 > Niezłe ale czy ta "instalacja" z wyświetlaniem gestapowskich insygniów nie jest jakich gestapowskich insygniow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: COLLEONI.PL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 23:26 Gość portalu: Mike napisał(a): > > Jak potrzebujecie to mam 2 zdjecia Colleoniego w Warszawie (prawa autorskie GW)i jedno z Wenecji (moje). >oczywiście - wrzuć je jeśli możesz na stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: COLLEONI.PL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:18 Na stronece można już (!) obejrzeć zdjęcia z Jarmarku. Polecam wszystkim których nie było, zaś ci co byli może siebie znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 05.10.01, 08:28 > > b) delikatnie mowiac, cala prawda o Colleonim jest czesciowo sklamana :( a > le > I owszem pierwszy artykuł Gazety o Colleonim na jaki trafiłem pojawił się jako > zapowiedż happeningu "Colleoni wróć" klubów Oddziału Akademickiego PTTK przed [...] > Na serio > Gazeta zajęła się sprawą dopiero po poście Mike. I zaowocowało to dziś > stokrotnie. Oj owszem, w okresie happeningu i przez kilka lat odzew prasy byl doslownie zerowy, nie wiem jak Gazeta, ale Glos cos probowal rozruszac ale mu nie wyszlo. Nie myslalem jednak o tak dalekiej przyszlosci - raczej o okresie styczen-maj tego roku, dokladnie nie pamietam kiedy, jednak cykl artykulow i jako takie zainteresowanie Gazety tematem Colleoniego to okres troche przed postem Mikiego... nie duzo, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RB Re: COLLEONI.PL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 23:24 zrób sobie lepiej szczegółowy przegląd prasy, a zobaczysz kto, co i kiedy pisał o sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: COLLEONI.PL 05.10.01, 12:27 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > jakich gestapowskich insygniow? np. opaska ze sfastyką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 05.10.01, 12:36 > > jakich gestapowskich insygniow? > np. opaska ze sfastyką... Ty lepiej napisz, gdziezes je znalazl, bo ja nic nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 08.10.01, 12:24 > Co Wy na to?? NIE NA CZASIE! Czemu strona dopiero zaprasza na jarmark? Ja chce relacji! A nie planow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: COLLEONI.PL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 23:32 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > > NIE NA CZASIE! > Czemu strona dopiero zaprasza na jarmark? Ja chce relacji! > A nie planow! > Trzeba było się pojawić, zabawa była super. Pierwszy raz z takim rozmachem impreza rycerska w Szczecinie. Chwała bractwom rycerskim i ludzikom z Alianza za konsekwentne jej przeprowadzenie. A co do relacji na stronie, to najpierw trzeba wywołać slajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 09.10.01, 10:53 > > Trzeba było się pojawić, zabawa była super. Pierwszy raz z takim rozmachem > impreza rycerska w Szczecinie. Chwała bractwom rycerskim i ludzikom z Alianza z > a konsekwentne jej przeprowadzenie. A spojrz na adres spod ktorego pisze... i spod ktorego pisalem w piatek... > A co do relacji na stronie, to najpierw trzeba wywołać slajdy. a) ale jakies relacje, nawet bez zdjec, mozna by dac juz teraz... b) czy GW nie ma jakichs zdjec, do ktorych dalaby prawo publikacji w sieci? Nie wierze, zeby nie mieli swoich reporterow... c) Za dwa miesiace, to juz nie bedzie sensu dawac relacji, malo kto bedzie jeszcze ja tam szukal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarik Re: COLLEONI.PL IP: *.optimus.szczecin.pl 11.10.01, 13:03 Widzę, że potrafisz tylko dużo gadać i krytykować. A może pokazałbyś co ty zrobiłeś dla sprawy cwaniaczku? Wkurza mnie, że każdy pomysł ludzi na forum niszczysz swoimi wypowiedziami. Pewnie masz w tym jakiś interes, bo poza tobą nikt tego nie robi. Moim zdaniem stronka jest ok i przynajmniej w końcu mozna się coś więcej dowiedzieć o tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 14:04 > Widzę, że potrafisz tylko dużo gadać i krytykować. A może pokazałbyś co ty > zrobiłeś dla sprawy cwaniaczku? Umiescilem strone o Colleonim na serwerze Krokow. To byl moj pomysl, z nikim nie konsultowany - po prostu z okazji 40-lecia tego klubu przegladalem materialy archiwalne i patrzylem, co warto by umiescic. Wielokrotnie probowalem poruszyc sprawe na rownoleglym pl.regionalne.szczecin (wtedy jeszcze nie uczestniczylem na forum Gazety), takze pisalem maile do Kuriera i GW zeby zwrocily uwage na ta sprawe. Pisalem tutaj o pocztowkach, o tym ze bedzie jarmark (jako pierwszy poinformowalem to forum ze cos bedzie!, przynajmniej tak mi sie wydaje) Gdy ktos podsunal pomysl dla zwyciezcow konkursu "Grasz o Staz" zeby zrobic cos spolecznie i nie bylo pomyslu, probowalem podsunac pomysl Colleoniego (niestety, nie wyszlo, gdyz wogole tylko poczatkowo ktos twierdzil ze warto by cos zrobic spolecznie, ale wkrotce pozniej przeszlo im). Chcialem tez probowac przekonac firme w ktorej mialem praktyki, zeby cos zasponsorowala, niestety nie bylem w stanie zastosowac strategii win-win gdyz nie bylo nic do zaoferowania w zamian :( > Wkurza mnie, że każdy pomysł ludzi na forum > niszczysz swoimi wypowiedziami. ??? Przecia w swoich wypowiedziach popieram zarowno pomysl zwrotu Colleoniego, jak i Mojzesza, Sediny (chociaz uwazam, ze pierw Mojzesza bo CHYBA bedzie latwiej), poparlem pomysl fontann dla Szczecina i rozwinalem pomysl o drzewka. > Pewnie masz w tym jakiś interes, bo poza tobą > nikt tego nie robi. Czlowieku, chyba ty masz jakis interes w osmieszeniu mnie, bo jak widac nie wiesz co mowisz. Moze pierw dokladnie przejrzyj forum, zanim zaczniesz mnie krytykowac? > Moim zdaniem stronka jest ok i przynajmniej w końcu mozna się coś więcej > dowiedzieć o tym wszystkim. Wszystkiego? Nie mowie, ze pomysl byl zly, ale nie nawidze niedorobek ktorych nie mozna krytykowac tylko dlatego, ze calosc sluzy dobrej sprawie. Uwazam, ze ZWLASZCZA JESLI COS SLUZY DOBREJ SPRAWIE, to powinno byc zrobione tak, aby nikt nie mogl temu nic zarzucic. Poza tym Kuba chcial naszych opinii... nie napisal, ze chce slyszec tylko pozytywne, wiec napisalem co mysle. A przecia strona byla zrobiona cholernie pozno (albo informacja o niej pojawila sie cholernie pozno), przez co jej skutecznosc byla bardzo obnizona (kto mial wiedziec o jarmarku, ten juz wiedzial, a kto nie wiedzial, ten dowiedzial sie pewnie zbyt pozno zeby zmienic swoje plany). A przecia do tej pory nie ma informacji co sie dzialo na jarmarku, dalej pisze "Bedzie mozna zjesc", a nie "Mozna bylo zjesc"... Nie ma informacji (lub ciezko je znalezc) gdzie kupic pocztowki, gdzie wplacac pieniadze :( Strona nie jest promowana przez klub ktory ja prowadzi (brak informacji na ich wlasnych stronach)... Jak widac strona nie jest idealna, i wiele mozna jej zarzucic. A ze sluszy dobrej sprawie? To wcale nie znaczy, ze moze byc tak kiepsko prowadzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarik Re: COLLEONI.PL IP: *.optimus.szczecin.pl 11.10.01, 14:46 > Jak widac strona nie jest idealna, i wiele mozna jej zarzucic. A ze sluszy dobr > ej sprawie? To wcale nie znaczy, ze moze byc tak kiepsko prowadzona... To może zrobiłbyś lepszą?? Jakoś nie mogę przyznać, by ten artykuł na stronie Kroków, którym tak się wszędzie chwalisz był rewelacją graficzną i techniczną. Wklepać tekst potrafi każdy laik, a tym bardziej nie swój. Popieram tych ludzi, którzy wpadli w ogóle na ten pomysł. Nie wiem, czy mają w tym interes, czy robią to za friko, grunt, że podjęli wyzwanie. I twoje argumenty są tu akurat zupełnie beznadziejne. Ale możesz się zrewanżować i pokazać wszystkim jak powinna wyglądać taka strona. Domena colleoni.com.pl jest wolna. Daj przykład całemu światu na wspaniałą stronę, pokaż co potrafisz Mistrzu!! (mogę Ci ją nawet zarejestrować) Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: COLLEONI.PL 11.10.01, 14:55 szarik ! nie kasaj ZetKi - bo on mi wisi pare piw a poza tym , chyba po to jest forum , zeby kazdy pisal co chce jesli wszyscy zgadzaja sie ze soba to po tygodniu forum umrze z nudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 15:58 > szarik ! nie kasaj ZetKi - bo on mi wisi pare piw Za co??? > a poza tym , chyba po to jest forum , zeby kazdy pisal co chce Dokladnie... pytanie bylo - co sadzicie... wiec napisalem, co sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: COLLEONI.PL 11.10.01, 16:34 jak to za co ZetKa ? publicznie oswiadczyles , ze stawiasz piwo za kazdy optymistyczny post , ktory popelnie a teraz co? wymigujemy sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 12.10.01, 09:49 > jak to za co ZetKa ? publicznie oswiadczyles , ze stawiasz piwo > za kazdy optymistyczny post , ktory popelnie To byla propozycja tylko... i nikt nie podchwycil :( > a teraz co? wymigujemy sie ? Ale pisz dalej optymistycznie... jak sie jakis fundusz uzbiera, to dostaniesz swoje piwa... a jesli chodzi o fundusze, to moze sie wreszcie dowiem, ILE MAMY NA COLLEONIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba wszystko społecznie IP: *.optimus.szczecin.pl 11.10.01, 15:11 Gość portalu: szarik napisał(a): > Nie wiem, czy mają w tym interes, czy robią to za friko, grunt, że podjęli > wyzwanie. Widzę, że muszę zabrać głos, bo temat, który rzuciłem wywołał prawdziwą wojnę. Stronę, którą zarejestrowaliśmy prowadzimy społecznie, finansujemy ją z własniej kieszeni i robimy sami, więc nie wymagajcie od nas, by wszystko było na wczoraj. Każdy ma swoje zajęcia, a jeśli coś robi się bez kasy, to zawsze jest na dalszym planie. Pewnie gdybyśmy komuś zapłacili, to relacje byłyby na żywo. Poza tym pomysł na stronę wpadł w ostatniej chwili, a od pomysłu do wykonania też musiało trochę czasu upłynąć. Zresztą gdyby zetka był na jarmarku to widziałby reklamy strony, tak samo jak na pocztówkach. Swoją drogą można je dostać w Regionalnej Pracowni Krajoznawczej PTTK, ul. Dworcowa 6 w godz. 16-20 (pn-piąt) No i pewnie wszystkim czytelnikom jestem winien pewne wyjaśnienia. Nie wiem, czemu Zbyszek (zetka) stara się pokazać nas w takim złym świetle (do niedawna członek naszego klubu - nawet jego były skarbnik, czego wcześniej nie powiedział), ale to jego sprawa. Cieszy mnie natomiast fakt, że staramy się pokazać w wielu miejscach, coś robić i starać wdrażać nasze pomysły w życie. Nie chciałem zabierać wcześniej głosu, bo wydawało mi się to bezcelowe. Ale dzisiaj myślę, że zaczyna to trochę przerastać moje oczekiwania, o których myślałem pisząc pierwszy post. Jak to się dalej potoczy zależy od Was, ale myślę, że temat jest i tak mocno wyczerpany. Podsumowując mogę powiedzieć, że jarmark uważam za udany, może niebawem Colleoni przybędzie do Szczecina, no i uda nam się uruchomić saturator, kupiony specjalnie na tę okazję. Stoi i czeka na kogoś mądrego, kto połączy te wszystkie kraniki. Może na następnym jarmarku?? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 15:57 > To może zrobiłbyś lepszą?? Jakoś nie mogę przyznać, by ten artykuł na stronie > Kroków, którym tak się wszędzie chwalisz był rewelacją graficzną i techniczną. > Wklepać tekst potrafi każdy laik, a tym bardziej nie swój. No coz, nie kazdy jest grafikiem, i ja sie do takowych nie zaliczam. Nie zarzucam tez poziomu graficznego stronie colleoni.pl, choc sa drobiazgi o ktore mozna by sie czepic, ale sa to tylko drobiazgi. Poza tym robiac ta strone uwzglednilem WSZYSTKIE UWAGI jakie mi wtedy zarzucono - a ze wszyscy twierdzili ze jest idealna (podobnie jak caly serwis) i nie ruszac - to nie ruszalem. Chodzi mi raczej o aktualnosc serwisu... CZEMU TAK POZNO?!?!?!??!?!?!?!? A jesli wam sie nie podobaja moje uwagi, to niech wam bedzie, niech bedzie strona, ktora nic nie wnosi do sprawy bo jest malo aktualna, bo informacje pojawiaja sie za pozno, itp. - ale przynajmniej wam bedzie sie zdawalo ze strona jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebe Re: COLLEONI.PL IP: 213.76.59.* 15.10.01, 22:55 Ludzie łaskawi! Kto był na jarmarku niech napisze relację, wówczas zamiast próżno międlić ozorem będziemy mieli info na colleoni.pl Obserwując dysputę mam wrażenie, że 1/20 czasu na nią poświęconego starczyłaby na aktualizację tej strony o krótką relację z jarmarku. Zatem - do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: COLLEONI.PL IP: *.robotics.ntua.gr 16.10.01, 10:15 > Ludzie łaskawi! Kto był na jarmarku niech napisze relację, wówczas zamiast > próżno międlić ozorem będziemy mieli info na colleoni.pl Obserwując dysputę mam > wrażenie, że 1/20 czasu na nią poświęconego starczyłaby na aktualizację tej > strony o krótką relację z jarmarku. Niestety, nie bylem na jarmarku :( > Zatem - do dzieła! No wlasnie... dorobcie stronke "Jak mozesz pomoc" czy cos takiego, na ktorej beda informacje o kartkach, o koncie itp. Bo malo kto sie doczyta tego na stronie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba niedługo relacja IP: *.optimus.szczecin.pl 31.10.01, 12:08 Proszę o wybaczenie wszystkich, którzy oczekiwali na szybką relację z jarmarku. Nie było to możliwe z przyczyn wyższych i przede wszystkim mojej nieobecności. Stronka już nie zaprasza na jarmark i naprawdę wkrótce pojawi się na niej relacja z imprezy. Kwestia napisania tekstów i wywołania zdjęć, więc proszę raz jeszcz o trochę cierpliwości. Postaramy się także umieścić na niej stan konta. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: niedługo relacja IP: *.robotics.ntua.gr 31.10.01, 12:45 > Kwestia napisania tekstów i wywołania zdjęć, więc proszę raz > jeszcz o trochę cierpliwości. Znaczy, ze pewnie jeszcze nic nie zrobione? :( Mam nadzieje, ze TYM razem to jakos sprawnie pojdzie... > Postaramy się także umieścić na niej stan konta. Czy bedzie to zmieniane na biezaco, czy tylko jednorazowo? Jesli nie mozecie zrobic skrypciku sprawdzajacego stan konta (a pewnie nie mozecie, bo to i trudne, i ze znajomoscia skryptow to u ciebie Kuba gorzej chyba niz u mnie, a i ja poczatkujacy ledwo jestem), to moze chociaz zmienianie codziennie rano? Wtedy albo by Obs mial skrypcik zeby samemu uaktualniac, albo chociaz wysylal maila komus, kto sie zna na html-u zeby codziennie uzupelnial (deklaruje sie do pomocy, do konca miesiaca codziennie oprocz sobot niedziel, pozniej - nie wiem)... A kiedy beda informacje o pocztowkach, koncie bankowym, aukcji Mike-ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: niedługo relacja IP: *.optimus.szczecin.pl 31.10.01, 12:57 Dzięki Zbychu za uznanie, ale tak się składa, że ze znajomością skryptów nie mam problemów i pomocy z Twojej strony już nie potrzebuję. Wystarczy, że robisz wokół tego wielkie zamieszanie, ale może to i lepiej. Jeśli będą dane, to będzie i licznik, więc o to się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: zdjatka IP: *.optimus.szczecin.pl 31.10.01, 13:50 jasne, wysłałem Ci rano meila. Jeszcze raz wielkie dzięki, postaramy się je wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: niedługo relacja IP: *.robotics.ntua.gr 31.10.01, 14:14 > Dzięki Zbychu za uznanie, ale tak się składa, że ze znajomością skryptów nie > mam problemów i pomocy z Twojej strony już nie potrzebuję. Jesli jestes tym Kuba, o ktorym mysle, (bo w Optimusie jest tam was dwoch, ktorych znam, ale ten drugi pisalby raczej Qba, czy cos innego), to ostatnio nie umialem, ale skoro sie nauczyles, to dobrze... > Wystarczy, że robisz wokół tego wielkie zamieszanie, ale może to i lepiej. Przynajmniej inni widza, ze cos sie dzieje, jeszcze zebyscie zauwazyli, na co wam zwracam uwage (czyli dajcie informacje o widokowkach, koncie i aukcji na strone tak, zeby nie trzeba bylo szukac... i of course relacje ;) btw dopisalem was do wyszukiwarek (Onet, WP, Yahoo), bo nigdzie nie bylo... moze bedzie tez na www.szczecin.pl i www.szn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: niedługo relacja IP: *.robotics.ntua.gr 01.11.01, 09:39 > Wystarczy, że robisz > wokół tego wielkie zamieszanie, ale może to i lepiej. Zapomnialem spytac, czy chodzi ci o to, ze zwracam uwage na pewne bledy, dosyc istotne? Np. brak informacji jak mozna pomoc? A wiesz jak by mnie mozna bylo najprosciej uciszyc? Dwa sposoby: a) pokazac, ze nie prawda, ze informacje sa (oczywiscie w miedzyczasie je tam wstawic) - wtedy nie mialbym na co narzekac... b) powiedziec, ze zdaniem autorow stron informacje te sa niepotrzebne na stronie - ale wtedy licz sie, ze ja sie wdam w dyskusje, i mysle, ze kilka innych osob tez... no i pojade osiagnieciami nauki ktora marketingiem (zarzadzaniem? ekonomia? to i tak zblizone) sie nazywa, a ktora podobno studiujesz... (szkoda, ze na PS pierwsze lata to wszystko tylko nie to, co wskazuje nazwa kierunku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: niedługo relacja IP: *.robotics.ntua.gr 07.11.01, 16:51 > A wiesz jak by mnie mozna bylo najprosciej uciszyc? Dwa sposoby: > a) pokazac, ze nie prawda, ze informacje sa (oczywiscie w miedzyczasie je tam > wstawic) - wtedy nie mialbym na co narzekac... obiecalem sie uciszyc, ale... mozna jeszcze prosic o zdjecia pocztowek? znaczy nie tylko tych z Sedina, ale takze tych z Colleonim... porozrzucaj je Kuba po stronie, to i strona stanie sie lzejsza do lykniecia (dla oka, nie dla lacza ;) Oki, nie doczytalem, ze sie staracie w tym kierunku... a relacji jak nie ma, tak nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RB aukcja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 23:53 aukcja - świetny pomysł - fajnie, że można obejrzeć na colleoni.pl -co licytujemy - dzięki. Zaczynam mieć ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wszystko społecznie IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 16:04 > Stronę, którą zarejestrowaliśmy prowadzimy społecznie, finansujemy ją z własnie > j > kieszeni i robimy sami, więc nie wymagajcie od nas, by wszystko było na wczoraj > . A moze sprobowac cos zrobic wspolnie? Czy nie mozna bylo poprosic na forum o pomoc? Mysle, ze gdybys odpowiednio przedstawil, ktos by sie znalazl - do przepisywania odrecznych artykulow, do wklepywania informacji, itp. > Poza tym pomysł na stronę wpadł w ostatniej chwili, a od pomysłu do wykonania t > eż > musiało trochę czasu upłynąć. W takim razie przepraszam, szkoda ze tak pozno wpadliscie na ten pomysl, ale pomysly maja to do siebie, ze wpadaja do glowy nie wtedy kiedy powinny, tylko wtedy kiedy one chca. > Zresztą gdyby zetka był na jarmarku to widziałby Z wiadomych Ci wzgledow nie moglem... > Swoją drogą można je dostać w Regionalnej Pracowni Krajoznawczej PTTK, > ul. Dworcowa 6 w godz. 16-20 (pn-piąt) Czemu tak pozno odpowiedz? Dobrze, ze dostalem ja wczesniej... > No i pewnie wszystkim czytelnikom jestem winien pewne wyjaśnienia. Nie wiem, > czemu Zbyszek (zetka) stara się pokazać nas w takim złym świetle (do niedawna > członek naszego klubu - nawet jego były skarbnik, czego wcześniej nie > powiedział), ale to jego sprawa. No coz, to co tutaj krytykuje (a wiec opoznienia z informacjami) to jest to, co krytykowalem w klubie zanim podjalem takie decyzje jakie podjalem na temat tego klubu. Nie staram sie pokazac klubu ze zlej strony (bo gdybym chcial, to tutaj umiescilbym cala litanie ktora juz slyszales, a ktorej nie chcesz przyjac do wiadomosci), chcialem tylko wytknac sprawy, ktore mozna poprawic. Ale jesli uwazasz, ze lepiej zeby bylo tak jak jest... Tylko po co sie pytales o zdanie? > Podsumowując mogę powiedzieć, że jarmark uważam za udany, może niebawem Colleon > i > przybędzie do Szczecina, no i uda nam się uruchomić saturator, kupiony specjaln > ie > na tę okazję. Stoi i czeka na kogoś mądrego, kto połączy te wszystkie kraniki. > Może na następnym jarmarku?? > Co Wy na to? I ktos podobno interesuje sie watkiem? A przeczytaj moj watek "jak bylo na jarmarku Colleonskim" z propozycja zrobienia corocznego jarmarku? Odpowiedz Link Zgłoś