06.04.14, 11:36
Idiotko, o mały włos nie wjechałam ci w kufer, kiedy dałaś po hamulcach na środku ronda Szyrockiego dziś o 9.55, bo musiałaś sprawdzić komórkę. Czarny opel, w środku blondynka, potem wlokłaś się pod górę Piastów, ciągle z tą komórką w garści. Weź ty sobie obejrzyj parę filmików, co się dzieje z urodą, jak się bawi telefonem na środku ruchliwej drogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: ZS 6518X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 11:47
      brawo, takie kretyńskie zachowania trzeba piętnować
      • Gość: ola Re: ZS 6518X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 19:22
        coraz częściej instaluje się kamery w samochodach. warto takie anormalne zachowania przekazywać policji drogowej
        • Gość: Cap kościelny Re: ZS 6518X IP: *.opera-mini.net 06.04.14, 20:23
          ...a może to była sekretarka jakiegoś plebana albo i samego arcyDieńgi ???
          Wówczas poliucmajstry ogony podkulą i szaaaaa....
    • Gość: 5th_element Re: ZS 6518X IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 20:19
      obawiam sie, ze tleniony glonojad tu nie zagląda. Zaś brawo za nagłośnienie. W sumie skoro policja nie potrafi reagowac na przyssanie sie niektorych ssakow do telefonu, to moze taka akcja pomoze.
      • Gość: blondynka Re: ZS 6518X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.14, 20:28
        a odwalcie siem ode mnie troglodyci.... nie wiecie że jak dzwoni Jolka to ma nowe ploty?! Przygłupy i szowiniści w spodniach z rozporkami... trochę kultury i kindersztuby na drodze. Szanować panie a nie tylko krzyczeć i wymagać.. i tak powodujemy mniej wypadków niż faceci, którzy traktujom samochód jak przedłużenie fiuta i wszędzie siem z nim pchają i kazdy byle szybciej...

wsadźcie se te swoje fiuty w rurę wydechową to wam przejdzie jaskiniowcy... same bezmózgi na tym forum...
        • 5th_element Re: ZS 6518X 09.04.14, 13:20
          nawet prowokacja moglaby miec granice. Fakt, ze czuje sie czasem jak mizogin ale generalnie chadzam w spodnicy i wstyd mi za reprezentantki plci wlasnej.
          • Gość: blondynka Re: ZS 6518X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.14, 18:35
            czyli nie lubisz babo kobiet??? to powinnaś otworzyć osobny wontek w tej sprawie, kochaniutka...
            albo zadzwon na komurkem do kolerzanki
        • Gość: ruda ale farbowana Re: ZS 6518X IP: *.ias.bredband.telia.com 13.04.14, 19:25
          Zocha, a co ci sie faceci w samochodzie niepodobajom?!
          Wolisz (pol)inteligenta na rowerze z brodom?
          • Gość: blondynka Re: ZS 6518X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 13:14
            yebac rowery.. tych to nie cierpiem oi mam nadziejem jakiego przejachać z jego winy :))) szczególnie brodatego..
            facet w samochodzie mi nie przeszkadza jak jest moim szoferem.. ale sazowinistoof, cootasuf, zwykłych hamuf, nie torelujem... takich należy trzymać w klatkach i niech siem lejom po mordach ku uciesze gawiedzi.. do niczego innego siem nie nadawajom.. popatrz co te idyoty robim na drogach.. ile wypadkuf ze skootkiem śmiertelnym spowodowały baby a ile te głupie hooye??? pooglądaj sobie policyjne nagrania, ctoorych nie brakooje.. co złapią pirata to jakiś idiota.
            babeczki owszem coś zmajstrują, ale nie są mordercami i psych-zabooycami za kierownicą.. to domena facetuf. debili i kretynuf.. na rowerach kto wyskakuje na pasy dla pieszych? faceci.. jeszcze żadnej baby nie widziałem, te zazwyczaj złażą z damek, albo nawet jak przejadom to jak się samochody zatrzymają.. nie wymuszają rowerzystki, facet na rowerze to taki sam idiota jak ten za kierownicą... ach yebłą bym se takiego :))) oczywiście moim zderzakiem, i żebycw...om do łba nie przychodziły fgłupoty to nie swoim tylko samochodowym :)))
            • Gość: ruda ale farbowana Re: ZS 6518X IP: *.ias.bredband.telia.com 14.04.14, 17:15
              Zgadzam sie z toba Zocha; Przyszlosc nalezy do kobiet!
              • Gość: blondynka Re: ZS 6518X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 17:20
                pierwszy kierowca był kobietom :)))
                • Gość: ruda ale farbowana Re: ZS 6518X IP: *.ias.bredband.telia.com 14.04.14, 20:08
                  wiem, wiem, ale nie ma czym sie chwalic!
                  Ewka tak pokierowala Adamem, ze Jahwe wypyerdolil ich z raju...
                  • Gość: Vlad.H. Re: ZS 6518X IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 14.04.14, 23:30
                    zydowskie gusla...
                  • Gość: blondynka Re: ZS 6518X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.14, 00:24
                    a na hooy nam ten ray??? nudy.. grzeczne ludzie idom do raja, a niegrzeczne tam gdzie chcą... efka była pierwszom feministką i miała swoje zdanie, tak musiałybyśmy kiblowac w tym głupim raju i robić za cudze żebro! to dopiero obciach i wiocha... i do dzisiaj trzeba by latać na golasa, 0 samohoduf, zero makijaża, 0 plot etc. z nuduf nawet nie możnaby się było zaszczelić...
                    efka zrobiła dobrom robotem i pokierowała sprawom we właściwym kierunku i nudziarz sam nas wykopał z nudowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka