Gość: fan IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.03.02, 11:48 Po dobrym aczkolwiek przegranym bardzo pechowo meczu z Wronkami czas na zwisle.Pokazalismy calej Polsce dobry doping czy przygotujemy cos extra na mecz ze zwisla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Pogon:Wisla IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.03.02, 11:53 Dzieki Ci wielkie rabarbarian za te wszystkie informacje ktore mi przekazales przez internet. Sprawdzilo sie co do joty.A tak na marginesie szkoda ze nie moglismy sie pozdrowic bedac w Przytocznej badz na samtm meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogon:Wisla 31.03.02, 22:43 nieobecność nieusprawiedliwiona przegrałem ze święceniem jaj :(( obiecuję poprawę na wiśle Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon:Wisla 01.04.02, 17:29 fan - nie ma za co:))) okazji pewnie bedzie wiecej. Przytoczna mijalem dopiero przed 17 ale fajny widok. Jak okiem siegnac lowcy pustych butelek i puszek. Ale mina pana sprzatajacego okolice baru tryskala radoscia. Mial powod?:))) Ktos wpadl do niego i zamowil male conieco:)))) Wyjazd fajny choc ta... pieprzona 88 minuta. Juz wiem dlaczego nie lubie Krola:) On niemal w kazdym meczu nam bramke strzelal - zmrol jeden:( Franek - na wisle musisz uszyc wielka fane �Przepraszam�:))))) Teraz ludki idzemy na zwisle a potem swietowac zwyciestwo Pogoni:) Do booooooooju MKS! ZAWSZE POGOŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pogon:Wisla IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.04.02, 23:34 to chyba sie troche spozniles.Powiedz co myslisz o rzucaniu w Podbroznego i zimnych ogni na murawe.Nie smaczne i prymitywne wydaja mi sie okryki typu Szmotulswki co ty k...Mysle ze my kibice Pogoni mamy szanse nadac ton w Polsce prawdziwego kibicowania.Do zobaczenia na zwisle Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon:Wisla 02.04.02, 10:33 Nie spoznilem sie. Bylem 20 minut przed meczem:) A co do rzucania w Podbroznego, bluzgania Gesiora czy Szamotulskiego. Tego nie zmienisz. Na stadionach trzeba zamontowac specjalne bramki ktore przy przejsciu kibica zapiszcza kiedy sie okaze ze ten mozgu nie ma:) Tylko kto takie bramki zrobi?:) Ci debile ktorzy podrzucaja takie hasla jeszcze w listpadzie skandowali nazwiska Gumy i Gaski na Twardowskiego a teraz... szkoda gadac. Rzucania w kogokolwiek tez nie warto komentowac - debile. Ale rozbawili mnie ci co siedzieli w �piekielku� amiki. Kiedy nasz sektor zaczal rzucac zimnymi ogniami na murawe ci zaczeli skandowac... łobuzy!:) Na innym stadionie byloby (....., ......., ......) a we Wronkach łobuzy! Smieszne bo niespotykane ale fajne:) Pokazalismy ze moze nas byc na wyjezdzie duzo ale niestety gdy jest blisko, ze momentami moze byc fajniejszy doping niz w Szczecinie (kuriozum). pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pogon:Wisla IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 19:11 Z tymi lobuzami to mnie zaskoczyles bo ja oprocz naszego dopingu nic nie slyszalem.Tak zgadzam sie tego nie da sie zmienic aczkolwiek trudno sobie wyobrazic aby po tym co zrobil sedzia w drugiej polowie krzczec sedzia kalosz. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon:Wisla 02.04.02, 19:29 Stalem za bramka na wysokosci ich sektora wiec �szeptali� mi do ucha:) Widzialem powtorke meczu w anale i prezentowalismy sie na sektorach dobrze. Szkoda tylko tego rzucania ale... Wazne zeby na zwisle bylo glosno i zwyciesko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Pogon:Wisla IP: *.ncr.com 04.04.02, 17:00 Będzie głośno, będzie!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pogon:Wisla IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.04.02, 22:32 Jezeli dopisze pogoda to bedzie rekord wiosny 2002, ida nawet tacy ludzie ktorzy chodza od tzw. swieta.Z mojego srodowiska ida wszyscy. Oby tylko Pogon wALCZACA ZAGRAla z zebem.Bac co badz gra mistrz z w-ce mistrzem.DO BOJU MKS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon:Wisla 05.04.02, 10:41 Bardzo duzo zalezy od atmosfery. Przy 3:3 z wisla kiedy na stadionie bylo 20 tys. ludzi jak rykneli kiedy wychodzily druzyny na murawe... Stalem przy tunelu i widzialem �strach� w oczach wislakow:))) To byl mecz:) Na stadionie wrzalo jak w kotle az ciary po plecach szly. Czyli pokazalismy ze potrafimy zrobic atmosfere i to na meczu z wisla. Nic trudnego:) Do boju MKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Pogon:Wisla 5:0 IP: *.bln.tli.de 07.04.02, 00:24 Kocham cie fanie Pogoni S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sukinsyn Re: Pogon:Wisla 5:0 albo 6:0 IP: *.bln.tli.de 07.04.02, 00:26 azeby miec bilet kradne Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogon:Wisla 5:0 albo 6:0 07.04.02, 01:10 a zeby pogadac gadam ze soba a zeby powiedziec kocham cie staje przed lustrem a zeby dopingowac ide qwa na mecz!! Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon - Wisla 07.04.02, 14:11 Slonce swieci - ludziska konczyc obiady i na mecz. Niech wygra lepsza i dlaczego Pogon?:))) Do boju MKS!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Pogon - Wisla 07.04.02, 20:37 Szkoda ale już po sprawie. Szkoda bo było blisko ale blisko nie wystarczy. Wisła zasłużenie wygrała a powinna nas rozklepać ale na szczęscie miałą w swoim składzie frankowskiego:) My mielismy sędziego nalżnika, który zabrał gola strzelonego przez Cantoro. Podobała mi się gra Drumlaka i Stolarczyka. Sławek Olszewski nie miał szans przy golach ale miał należnika:) Frankowski może się pakować na mundial a częsć tych debili którzy rzucali race na boisko i serpentyny niech się sama odstrzeli. To najtańszy koszt. Brak wyobraźni i wstyd na całą Polskę. Trudno:( Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cie! W sercu moim zawsze jest Pogoń Szczecin MKS! Nic się nie stało, hej Pogoń nic się nie stało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Pogon - Wisla IP: *.ncr.com 08.04.02, 16:48 Pewnie, że nic się nie stało! :)) Gramy dalej! Ale palantom, którzy rzucali na boisko race sam chętnie sklepałbym buzie! Kretyni k...a myślą, że mamy nadmiar pieniędzy i powinniśmy wesprzeć PZPN płacąc kary :(((( Odpowiedz Link Zgłoś