damakier1 12.06.14, 23:46 Tak wygląda reprezentacyjna ulica Pogodna - ul. Adama Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Piękne Pogodno? 12.06.14, 23:48 są jeszcze pojemniki koło Ryneczku Pogodno GDZIE STRAŻ MIEJSKA? za co bierzecie kasę śmierdzące lenie??????? jeep Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Piękne Pogodno? 13.06.14, 00:15 Siedziba Straży miejskiej jakieś 100 metrów dalej - przy ul. Abramowskiego (róg Mickiewicza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Piękne Pogodno? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.06.14, 08:11 tak wygladaja tez ulice w miastach Holandi. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Piękne Pogodno? 13.06.14, 13:56 Możliwe. Ale nie widzę powodu, żeby u nas miało być równie paskudnie, jak w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as małpowanie europy z segregacją śmieci oto są powod IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 15:44 tego.Przed segregacją wywożenie śmieci było dla klienta tańsze ,odbywało to się: 1 transport na tydzień.Po segregacji mam drożej jakieś 60 % i 5 transportów w ciągu 2 tygodni.Do, tego doszło większe zużycie wody.Nie wiem jaki jest uzysk z segregacji.Jeszcze PO chce wprowadzić policję śmieciową która będzie sprawdzać zawartość kubłów którą też będzie kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: małpowanie europy z segregacją śmieci oto są 13.06.14, 17:43 ty może małpujesz ja jestem w Europie i jestem Europejczykiem Dlatego segreguję - bo ma to sens. Burdel z kiblami wynika z ludzkiej tępoty i lenistwa. Nie z rozwiązań systemowych. Kubły powinny być w śmietnikach a nie na ulicy. To takie trudne do zrozumienia? jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: małpowanie europy z segregacją śmieci oto są IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.06.14, 20:02 > ja jestem w Europie i jestem Europejczykiem To ty tak myslisz - prawdziwi europejczycy tak o tobie nie mysla... > Dlatego segreguję - bo ma to sens. Wklejalem tu kiedys link z badan prowadzonych w Holandi ze segregacja smieci nie ma zadnego sensu - z wielu roznych powodow - tak naprawde to wielki pic na wode... No ale najwazniejsze ze masz dobre samopoczucie i jak widac w wczesniejszym wpisie zawyzona samoocene Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: małpowanie europy z segregacją śmieci oto są 14.06.14, 00:10 ja jestem w Europie i jestem Europejczykiem No ale najwazniejsze ze masz dobre samopoczucie i jak widac w wczesniejszym wpisie zawyzona samoocene ------------ vlad ty jesteś z Azji a twój nick wiele mówi o Tobie - wbrew pozorom nie ja mam za wysoką samoocenę tylko TY z tajemniczych powodów masz bliżej do Palovnika niż do Kartezjusza... luzuj, weekend nadszedł... ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: małpowanie europy z segregacją śmieci oto są IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 21:57 masz jakieś wyliczenia co do zysków?Bo wieksze koszty widzę.Kubły są na ulicy by nie wjeżdżać 5 razy na podworze od tyłu na to można było sobie pozwolić przy wjeżdzie 1 krotnym ,w ten sposób firma śmieciowa redukuje koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as segregowanie śmieci do większe zatrudnienie IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 22:00 ale to my za to zatrudnienie musimy zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Piękne Pogodno? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.06.14, 20:03 ty bys chciala zeby u nas bylo tak paskudnie jak w Holandi... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piękne Pogodno? 14.06.14, 00:43 co tam holandia ,nowy jork z niektórymi swoimi dzielnicami to jest dopiero estetyczny widok , he he. a tak powaznie problem nie jest w kubłach tylko to co co sie wala tygodniami poza kubłami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as ustawmy poborcę za wjazd do kazdej dzielnicy IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.14, 14:27 i niech pobiera pieniądze od kierowców za wjazd samochodem oprocz komunikacji miejskiej.Mniej wiecej taki sAM SEns ma segregacja smieci Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: ustawmy poborcę za wjazd do kazdej dzielnicy 14.06.14, 15:37 śmieci się pali i odzyskuje energię produkuje butelki plastikowe podkłądy na ścieżki rowerowe opakowania ustawa śmieciowa spowodowała - skokowo - w jeden dzień - przyrost śmieci o 60% w skali kraju.... zaczęliśmy nagle więcej śmiecić? nie - wzcześniej te śmieci lądowały w rowach i lasach macie w dupie otoczenie - spierda.lać na Białoruś! Tu jest Europa i dostosujecie się do tego buraki czy chcecie czy nie. A jak nie to won! jeep Odpowiedz Link Zgłoś