Gość: kawa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 19:15 Czy ktoś może wie, gdzie w Szczecinie jest prawnie wyznaczone miejsce na wybieg dla psów? Z tego co wiem taki teren powinien być ogrodzony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: Wybieg dla psów IP: 64.9.159.* 02.04.02, 19:36 Proponuje torowiska tramwajowe................ tak na razie , by liczbe kuporobow troszke przyhamowac Odpowiedz Link Zgłoś
kawa7 Re: Wybieg dla psów 02.04.02, 21:07 Właśnie te kuporoby miałam na myśli i oczywiście zagrożenie jakie stanowią spuszczone ze smyczy bestie biegające w każdym miejscu w parku. Czy z tym nic się nie da zrobić?! Ja mam pewien pomysł, ale nie wiem do kogo z nim się zwrócić. Chodzi mi o jakiegoś decydenta w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybieg dla psów IP: 213.25.47.* 03.04.02, 01:03 czyżby jasne błonia przestały spełniać tą funkcję? ale z tym ogradzaniem to przesada, bo nieogrodzone wyglądają lepiej. Proponuję plac przed UM. Drzewka tam już są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wybieg dla psów IP: 64.9.159.* 03.04.02, 01:21 Torowiska, panie i panowie, torowiska tramwajowe!!!! wlasiciele pieskow i ich srajace pociechy niech beda pod jakas presja. jak im sie gowien nie chce sprzatac to moze po utracie nogi albo reki z chodowania psa zrezygnuja albo jak piesek nozki straci to bedzie sral w domku wlasciciela!!! Torowiska, panie i panowie, torowiska!!!!! ps ja mam psa, sra jak najety ale te smierdzace kupy to ja sprzatam i zakopuje by mi moje dzieci buzia w tym nie wyrypaly!!!! problem srajacych czworonogow jest tak wielki w szczecinie ( z tego co slysze) ze pozostaje mi z goracym sercem zaproponowac takie rozwiazanie..............torowiska, panie i panowie, torowiska tramwajowe!!!!!!!!!! kochajacy czworonogi i czysta trawke oraz chodniczki...............JACEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Wybieg dla psów IP: *.ncr.com 03.04.02, 07:49 Jacek, no przecież w tym ps już odpowiedziałeś, co trzeba robić! po co od razu jakieś Endlossung - torowisko... Łeeee! :)) A jeśli już to dla właścicieli - czworołapy nie są winne, że mają bezmózgich dwunożnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wybieg dla psów 03.04.02, 08:53 1. przy torze kolarskim - nie wiem czy ogólnodostępny 2. tuż przed osowem po lewej stronie na przeciw skarbówka - oddany 2 mce temu obie lokalizacje wyjątkowo "trafione" przy kompleksach leśnych takie wybiegi powinny być w centrum gdzie dużo ludzi mieszka a za tym dużo niewybieganych piesków a nie żeby radna jedna z drugim mieszkająca na osowie miała do wyboru las pole albo ogrodzony wybieg Odpowiedz Link Zgłoś