Dodaj do ulubionych

Wybieg dla psów

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 19:15
Czy ktoś może wie, gdzie w Szczecinie jest prawnie wyznaczone miejsce na
wybieg dla psów? Z tego co wiem taki teren powinien być ogrodzony.
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Wybieg dla psów IP: 64.9.159.* 02.04.02, 19:36
      Proponuje torowiska tramwajowe................ tak na razie , by liczbe kuporobow troszke przyhamowac
      • kawa7 Re: Wybieg dla psów 02.04.02, 21:07
        Właśnie te kuporoby miałam na myśli i oczywiście zagrożenie jakie stanowią
        spuszczone ze smyczy bestie biegające w każdym miejscu w parku. Czy z tym nic
        się nie da zrobić?! Ja mam pewien pomysł, ale nie wiem do kogo z nim się
        zwrócić. Chodzi mi o jakiegoś decydenta w tym mieście.
        • Gość: gosc Re: Wybieg dla psów IP: 213.25.47.* 03.04.02, 01:03
          czyżby jasne błonia przestały spełniać tą funkcję? ale z tym ogradzaniem to
          przesada, bo nieogrodzone wyglądają lepiej. Proponuję plac przed UM. Drzewka
          tam już są
          • Gość: JACEK Re: Wybieg dla psów IP: 64.9.159.* 03.04.02, 01:21
            Torowiska, panie i panowie, torowiska tramwajowe!!!! wlasiciele pieskow i ich srajace pociechy niech beda pod
            jakas presja. jak im sie gowien nie chce sprzatac to moze po utracie nogi albo reki z chodowania psa zrezygnuja
            albo jak piesek nozki straci to bedzie sral w domku wlasciciela!!! Torowiska, panie i panowie, torowiska!!!!!
            ps ja mam psa, sra jak najety ale te smierdzace kupy to ja sprzatam i zakopuje by mi moje dzieci buzia w tym nie
            wyrypaly!!!!
            problem srajacych czworonogow jest tak wielki w szczecinie ( z tego co slysze) ze pozostaje mi z goracym
            sercem zaproponowac takie rozwiazanie..............torowiska, panie i panowie, torowiska tramwajowe!!!!!!!!!!
            kochajacy czworonogi i czysta trawke oraz chodniczki...............JACEK
            • Gość: Tomik Re: Wybieg dla psów IP: *.ncr.com 03.04.02, 07:49
              Jacek, no przecież w tym ps już odpowiedziałeś, co trzeba robić! po co od razu
              jakieś Endlossung - torowisko... Łeeee! :)) A jeśli już to dla właścicieli -
              czworołapy nie są winne, że mają bezmózgich dwunożnych :)
              • franekkk Re: Wybieg dla psów 03.04.02, 08:53
                1. przy torze kolarskim - nie wiem czy ogólnodostępny
                2. tuż przed osowem po lewej stronie na przeciw skarbówka - oddany 2 mce temu
                obie lokalizacje wyjątkowo "trafione" przy kompleksach leśnych
                takie wybiegi powinny być w centrum gdzie dużo ludzi mieszka a za tym dużo
                niewybieganych piesków a nie żeby radna jedna z drugim mieszkająca na osowie
                miała do wyboru las pole albo ogrodzony wybieg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka