Dodaj do ulubionych

Coś tu mało aktualnych wątków?

15.09.04, 11:51
Czy wszystkie ze Szczecina piszecie tylko na forum ogólnopolskim.Odezwijcie
się!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mamaestery Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 11:53
      odzywam sie;)
      • 1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 12:11
        Wydaje mi się że jest tu za mało życia.Może zrobimy ranking szpitali,lekarzy
        etc?
        • miniakoz Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 14:05
          "nuuuda! koń, krowa, kaczka..." mały ruch w interesie. Kiedyś prosiłam by sie
          wpisać bo byłam ciekawa ile nas odwiedza to forum i co? - NIC, nikt sie nie
          wpisał :)Szpitale i lekarze na razie dzięki Bogu mnie nie interesują ale jak
          wpadne na jakis pomysł to napisze.Mnie by interesowało gdzie coś tanio dla
          dziecka mozna kupic: zabawki , ubranka bo mało bywam w mieście i nie wiem wogóle
          czy cos w tym Szczecinie sie dzieje, zmienia...., gdzie chodzicie na spacery np O!
          • 1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 18:11
            Może nam się coś uda rozruszać.
            Jestem ze słonecznego i znam fajny i wmiare tani sklep z ciuszkami dziecinnymi
            w Heliosie.
            Paula
            • malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:18
              Witam
              Jestem Małgosia mieszkam na Warszewie.Czy te ciuszki są tylko dla maluchów czy
              dla starszaków też coś jest(mam syna 6 letniego)
              • 1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:29
                Tak właściwie to nawet mój mąż upatrzył sobie czapke na ryby w sklepie z
                cichami dla dzieci.Trzeba pochodzić po helosach i popatrzeć są teraz
                przeceny.Otworzyli nawet komis z urzywanymi rzeczami ale jeszcze nie byłam.
                Paula
                • malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:45
                  No to w takim razie trzeba będzie się wybrac(sorry "ci" mi nawala)na zakupy bo
                  moje dziecię wyrosło ze spodni i bluzek też Małgosia
                  • mamaestery Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 20:52
                    a ja z pomorzan:)wiec wschod zachod poludnie maja po jendym reprezentancie nie
                    za duzo jak na 500 tys-ny szczecin;)
                    a faktycznie na slonecznym sa tanie ciuszki ,kiedys tam mieszkalam:)
            • malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 07:01
              Niestety mogę pisac tylko jak mąż nie siedzi przed komputerem,bo jak już siedzi
              to nic nie oderwie go od komputera.Zaraz wychodzę do pracy więc wszyscy jeszcze
              śpią i coś piszę.Fakt jak na duże miasto to nie dużo nas,ale na forum
              oczekiwanie jest sporo przyszłych mam szczecińskich.Istnieje więc nadzieja,że
              coś się ruszy.Postaram odzywac się jak najczęściej pozdrawiam Małgosia
              • 1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 09:16
                Witam!!!1
                Mam też taką nadzieje.Wpisałam nowy wątek może pomożecie go rozwinąć?
                • malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 21:04
                  Hej dziewczyny
                  Wytłumaczcie mi dlaczego to mężczyźni chodzą tylko na pępkowe,akobiety raczej
                  nie.Piszę dlatego,że obraziłam się na mojego męża i kolegę.Moja bliska
                  koleżanka właśnie urodziła córeczkę i co słyszę od męża ,że idzie do kolegi
                  sam,bo będą sami faceci mi propozycji nikt nie złożył,albo mój mąż chciał iśc
                  sam.Po prostu męski szowinizm i tyle.Powiedziałam,że tak się nie robi i
                  jestemdotknięta i jest mi przykro.Co o tym wszystkim sądzicie.Małgosia
    • violka30 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 13:20
      ja drążę temat wozkow (jestem wprawdzie spod stargardu, ale zagladam na to
      forum); gdzie znajde ich najwiekszy wybor i fachowa porade sprzedawcy?

pozdrawiam
      • 1979pi tanie wózki 16.09.04, 14:02
        Polecam sklep na Słonecznym w heliosach-chyba Baba jaga czy coś takiego.Koło
        drogerii Rosman tak z boku.Tam są chyba najtańsze wózki bo jak ja kupowałam dla
        swojego w maju to tam kupiliśmy za ok. 400zł a gdzie indziej były powyżej 700
        Pozdrawiam
        Paula
        • violka30 Re: tanie wózki 16.09.04, 14:47
          dzieki za informacje, tylko powiedz mi gdzie na slonecznym sa te heliosy
          przyjmujac za punkt orientacyjny glowna np sklep JYSK
          • 1979pi Re: tanie wózki 16.09.04, 19:38
            Jysk to jest dawny helios,całe to skupisko sklepów.Idziesz wzdłóż jyska i
            skręcasz w prawo koło kebaba,idziesz wzdłóż i mijasz sklep plus gsm i skręcasz
            w prawo i są wystawione wózki-jesteś u celu!!!!!!!!
            • violka30 Re: tanie wózki 16.09.04, 20:32
              dzieki serdeczne, napewno zajrze
              • mamaestery Re: tanie wózki 17.09.04, 10:52
                mala rada sprzedaje tam malzenstwo (BABA JAGA -sklep)na zmiany,kobitka jest
                opryskliwa i ogolnie nastawiona anty na klienta,ale jej maz...zawsze cos sposci
                z ceny albo da gratis czapeczke czy folie przeciwdeszczowa ,radze wiec przy
                zakupie popatrzec kto stoi za lada;)
                pozdrawiam
                • oreiro.mama.martynki Hej 12.01.05, 17:09
                  i ja się odzywam a chętne mamy zapraszam na forum www.dzieci.lunar.pl
                  • thora_2004 Re: Hej 13.01.05, 22:26
                    Znam Cię Oreio właśnie z lunar.pl....ale3 ja tam najczęściej tylko zagladam i
                    dużo czytam ...ptrawie się nie wypowiadam....
                    ...i teraz już wiem ,że jesteś ze Szczecina :-)))
                    Pozdrawiam
                    thora mama marcelka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka