1979pi 15.09.04, 11:51 Czy wszystkie ze Szczecina piszecie tylko na forum ogólnopolskim.Odezwijcie się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 12:11 Wydaje mi się że jest tu za mało życia.Może zrobimy ranking szpitali,lekarzy etc? Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 14:05 "nuuuda! koń, krowa, kaczka..." mały ruch w interesie. Kiedyś prosiłam by sie wpisać bo byłam ciekawa ile nas odwiedza to forum i co? - NIC, nikt sie nie wpisał :)Szpitale i lekarze na razie dzięki Bogu mnie nie interesują ale jak wpadne na jakis pomysł to napisze.Mnie by interesowało gdzie coś tanio dla dziecka mozna kupic: zabawki , ubranka bo mało bywam w mieście i nie wiem wogóle czy cos w tym Szczecinie sie dzieje, zmienia...., gdzie chodzicie na spacery np O! Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 18:11 Może nam się coś uda rozruszać. Jestem ze słonecznego i znam fajny i wmiare tani sklep z ciuszkami dziecinnymi w Heliosie. Paula Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:18 Witam Jestem Małgosia mieszkam na Warszewie.Czy te ciuszki są tylko dla maluchów czy dla starszaków też coś jest(mam syna 6 letniego) Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:29 Tak właściwie to nawet mój mąż upatrzył sobie czapke na ryby w sklepie z cichami dla dzieci.Trzeba pochodzić po helosach i popatrzeć są teraz przeceny.Otworzyli nawet komis z urzywanymi rzeczami ale jeszcze nie byłam. Paula Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 19:45 No to w takim razie trzeba będzie się wybrac(sorry "ci" mi nawala)na zakupy bo moje dziecię wyrosło ze spodni i bluzek też Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 15.09.04, 20:52 a ja z pomorzan:)wiec wschod zachod poludnie maja po jendym reprezentancie nie za duzo jak na 500 tys-ny szczecin;) a faktycznie na slonecznym sa tanie ciuszki ,kiedys tam mieszkalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 07:01 Niestety mogę pisac tylko jak mąż nie siedzi przed komputerem,bo jak już siedzi to nic nie oderwie go od komputera.Zaraz wychodzę do pracy więc wszyscy jeszcze śpią i coś piszę.Fakt jak na duże miasto to nie dużo nas,ale na forum oczekiwanie jest sporo przyszłych mam szczecińskich.Istnieje więc nadzieja,że coś się ruszy.Postaram odzywac się jak najczęściej pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 09:16 Witam!!!1 Mam też taką nadzieje.Wpisałam nowy wątek może pomożecie go rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 21:04 Hej dziewczyny Wytłumaczcie mi dlaczego to mężczyźni chodzą tylko na pępkowe,akobiety raczej nie.Piszę dlatego,że obraziłam się na mojego męża i kolegę.Moja bliska koleżanka właśnie urodziła córeczkę i co słyszę od męża ,że idzie do kolegi sam,bo będą sami faceci mi propozycji nikt nie złożył,albo mój mąż chciał iśc sam.Po prostu męski szowinizm i tyle.Powiedziałam,że tak się nie robi i jestemdotknięta i jest mi przykro.Co o tym wszystkim sądzicie.Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Coś tu mało aktualnych wątków? 16.09.04, 13:20 ja drążę temat wozkow (jestem wprawdzie spod stargardu, ale zagladam na to forum); gdzie znajde ich najwiekszy wybor i fachowa porade sprzedawcy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi tanie wózki 16.09.04, 14:02 Polecam sklep na Słonecznym w heliosach-chyba Baba jaga czy coś takiego.Koło drogerii Rosman tak z boku.Tam są chyba najtańsze wózki bo jak ja kupowałam dla swojego w maju to tam kupiliśmy za ok. 400zł a gdzie indziej były powyżej 700 Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: tanie wózki 16.09.04, 14:47 dzieki za informacje, tylko powiedz mi gdzie na slonecznym sa te heliosy przyjmujac za punkt orientacyjny glowna np sklep JYSK Odpowiedz Link Zgłoś
1979pi Re: tanie wózki 16.09.04, 19:38 Jysk to jest dawny helios,całe to skupisko sklepów.Idziesz wzdłóż jyska i skręcasz w prawo koło kebaba,idziesz wzdłóż i mijasz sklep plus gsm i skręcasz w prawo i są wystawione wózki-jesteś u celu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: tanie wózki 17.09.04, 10:52 mala rada sprzedaje tam malzenstwo (BABA JAGA -sklep)na zmiany,kobitka jest opryskliwa i ogolnie nastawiona anty na klienta,ale jej maz...zawsze cos sposci z ceny albo da gratis czapeczke czy folie przeciwdeszczowa ,radze wiec przy zakupie popatrzec kto stoi za lada;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oreiro.mama.martynki Hej 12.01.05, 17:09 i ja się odzywam a chętne mamy zapraszam na forum www.dzieci.lunar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thora_2004 Re: Hej 13.01.05, 22:26 Znam Cię Oreio właśnie z lunar.pl....ale3 ja tam najczęściej tylko zagladam i dużo czytam ...ptrawie się nie wypowiadam.... ...i teraz już wiem ,że jesteś ze Szczecina :-))) Pozdrawiam thora mama marcelka Odpowiedz Link Zgłoś