Dodaj do ulubionych

Jaka firma ochroniarska

17.06.15, 13:35
Planujemy montaż systemu alarmowego w sklepie opartego na powiadomieniu telefonicznym jeżeli doszłoby do jakiegoś zdarzenia.
Wiem, że w Szczecinie jest kilka agencji ochroniarskich, ale które specjalizują się w tego typu usługach? Dysponują grupami interwencyjnymi?
Obserwuj wątek
    • trylions Re: Jaka firma ochroniarska 18.06.15, 14:55
      Jest tego trochę. Poszukaj. Niektóre firmy ochroniarskie specjalizują się w ochronie imprez masowych, inne w ochronie mienia czy osób.
      W ochronie mienia, czyli usługa której szukasz specjalizuje się z tego co wiem Konsal oraz Hunters. Tu masz jak coś namiar do ich szczecińskiej placówki hunters.pl/szczecin/kontakt/ znajdziesz tam jak coś trochę więcej info.
    • 6bejatka Re: Jaka firma ochroniarska 08.07.15, 11:00
      Ja ze swojej strony polecam współpracę z firmą PORTOS, zajmują się ochroną różnych obiektów w tym sklepów i robią to naprawdę solidnie.
      • bosski6 Re: Jaka firma ochroniarska 24.08.15, 13:40

Zgadzam się, to najlepsza tego typu firma na rynku. Portos to najlepsi ochroniarze dający poczucie bezpieczeństwa budynków nawet o dużej powierzchni.
    • dosieksoon Re: Jaka firma ochroniarska 28.01.16, 16:33
      Polecam firmę www.k2gps.pl/9,oferta.html. Ta agencja jest jednym z liderów monitorowania pojazdów i obiektów stacjonarnych. Spółka zdobyła zaufanie ponad dziesieciu tysięcy Klientów, co stanowi najlepsze świadectwo i gwarancje wysokiej jakości świadczonych usług
    • anitaaj Re: Jaka firma ochroniarska 28.01.16, 16:35
      Ta firma jest niezła, zarówno ja jak i moi znajomi jesteśmy zadowoleni. Wszystko dokładnie obserwują i interweniują na czas. www.k2gps.pl/9,oferta.html
    • Gość: Vlad.H. Tylko WSI IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 28.01.16, 20:47
      i podporucznik Aleksandra Lach - pseudonim "Białko"
    • Gość: paola Re: Jaka firma ochroniarska IP: *.centertel.pl 24.02.16, 18:04
      Ja mogę polecić firmę www.k2gps.pl/2,o-firmie.html. Korzystałam z usług tej firmy (monitoring przeciwpożarowy) i byłam bardzo zadowolona. Agencja Ochrony Osób i Mienia K2 świadczy również takie usługi jak: Monitoring pojazdów K2GPS
      Monitoring obiektów stalych
      Konwojowanie wartości pieniężnych
      Ochrona fizyczna osób i mienia
      Wdrazanie systemów CCTV
      Wdrazanie systemów PPOŻ
    • Gość: jinks Re: Jaka firma ochroniarska IP: *.stargard.mm.pl 09.06.16, 09:20
      Wiem że Konsalnet oferuje takie usługi jakich szukasz, skontaktuj się z nimi. :)
      • widow62 Re: Jaka firma ochroniarska 08.08.16, 22:00
        Ja także polecam Konsalnet :) Powodzenia w poszukiwaniach <3
    • wokas0 Re: Jaka firma ochroniarska 18.11.16, 19:06
      Jeśli potrzebujecie Państwo porady w sprawie podłączenia swojego alarmu do Agencji Ochroniarskiej Solid to proszę o kontakt z naszym przedstawicielem pod telefonem 608*206*558

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka