Dodaj do ulubionych

Deweloper Ideadeweloper

25.11.15, 11:04
Cześć, witam wszystkich. Czy miał ktoś z was kontakt z takim deweloperem Ideadeweloper w Szczecinie? Ich strona www to www.ideadeweloper.pl
Nie wiele informacji jest o nich w internecie, bardzo podoba mi się od nich mieszkanie, ale popytać nie zaszkodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Deweloper Ideadeweloper IP: *.static.chello.pl 02.12.15, 23:38
      Weź znajomka, jakiegoś budowlańca i jedzcie oglądać.
      Zdjęcia na stronie www spoko, spoko. Najwyraźniej deweloper nie ma nic do ukrycia, że pokazuje tak otwarcie fotki z budowy. Powodzenia przy szukaniu mieszkania. Na sprzedaż pełno, ale znaleźć dla siebie to niezła harówka.
    • Gość: Kaska Re: Deweloper Ideadeweloper IP: *.static.chello.pl 10.01.16, 20:07
      Witam. Też szukałam informacji o tym deweloperze. Widziałam ogłoszenia w jednym burze pośrednictwa nieruchomości. Mieszkania wyglądają dobrze. Lokalizacja dobra. Miejscówka to jedna z ważniejszych cech, które biorę pod uwagę jak kupuję mieszkanie. No bo wszystko można zmienić. Ale mieszkania nie przesuniesz. Przejrzałam nawet ich stronę, fajna. Wizualizacje boskie. Wiem, że to tylko obrazki, ale marzę o takim mieszkaniu. Tarasik, leżaczek. I trawka. Dzieciaki mogłyby się bawić pod okiem. Jak by się w takim miejscu trafili spoko sąsiedzi to w ogóle sytuacja idealna. Gdyby ktoś był ciekawy, jak to wygląda podaję linka ideadeweloper.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka