Gość: gabi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 16:16 Tak sobie pomyslałam ,że skoro juz rozmawiacie o sporcie, piwie, polityce i nawet o kobietch, to może jeszcze kilka słów o motoryzacji? Tylko nie zabalujcie tu długo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: Samochody... IP: *.*.*.* 24.08.01, 16:20 Gość portalu: gabi napisał(a): > Tak sobie pomyslałam ,że skoro juz rozmawiacie o sporcie, piwie, polityce i > nawet o kobietch, to może jeszcze kilka słów o motoryzacji? > Tylko nie zabalujcie tu długo... Gdzie jest watek o piwie??? A o furkach to b. chetnie bym sobie pogawedzil, ehhh, a jeszcze chetniej pojedzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Samochody... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 16:29 ale troche zbyt ogolny ten watek moze cos precyzyjniej? piatek, 16:30 wybila, niedlugo koniec pracy, cos bym tu dopisal, ale juz myslami imprezuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Samochody... IP: 10.10.129.* 24.08.01, 19:51 Myślę, że chodzi o pytanie jaką markę samochodu mogłbyś polecić z czystym sumieniem przyjacielowi, ewentualnie przed którą byś przestrzegał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Samochody... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 10:45 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Myślę, że chodzi o pytanie jaką markę samochodu mogłbyś polecić z czystym sumie > niem > przyjacielowi, ewentualnie przed którą byś przestrzegał Przestregam przed Deawoo. Najtandetniejsze samochody na naszej planecie !!! Poza niemieckimi markami (nie chodzi mi o walute) to moge polecic Seaty, Toyoty i Hondy. O reszcie aut nie mam jednoznacznej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Samochody... IP: *.shaco.pl 25.08.01, 16:21 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: wojtek napisał(a): > > > Myślę, że chodzi o pytanie jaką markę samochodu mogłbyś polecić z czystym > sumie > > niem > > przyjacielowi, ewentualnie przed którą byś przestrzegał > > Przestregam przed Deawoo. Najtandetniejsze samochody na naszej planecie !!! > Poza niemieckimi markami (nie chodzi mi o walute) to moge polecic Seaty, Toyoty > i > Hondy. O reszcie aut nie mam jednoznacznej opini. Zgadza się , ale ja preferuję francuskie , przekonałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Samochody... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 11:18 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: wojtek napisał(a): > > > Myślę, że chodzi o pytanie jaką markę samochodu mogłbyś polecić z czystym > sumie > > niem > > przyjacielowi, ewentualnie przed którą byś przestrzegał > > Przestregam przed Deawoo. Najtandetniejsze samochody na naszej planecie !!! > Poza niemieckimi markami (nie chodzi mi o walute) to moge polecic Seaty, Toyoty > i > Hondy. O reszcie aut nie mam jednoznacznej opini. Co ty Jano? Jeżdżę służbowym Espero i jest "fantastisch" Pomijając, że -central się zacina, -sprężyny tylne i amortyzatory wymieniono po 30000km, -tłumik padł też po 30000 -obluzowała się tapicerka na drzwiach, -rozmaitość dźwięków wewnątrz przeraża -elektryczne szyby mają problem z otwarciem się do końca, a ich zamknięcie zajmuje całe wieki -pasek rozrządu pękł po 58000km CAŁA RESZTA JESZCZE DZIAŁA... i to już przy 75000km :)))))))) Swoją drogą chciałbym, żeby ktoś podliczył ile firmy w Polsce tracą na zakupie tanich koreańczyków. Bo zysków żadnych nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi chłopaki, to była aluzja... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 09:37 Odpowiedz Link Zgłoś