Dodaj do ulubionych

Kto prowadzi ciąże??

18.10.04, 17:43
Do jakich lekarzy chodzicie dziewczynki?
Ja pozostałam wierna Kuligowi (Dariusz Kuligowski) i jestem jak zawsze zadowolona.
Sula i 2 komary
Obserwuj wątek
    • kate_mala Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.10.04, 19:01
      Ja też chodzę do Kuligowskiego i to chyba nawet dzięki Twojej radzie na forum.
      Jestem zadowolona chociaż wydaje mi się, że za mało mi mówi o mojej ciąży. A
      może to ja za mało pytam? Ale będę mu dozgonnie wdzięczna, bo uratował moją
      wczesną ciążę - w 8 tc plamiłam i dzięki jego szybkiej interwencji mój maluszek
      nadal jest ze mną.
      Z tego co wiem Kulig pracuje w szpitalu na Jagiellońskiej, a tam nie ma
      porodówki. Co w takim razie z porodem? Gdzie rodzić? Ty już coś zdecydowałaś?

Pozdrawiam,
      Kate (05.04.2005)
      • sula_i_komary Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.10.04, 19:33
        Na Jagiellońskiej nie ma porodówki 9wielka szkoda).Kulig sugerował mi police ale my wybraliśmy pomorzany ze względu na liczbe inkubatorów.Ja osobiście polecam police, zdroje i pomorzany.Na pomorzany mam najbliżej.
        Pozdrawiam
        Sula i Bliźniaki
    • mazuba Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.10.04, 19:41
      hej:)
      ja chodze do dr Radominskiej w medicusie, ale przez przypadek a nie z wyboru.
      Tak naprawde mimo, ze jestem w 18 tc nie mam wybranego lekarza i czuje z tego
      powodu delikatna presje otoczenia. Nie chce placic nie wiadomo ile i nie
      wiadomo za co , nie chce placic za porod lekarzowi, nie chce chodzic do szkoly
      rodzenia i placic poloznej, zreszta nie wiedzialabym nawet skad ja wziac. To
      wszystko nie ze wzgledu na finanse, ale zwyczajnie wydaje mi sie , ze nie warto.
      Ale jak czytam forum gdzie wszystkie chodza do prywatnych ginow, maja oplacone
      wszystko jesli chodzi o porod to troche ulegam presji otoczenia:), ale na razie
      tylko troszke.
      A chcialabym rodzic w Policach.
      pozdr
      magda
      • ankas70 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 14:43
        Jesli chcesz rodzić w Policach to wybierz może lepiej lekarza z Polic jako
        prowadzącego skoro nie masz przekonania. Ja jestem drugi raz w ciąży - ok11 -
        12tc - poprzednią ciążę prowadził dr Bielewicz zastępca ordynatora w Policach,
        gabinet ma w centrum szczecina. Za wizytę z usg i z cytologią płaci się 110
        złotych, tak mi przynajmniej powiedziała rejestratorka, za wizytę ok 60, ważne
        jest że ma na miejscu USG w gabinecie i nie musisz wędrować w inne miejsca.
        POzdrawiam
        • malgosiek2 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.01.05, 18:38
          Droga ankas
          Potrzebuje numer telefonu do Bielewicza na Ks.Przybysławy do gabinetu
          (potrzebuję dla koleżanki)Będę wdzięczna za odpowiedź Gosia
          • ankas70 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.01.05, 23:12
            telefon do rejestratorki dr W Bielewicza to 602111640 stacjonarnego tam nie ma
            • malgosiek2 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.01.05, 07:40
              Bardzo dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam gorąco Gosia
        • iskierka40 moją ciąże prowadzi dr Stroyny,prywatnie dr Ira 06.04.06, 09:40
          przyjmuje na słonecznym i jest swietna jestem bardzo zadowolona,do dr Iry
          chodzę prywatnie i tez jestem zadowolona.Lekarze wiedzą ze chodzę do jednego i
          do drugiego.buziolki ania 39tc gg 9338523
      • jollyvonne szkola rodzenia 01.11.04, 17:45
        Nie ulegaj presji otoczenia Magda, nie zawsze warto sie uczyc ;) Mnie przed
        porodem zapytali czy chodzilam do jakiejs szkoly, a na odpowiedz "nie" bardzo
        sie ucieszli "bo takie wyedukowane to zamiast rodzic to sie tylko wymadrzaja i
        w rezultacie idzie gorzej". W sumie ciaza i porod sa zachowaniami naturalnymi,
        instynktowne zachowanie bedzie wystarczajace do "zaliczenia" egzaminu z
        rodzenia.
        Ja rodzilam w klinice na Unii Lubelskiej, malej sie spieszylo i zeszlo nam w
        jakies pol godziny.Nazwisko lekarza wypadlo mi niestety z pamieci, ale fajny
        byl, dosc mlody i mial na imie Piotr. Nazwisko jakos mi sie niepolsko kojarzy,
        moze ktos wie? Wiem ze pozniej pracowal tez w USG w przychodni na
        Staromlynskiej bodajze.
        • irazone Re: szkola rodzenia do yollyvonne 08.12.04, 22:18
          na Unii jest jeden Piotr-Uzar.jest świetny,prowadził połowicznie moją ciążę na
          spółkę z dr.Nestorowicz.młody,fajny i w ogóle bardzo kompetentny.niestety nie
          on odbierał poród(urodziłam 2 mce temu),ale odwiedzał mnie na oddziale
          połogowym-godny polecenia!
    • malaika7 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.10.04, 19:53
      Moją ciążę prowadzi dr Andrzej Uzar. Chodzę prywatnie, ale wiem, że przyjmuje
      też w przyszpitalnej przychodni na Pomorzanach. W ogóle wiem z doświadczenia
      (leżałam na patologii) i opinii innych, że pracują tam dobrzy lekarze: dr
      Rajewska, dr Żebiełowicz itd. Ale mimo tego ciągle się waham między Pomorzanami
      a Policami...
      • netmenka29 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 10:54
        A moją ciążę prowadzi dr. Ira. Przyjmuje na Majowym, pracuje w Zdrojach, w
        szpitalu i jest ok. Nie mam zastrzeżeń, żadnych. Może tylko to, że nie ma usg w
        gabinecie, więc trzeba umawiać się na wizytę do szpitala, ale wtedy nie ponosi
        się żadnych dodatkowych kosztów z tego tytułu. Cenię go za to, że nie naciąga
        na kasę. Zanim jeszcze nie byłam w ciąży i brałam tabletki anty. to wypisywał
        bez opłaty. A słyszałam, że są i tacy lekarze, co za receptę kasują.

Pozdrawiam

Kaśka
        • stokrotka_polna Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 11:48
          Witajcie Szczecinskie "Ciężąróweczki":)
          W koncu doczekałam sie osobnegoforum z oczekujacymi ze Szczecina i chwała Wam
          za to!
          Moja ciążę prowadzi dr.Arkadiusz Pietrzyk.Jest to bardzo wyrozumiały
          lekarz,poprzednia ciaze tez mialam prowadzona przez niego i co najleprze to cc
          tez bylo wykonane przez niego :)Cc miałam w Szpitalu Miejski ,bardzo dobry
          szpital jezeli chodzi o porodówke ,patologie i poloznictwo.Fachowa i mila
          opieka zarówno mamusie jak i male brzdace.

Dziewczyny a w ktorym tc jestescie i czy wiecie Kto zamieszkuje Wasze
          zaokraglajace sie brzuszki i na kiedy macie termin?

Ja jestem w 29tc ,termin mam na 31.XII i jak narazie nie wiem Kto zamieszkuje
          moj juz widoczny brzuszek.Śmiejemy sie z mezem ze moze to dziewuszka (pierwszy
          maluch to sliczny chlopczyk Jakubek, ma obecnie 21 miesiecy i codziennie
          rozmawia z nasza tajemnicza kruszyna :))gdyz nozki miało podkulone i bardzo
          mocno scisniete,taka bardzo cnotliwa pozycja :)

Bardzo Was Wszystkie mocno i goraco pozdrawiam w ten zimny pazdziernikowy dzien.

Magda
        • julia30bb Re: Kto prowadzi ciąże?? 13.01.05, 21:12
          Witaj Kasiu, możesz mi napisać coś więcej na temat Twojego lekarza, np. ile
          kosztuje ? dokładny adres..
          Pozdrawiam
          Julia
        • julia30bb Re: Kto prowadzi ciąże?? 13.01.05, 21:17
          W Zdrojach również jest dr. Bryciński gabinet ma Gumieńcach, blisko mojego
          miejsca zamieszkania, jak znasz proszę o opinię ......
    • witka55 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 15:14
      Jestem w 16tc. Chodzę do dr Tobery-Pawlak. Przyjmuje prywatnie na Słonecznym i
      państwowo w Dąbiu. Na razie nie mogę się wypowiedzieć o niej w jakikolwiek
      sposób, ani pozytywnie, ani negatywnie... Wiem, że pracuje też w szpitalu w
      Zdrojach.
    • doticzek Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 16:18
      widze ze bardzo duzo macie dobrych opinii o kuligowskim, ja go znam z troszke
      innej strony, nie jako lekarza, ale wiem ze to na prawde swietny fachowiec,
      wspolpracuje tez z klinika w poznaniu i specjalizuje sie w leczeniu
      bezplodnosci. ja nie chodzilam prywatnie do lekarza, cala moja ciaze prowadzila
      dr swiderska z przychodni wojewodzkiej. jestem zadowolona z jej metod, nie
      zlecala masy niepotrzebnych badan, to co jest konieczne, zawsze badala
      ginekologicznie, uwazam ze na prawde bylo oki, teraz jak cos sie dzieje to lece
      juz na pomorzany, bo termin na 24.10 to nie bede latala po przychodniach, bo i
      tak mnie odesla na ktg do szpitala ;), natomiast jezeli chodzi o usg to robilam
      w medicusie, cena za usg z nagraniem na kasete to 48 zl, uwazam ze to malo, bo
      jak rozmawialam z dziewczynami np z lodzi to tam ceny z nagraniem to cos kolo
      100- 150 zl, brrr koszmarne zdzierstwo. w medicusie chodzilam do mlodego
      doktorka , ktory nazywa sie Halec, namiary na niego dostalam z polecenia i moge
      spokojnie dalej polecic :), nagrywalam badania bo to super pamiatka i zawsze
      mozna sobie siasc i popatrzec na swoje malenstwo...niesamowite uczucie.
      no ale ja mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze swojego Dawidka na realu, ze
      poloza mi go na brzuszku i on otworzy szeroko oczyska i ze bede ryczala i
      ryczala ;) ze szczescia oczywiscie.
      • agnes-24l Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 17:46
        To znowu Ja....teraz jestem w 29 tc i chodze do lekarza w przychodni w Policach
        dr.Tarnowski.Ale do ok 20tc.chodziłam do lekarza który pracuje w szpitalu w
        Policach dr.Banach(trafiłam na niego na poczatku ciazy z mocnymi bólami brzucha
        na dyżur).Jako lekarz jest naprawdę dobry,zapobiegliwy i zna się na rzeczy ale
        cennik który ma poprostu szok:za Usg płaciłam 80 zł.-jakby nie mógł mi zrobić w
        szpitalu mam tam 5 minut,to nie musiałam jeżdzića ciąża była zagrożona,za
        wizyte 70 zł.Napewno jest dobrym lekarzem co do tego nie mam wątpliwosci ale
        cfaniak i drogi(1 wizyta w miesiacu to za mało conajmniej 3 i do tego
        Usg).Teraz chodzę państwowo ale też jestem zadowolona i co najważniejsze nie
        płacę jak za zboże.Także jako lekarza który ma wiedzę i doswiadczenie polecam
        ale tylko dla mam które mają kase albo państwowo,dużo dobrego słyszałam o
        Bielewiczu,niestety mój obecny lekarz nie pracuję w Policach ale też jest ok..

ojoj ale się rozpisałam,pozdrawiam
        • nokijanka Re: Kto prowadzi ciąże?? 13.12.04, 17:15
          Moją ciąże też prowadził Dr Banach - dzięki niemu mam dziecko, pewnie jedyne
          jakie mam. Świetny fachowiec! Cennik porównywalny do innych lekarzy. Wcale nie
          trzeba chodzić do niego trzy razy w miesiącu. Standardem jest u niego jedna
          wizyta w miesiącu, jak i chyba u każdego lekarza. Nawet ja z trudną i zagrożoną
          ciążą miałam wyznaczane wizyty raz w miesiącu. Raz na trzy miesiące usg.
          Prowadził przynajmniej cztery znane mi osobiście brzuszki.
          Bardzo polecam!
    • lindan Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.10.04, 21:42
      Hej!!! Witam wszystkie przyszłe Mamy. Moją ciąże prowadzi dr Torbe, pracuje na
      Pomorzanach. Polecano mi go że jest świetny, niesamowita wiedza i wyczucie i do
      tego pełna kulturka. Osobiści sama nie wiem co o nim myśleć. Przyjmuje tylko
      prywatnie, koszt 70 zł, za każde dodatkowe badanie oczywiści dodatkowo płatne.
      Usg robi w szpitalu co mnie dziwi tez płatne. Troche moam sprzeczne uczucia co
      do niego może przez to płatne państwowe usg. Rozumiem prywatnie w gabinecie za
      usg placic, ale w szpitalu za nasze podatki biznes. I biedni ci lekarze!!!!
      Pozdrawiam
      • doticzek Re: Kto prowadzi ciąże?? 20.10.04, 09:27
        mialam stycznosc z Torbe i faktycznie jest bardzo dobrym lekarzem, ale pomimo
        tego ze ma gabinet bardzo blisko mojego domku, tez nie chodze do niego
        prywatnie. jakos sie zrazilam do prywatnych, moze po tym, jak przez pare lat
        chodzilam prywatnie do p dr X, byla super, swietnie sie dogadywalysmy i jak
        dowiedzialam sie ze jestem w ciazy poszlam do niej, ale nie prywatnie tylko do
        przychodni kolejowej bo tam przyjmowala, tak mnie potraktowala, ze...nie
        poszlam do niej wiecej, wyszlam od niej i poszlam prosto do przychodni
        wojewodzkiej do nastepnego lekarza, i chyba dlugo teraz nie pojde prywatnie i
        nie dam na sobie zarobic...
        pozdr.
        Doti
        • malaika7 Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 11:25
          Do przychodni kolejowej? tylko nie mów, że nazywała się Ratajska czy jakoś tak?
          miałam styczność z tą babą i dziękuję bardzo! a co do "młodego doktorka"
          Halca :)) też mogę go spokojnie polecić. Dodam, że prywatnie przyjmuje na
          Pogodnie, a poza tym pracuje w Policach, i wiem z forum, że również jest tam z-
          cą ordynatora. Osobiście bardzo przypadł mi do gustu jego "konkretny" sposób
          bycia i rzeczowość. Pozdrawiam
          • mazuba Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 13:15
            malaika7 napisała:

> a co do "młodego doktorka"
            > Halca :)) też mogę go spokojnie polecić. Dodam, że prywatnie przyjmuje na
            > Pogodnie, a poza tym pracuje w Policach, i wiem z forum, że również jest tam
            z-
            > cą ordynatora. Osobiście bardzo przypadł mi do gustu jego "konkretny" sposób
            > bycia i rzeczowość. Pozdrawiam

rzeczowy i kompetentny jest rzeczywiscie, ale chyba nigdy sie nie usmiecha...
            W kazdym razie od wczoraj jestem jego pacjentka.
            Pozdr
            magda
            • malaika7 Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 16:20
              Do mnie się uśmiechał jak go zagadnęłam na korytarzu w Policach, podczas
              zwiedzania porodówki... nie jest więc chyba aż taaaki poważny :)))
          • doticzek Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 13:33
            no i do tego jaki przystojniak :)))
            Doti
          • doticzek Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 15:38
            nie, tamta nazywala sie Kuznicka,jak chodzilam prywatnie, tak kontrolnie i po
            tabletki, to bylo oki, ale jak poszlam do przychodni to nawet nie polecala
            brania kwasu foliowego, nie wiem moze miala gorszy dzien, dla mnie to byla
            koszmarna wizyta.
            pozdrawiam
            Doti
    • weronika775 Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 14:23
      Ja zaczęłam chodzić do dr Niedzielskiego,jest ordynatorem oddziału gin-poł w
      Policach ale nie wiem czy dobrze zrobiłam.Poleciła mi go koleżanka ale ona nie
      chodziła do niego z ciążą (po prostu sie leczyła).
      Czy któras z Was ma jakies informacja dotyczące tego lekarza,bo trochę sie boję.
      Weronika
      • agnes-24l Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 15:55
        Z tego co słyszałam od pielegniarek jak byłam w szpitalu w Policach to
        Niedzielski jako lekarz jest naprawdę dobry,tylko jak same mówiły taki
        słuzbista jak to ordynator,ale złych opini to nie słyszałam jak na lekarza

Agnes 29tc

:o))))))))))))))
        • malaika7 Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 16:17
          To na pewno dobry fachowiec, moja znajoma do niego chodzi i jest zadowolona.
      • mazuba Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 16:22
        ja slyszalam, ze odszedl z Unii i wcale nie na wlasne zadanie...
        ale rzeczywiscie jest legenda, zwlaszcza wsrod pan 40-50 lat.
        pozdr
        magda
        • 1979pi Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 17:48
          Moją ciąże prowadził dr.Żółtowski starszy pan emeryt ale świetny
          fachowiec.Polecam część ekipy z pomożan:Zebiełowicz,Rojewska.
          • isabelka20 Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.10.04, 21:24
            witam dziewczyny :)
            A ja chodze do dr Olendera na Stazynskiego.
            Mily konkretny i mimo iz ciaza nie jest zagrozona zawsze robi mi usg,
            takze mimo iz jestem w 11 tyg ciazy mam juz 3 zdjecia do rodzinnego albumu
            mojego maluszka :)
            Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
            • zosia_771 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.04.06, 15:30
              Hej,

Dostaję gesiej skorki gdy słszę nazwisko Olender. Moim zdaniem jest niemiły,
              arogancki i co najgorsze udziela błędnych informacji. Gdy skonsultowałam jego
              opinie z innymi lekarzami, stwierdzili ze jego diagnoza jest cytuję zenująca.
              Mojej szwagierce ( lat 17) zdiagnowzoał 100 % ciąże- choć nie jest ani nigdy
              nie była w ciąży, w zupełnie nieodpowiedzialny sposób powiedział mojej
              koleżance ze jest bezpłodna( przepłakała 2 tygodnie) dodam tylko,ze po
              konultacjach u dr Żebiełowicza jest 2 miesiacu ciąży. Mi oraz wspomnianym
              przeze mnie dziewczynom odebrał na kilka dni chęć życia i spokój.Nie namawiam
              Cię do zmiany lekarza, ale bądź czujna i w razie jakichkolwiek wątpliwości
              konsultuj jego diagnozy z innymi.
              pozdr,
              gosia
      • algezja Re: Kto prowadzi ciąże?? 27.10.04, 11:02
        Ja znam dosc dobrze polickie srodowisko lekarzy. Dr Niedzielski to swietny
        lekarz. Mialam szczescie, ze trafilam na jego dyzur podczas porodu (mialam z
        gory okreslona cc ze wzgledu na ulozenie dziecka). Czulam sie naprawde
        bezpiecznie. Moim zdaniem ma jednak zbyt wiele pacjentek na glowie. Cala moja
        ciaze prowadzil dr Piotr Banach - wedlug mnie jeden z najlepszych lekarzy.
        Wspomniany dr Bielewicz to tez swietny lekarz, ale srednio fajnie go wspominam -
        potwornie cierpialam podczas gdy zdejmowal mi szwy, nadto zostawil mi jeden
        szew (stwierdzono, ze nie takie rzeczy zostawiano ludziom w brzuchu) i musialam
        po jakims czasie cierpiec znowu przy jego wydobywaniu. Dobre zdanie mam rowniez
        o dr Iwanickim, podobnie i o Pani dr Ewie Banach - swietna kobietka. Tych
        lekarzy moge z reka na sercu polecic.
        Zdecydowanie odradzam polickiego "lekarza" Pana Kedzierskiego. Moim zdaniem
        powinien pracowac jako tapeciarz (nie obrazajac tapeciarzy), a nie jako lekarz.
        Wiem, ze lekarze z polickiego szpitala maja o nim podobna opinie, jak i ja.
        Pzdr.
      • maniaaaa Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.04.06, 09:02
        ja od lat współprauje z niedzielskim. uwazam ze jest ok - moze faktycznie ma
        wiele pacjentek ale jak cos sie dzieje to nie ma gadania tylko konkrety. teraz
        prowadzi mi ciaze - troszke skomplikowana - nie znam sie ale niestety jest
        dobry.zreszta w policach sa dobrzy lekarze - moze pozA kedzierskim.
    • witka55 Re: Kto prowadzi ciąże?? 25.10.04, 13:34
      A czy któraś z Was zna dr Starczewskiego?? Przyjmuje prywatnie w Zdrojach a
      pracuje na Unii.

• aniuss Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.11.04, 12:07
      Mam pytanie? Co wiecie na temat lekarza z Polic- Szelągowskiego?
      • ankas70 Re: Kto prowadzi ciąże- DO ANIAS 18.11.04, 12:16
        jEŚLI CHODZI O TO W CZYM SIĘ SPECJALIZUJE TO NIESTETY NIE NADAJE SIĘ DO
        PUBLIKACJI NA FORUM ALE LUDZIE SIĘ ZMIENIAJĄ.
        • aniuss Re: Kto prowadzi ciąże- DO ANIAS 18.11.04, 18:40
          Co masz na myśli?
      • migotka24 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.11.04, 09:00
        chodziłam do niego prywatnie kilka lat temu, był całkiem sympatyczny, ale
        słyszałam różne opinie, łącznie z plotkami na temat nie do końca "poprawnego"
        prowadzenia się... Sczerze mówiąc, byłam jego pacjentką przez rok i nie
        polubiłam go zbytnio, jakoś nie wzbudził mojego pełnego zaufania. Dlatego teraz,
        kiedy jestem w ciąży, "oddałam" się w ręce dr Marii Kubisy i bardzo sobie chwalę :)
        Pozrawiam Szczecińskie Mamusie:)
        • isabelka20 Re: Kto prowadzi ciąże?? 19.11.04, 15:06
          mam pytanie czy zna moze ktos dr Ryszarda Malca ?
          jestem w trakcie zmiany lekarza bo moj obecny niewiem czy jest lekarzem czy
          tapeciarzem i wlasnie chcialabym isc do Malca
          Pozdrawiam goraco
          iza
    • sylwia30 Re: Kto prowadzi ciąże?? 22.11.04, 21:02
      Czy ktoś słyszał o gince Wiesławie Karels?
      • aga305 Re: Kto prowadzi ciąże?? 03.12.04, 14:29
        Moją ciążę prowadziła dr Małgorzata Gawrońska przyjmue w przychodni na
        Słowackiego, już nie pracuje w żadnym szpitalu ale pracowała w wojskowym i na
        Jagiellońskiej. Jestem z niej bardzo zadowolona. W porę wysłała mnie na
        patologię. O wszystko możńa pytać jest bardzo kompetenta.

Mogę podać namiary
        Aga
        • paris4 Re: Kto prowadzi ciąże?? 09.12.04, 09:27
          Moją ciążę prowadzi doktor Bielewicz i na razie jestem zadowolona. Niczego na
          siłę nie narzuca, wszystko dokładnie tłumaczy jest kulturalny i kompetentny.
          Pracuje w szpitalu w Policach.
          Jeśli ktoś miałby uwagi na jego temat to chętnie posłucham.
          pozdrawiamy Agata i 7tyg Maluszek
    • mamago1 Re: Kto prowadzi ciąże?? 09.12.04, 17:15
      Dr Sławomir Laufer. Pzryjmuje na Kaszubskiej. Ogromnie polecam! Pracował kiedyś
      w Zdrojach, ale dobrze go tam pamiętają. Polecam zwłaszcza dla kobiet
      stosujących NRP - dobrze się na tym zna.
    • czyzewska.d Re: Kto prowadzi ciąże?? 13.12.04, 17:34
      Witajcie ciężarówki szczecińskie:))))
      Jestem w 22 tc i od poczatku moja ciaze prowadzi dr Łokociejewski ze Szpitala
      Miejskiego. Prywatnie przyjmuje na Słonecznym. Naprawde rewelacyjny fachowiec.
      Polecam

Pozdrowionka
    • julia30bb Re: Kto prowadzi ciąże?? 12.02.05, 12:02
      Ja byłam u dr Celewicza, miły i konkretny, to była
      moja piewsza wizyta więc za dużo nie mogę napisać...
      Julia i 6 tyg.kropeczka.
      • gabi67 Re: Kto prowadzi ciąże?? 02.03.05, 08:06
        Ja polecam Kurdzielewicz fajna miła pani pracuje na pomorzanach.Przyjmuje w
        Medikusie cena wizyty 52 zł.Jest naprawde troskliwa i konkretna udziela
        żeczowych informacji na temat ciąży:)
        • magdab300 Kto prowadzi ciąże?? 06.03.05, 21:01
          Moją ciąze prowadzi dr. Krzysztof Ira.Przyjmuje prywatnie na Majowym a pracuje
          w szpitalu w Zdrojach (podobno jest z-ca ordynatora).Fajny miły facet, zna sie
          na rzeczy. POLECAM
          Magda 31tc
          GG 3734319- napisz
    • anetamrowa Re: Kto prowadzi ciąże?? 20.04.05, 23:48
      Ja też bardzo polecam dr Rajewską-pracuje w Szpitalu na Pomorzanach i ma
      prywatny gabinet przy "Castoramie". Chodziłam do niej w czasie ciąży
      "państwowo", a później po porodzie - do gabinetu prywatnego i naprawdę nie
      zauważyłam różnicy w podejściu do pacjenta.Poza tym jest osobą kompetentną i
      "bardzo ciepłą". Bardzo polecam!!!!
    • katkiel Re: Kto prowadzi ciąże?? 09.05.05, 16:22
      Czy ktoś zna jakieś info na temat dr Andrzeja Kwiatkowskiego byłego ordynatora
      w Policach (pryatnie przyjmuje na Perkoza)? On prowadzi moją ciążę i jestem z
      niego bardzo zadowolona....ale tak nikt o nim nie pisze, to się
      zastanawiam....czy ktos o nim słyszał.
      Pozdrawiam,
      Kasia oczekująca na Maksia
    • ulcia20046 Re: Kto prowadzi ciąże?? 09.05.05, 17:03
      Witam moja ciaza to dopiero 8 tydzien i prowadzi mnie dr Ira.
      • paris4 Re: Kto prowadzi ciąże?? do katkiel 11.05.05, 11:26
        O dr Kwiatkowskim nic nie wiem, ale znam gabinet na Perkoza bo chodzę tam do
        doktor Kubisy.
        Nie ma co się przejmowac, że nikt o nim nie słyszał ważne żebyś była zadowolna
        i doinformowana po wizytach.
        Ja do tej pory prowadziłam ciążę u polecanego tutaj dr Bielewicza i niedawno
        rozstałam się z nim w bardzo przykych okolicznościch. Zdecydowanie nie polecam
        tego lekarza. Ci bardzo znani często jadą na dobrej opinii i niekoniecznie ma
        to odzwierciedlenie w rzeczywistości.
        • aga305 Re: Kto prowadzi ciąże?? do katkiel 11.05.05, 11:30
          Ja również jestem tego samego zdania. Bo to się potwierdza, ze bardzo często ci
          znani lekarze, uważaja że jak juz sobie wypracowali dobrą opinię to juz tak
          zostanie a często jest zupełnie odwrotnie.
          To Ty masz byc zadowolona, bo może być tak że jakiś lekarz będzie odpowiadał
          Tobie a innym nie.
          Ja chodziłam przez całą ciążę do pai dr Gawrońskiej i cały czas ją polecałam bo
          byłam bardzo zadowolona, natomiast spotkałam się na forum ze złymi opiniamii
          dot. tej lekarki. Także ile osób tyle opinni.

Powodzenia
          Aga z Hanią
          • perpetum Re: Kto prowadzi ciąże?? 31.05.05, 11:13
            dziewczyny a znacie jakiegos dobrego ginokologa, ale przyjmujacego w
            przychodni, ktora ma umowe z NFZ?
            bardzo prosze o odpowiedz.
            • myszunia1982 Re: Kto prowadzi ciąże?? 31.05.05, 16:47
              dr. Sroczyński w Stoczniowcu
              • dorcia_70 Re: Kto prowadzi ciąże?? 01.06.05, 16:16
                dr Barbara Nestorowicz - mogę z czystym sercem polecić
                przyjmuje prywatnie na Królowej Jadwigi i na Miodowej, a pracuje na Unii Lub.
                • kiatek08 Re: Kto prowadzi ciąże?? 12.06.05, 21:13
                  a co wiecie o dr Kurzawie, Sienkiewiczu?
                  przyjmują prywatnie na Wojska Polskiego
                  nie jest u nich tanio, 80 zł wizyta
                  ale jest usg itd.
                  są lekarzami na Unii
                  byłam tam na razie jeden raz, wrażenie ok, ale rodzić chyba chcę na Pomorzanach
                  ( to dopiero 6 tydzień ) i nie wiem czy go nie zmienić

pozdrawiam
                  • akinomi Re: Kto prowadzi ciąże?? 21.06.05, 16:50
                    czesc
                    ja chodze do dr.Sienkiewicza, tylko, że panstwowo do przychodni przy szpitalnej.
                    Dr. Sienkiewicz i Kurzawa są specjalistami od zapłodnienia in vitro, lub inne
                    metody wspomagające. Jesli Twoja ciąż jest naturalna i przebiega bez
                    komplikacji to moze idz do innego gina, pewnie bedzie taniej.
                    pozdrawiam
                    akinomi i 23 tygodniowy brzuszek
    • mpm79 Re: Kto prowadzi ciąże?? 25.06.05, 21:09
      Hej dziewczyny! czy któraś z was chodzi do dr Grzeszewskiego (Zdroje)? Co o nim sądzicie?
      • ktg29 Re: Kto prowadzi ciąże?? 17.04.06, 18:37
        Dziewczyny, podnoszę wątek, bardzo ciekawy temat i podzielcie się opinami
        prowadzących lekarzy.
        • kasia819 Re: Kto prowadzi ciąże?? 17.04.06, 18:52
          Ja chodze do dr.Panasiuk, przyjmuje ona w Zdrojach prywatnie,ale tez pracuje w
          szpitalu w zdrojach. Czy zna ktoś ją? Ciekawa jestem opinii innych.
          • gabi683 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.04.06, 07:48
            Ja chodzilm do dr.Kurdzielewicz pracuje na Pomorzanach,bardzo sypatyczna z
            czystym sumieniem polecam .USG robiłam u dr.Czajkowskiego :)
            • solara Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.04.06, 11:18
              Witam,
              ja chodzę do dr. Lange-Konior, ma prywatny gab. na Milczańskiej a pracuje na
              Pomorzanach. Bardzo fajna kobieta, ma dużą wiedzę i fajne podejście do
              pacjentek.Szkoda tylko że nie ma USG w gabinecie, ale robi je w szpitalu za
              darmo. Wizyta pryw. kosztuje 70 zł.

Jestem w 9 tyg. ciąży i właśnie szukam dobrego lekarza który ma dobry sprzęt
              USG i fachowo wykonuje badanie przezierności karkowej.

Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?

Może któraś z was robiła takie badanie w Zakładzie Genetyki na Pomorzamach??

pozdrawiam wszystkie Szczecinianki
              • gabi683 Re: Kto prowadzi ciąże?? 18.04.06, 11:28
                Czajkowski jest specjalista kardiologiem ,a Zabiełowicz jest od wad
                genetycznych pracuje na Pomorzanach a przyjmuje na Zawadzkiego .Polecam tych
                dwóch lakarzy.
    • agat78 Bielewicz 18.04.06, 14:43
      i jestem zniego bardzo zadowolona.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka