Dodaj do ulubionych

W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD?

29.10.04, 09:17
Za Kurierem Szczecińskim
"Szczecin chce zwrotu lokalu
W czyim domu mieszka radny?
GMINA wystąpiła o wydanie mieszkania komunalnego, nielegalnie zajętego przez Wiktora Kęsika, ojca Piotra Kęsika, szczecińskiego radnego z SLD dowiedział się nieoficjalnie "Kurier". Jest to jeden z wątków afery lokalowej z 2001 roku.
Chodzi o kawalerkę przy al. Wyzwolenia 25. Wiktor Kęsik, który wcześniej mieszkał wraz z synem w lokalu komunalnym przy ul. Druckiego-Lubeckiego 23, w 2001 roku wprowadził się do zadłużonej kawalerki przy al. Wyzwolenia. Ojciec radnego wszedł w prawa najmu do tego mieszkania, spłacając długi byłej lokatorki. Po zamianie kobietę przeniesiono do lokalu rotacyjnego przy ul. Komuny Paryskiej, gdzie jeszcze tego samego roku zmarła.
Zamiana byłaby legalna, gdyby lokatorka wprowadziła się do mieszkania przy ul. Druckiego-Lubeckiego, a rodzina Kęsików do kawalerki. Obecnie i syn, i ojciec mają prawa najmu do obu lokali. Oznacza to, że zasób gminnych lokali komunalnych, z którego są przyznawane mieszkania osobom czekającym w kolejce, został uszczuplony o jedno mieszkanie. Odbyło się to z pominięciem przyjętych przez miasto zasad gospodarowania lokalami komunalnymi. W wyniku zamiany ojciec radnego zajął mieszkanie, do którego po śmierci lokatorki powinna się wprowadzić osoba z kolejki.
Artur Chanaj, dyrektor Wydziału Mieszkalnictwa i Lokali Użytkowych, odmówił komentarza, ale nie zaprzeczył, że gmina chce odzyskać mieszkanie. Dyrektor stwierdził, że w związku ze sprawą mieszkań Kęsików, trwa obecnie nagonka na niego w urzędzie.
Dlaczego ta kobieta nie przeprowadziła się do mieszkania przy ul. Druckiego-Lubeckiego, lecz do lokalu rotacyjnego, to nie jest pytanie do mnie ani do mojego ojca powiedział Piotr Kęsik. W styczniu tego roku mój ojciec wystąpił o wykup na własność mieszkania przy al. Wyzwolenia. Dotąd nie otrzymał odpowiedzi z urzędu na swój wniosek.
Nie wiadomo, czy Piotr Kęsik nie powinien także stracić prawa najmu do mieszkania przy ul. Druckiego-Lubeckiego. Niedawno szczecińska telewizja Gryf wyemitowała program, w którym radny pokazywał jako swoje mieszkanie przy ul. Grzymińskiej. Mieszkańcy tej ulicy twierdzą, że radny tam mieszka.
Mieszkanie nie należy do mnie, tylko do mojej teściowej tłumaczy Piotr Kęsik. Mieszkam przy ul. Grzymińskiej z żoną i dzieckiem w lokalu, do którego nie mam tytułu prawnego."

Czy jeśli pana radnego stać na mieszkanie komercyjne to etyczne jest zajmować mieszkanie komunalne? A gdzie lewicowa wrażliwość społeczna w stosunku do biednych osób z kolejki? XYZ i jego wierna czerwona drużyna na pewno się wypowiedzą oby z sensem :-)))

Obserwuj wątek
    • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 09:37
      zaczepialski napisał:

> Za Kurierem Szczecińskim
      >Jest to jeden z wątków afery lokalowej z 2001 roku.

przypomijmy ze to wlasnie w zwiazku z ta afera nasz bohater xyz nwiazal blizsza
      znajomosc z prokutratura okregowa w szczecinie, a przyjazn obu panow rowniez na
      forum trwa do dzis. raczka raczke myje.
      pozdrawiam black
      • Gość: personalny Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:05
        Ta sprawa wyszła na jaw dzięki wewnętrznym rozgrywkom.
        Pewnie więcej podobnych spraw znalazłoby się w zasobach zarządzanych przez tbs.
        Poczekamy, zobaczymy.
      • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:07
        Dziekuję za reklamę :)))) A bliższą znajomość z prokuratura zawarłem w związku
        z inną sprawą. Nie bedę tu o tym pisał, bo nie mogę być sądzią we własnej
        sprawie. Nie jestem wolynem. Na razie tez nie będę komentował artykułu Szymona
        Dominiaka-Górskiego, gdyż nie jestem Piotrm Kęsikiem. Sam zainteresowany
        zapewne nie odmówi sobie skomentowania artykułu.
        • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:10
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Dziekuję za reklamę :)))) oj jaki skromny dzisiaj. pozdrawiam black
    • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 11:47
      podbijam zeby nie mnozyc watkow. pozdrawiam black
      • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 11:54
        XYZ dlaczego liczysz?

tak Cie oburzalo ze IPN zajmuje pewien lokal - a teraz?

no i odp. na pytanie Zaczepialskiego: co z lewicowa wrazliwoscia? tylko bez
        jaj...no i z Wasza odnowa moralna...
        • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 11:56
          powinno stac 'milczysz' a nie 'liczysz'

przepraszam za blad.
          • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:01
            albert_c napisał:

> powinno stac 'milczysz' a nie 'liczysz'

sld jak zawsze liczy kase. mieszkania samochody spoleczki rady nadzorcze. to
            nie ten sam radny co to mial komore od eurotrade i nie wiedzial dlaczego ja ma?
            pan baron peczak tez mial komore od jakiejs firmy i merca zeby cieplo bylo
            rozmawiac. taka widac tradycja w sld. chesz cos zalatwic dajes zkomore merca i
            mieskzanie. pozdrawiam black
            • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:02
              blackexit napisał:

>chyba za szybko polecialem z firma nie pamietam czy to byla ta firma. jak nie
              ta to przepraszam. pozdrawiam black
            • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:13
              blackexit napisał:

> albert_c napisał:
              >
              > > powinno stac 'milczysz' a nie 'liczysz'
              >
              > sld jak zawsze liczy kase. mieszkania samochody spoleczki rady nadzorcze.

* moze to byl blad tzw 'frojdowski':)

to nie ten sam radny co to mial komore od eurotrade i nie wiedzial dlaczego ja
              ma?

* no ten sam. z tego co sie dowiedzialem to wie dlaczego ja ma.
              no ale z tym mieszkaniem to jakas grubsza sprawa...niech no sobie przypomne kto
              wrzucil link z prasy warszqwskiej na temat mieszkan Jackowskiego w W-wie. no
              jak siegam pamiecia to byl XYZ...ironia losu czy cos takiego...

• blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:28
                albert_c napisał:

> to nie ten sam radny co to mial komore od eurotrade i nie wiedzial dlaczego
                ja
                > ma?
                >
                > * no ten sam. z tego co sie dowiedzialem to wie dlaczego ja ma.

no dlaczego ciekawym? z tego ci mi sie wydaje to powiedzial z ene wiedzial ze
                ja ma i ze to przypadek ze rozpatrywal wlasnie sprawy tej firmy.

> no ale z tym mieszkaniem to jakas grubsza sprawa...

fajny cwaniczek to jest. pozdrawiam black
                • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:35
                  blackexit napisał:

> no dlaczego ciekawym? z tego ci mi sie wydaje to powiedzial z ene wiedzial ze
                  > ja ma i ze to przypadek ze rozpatrywal wlasnie sprawy tej firmy.
                  >

* rozmawialem z nim na ten temat, zreszta tego samego dnia kiedy wysmarowalem
                  na forum pamflet na temat tej komorki i milczenia radnego z tym zwiazanego.
                  Powiem tak: nie jestem adwoktaem P. Kesika, ale tak czy siak sprawa pozostaje
                  dla mnie nieklarowna i wg mnie radny nie powinien sie godzic na taka umowe
                  (chocby ustna, bo pisemnej zdaje sie nie bylo).

licze na to sam zainteresowany napisze na forum co nieco o tych dwoch sprawach
                  i ostara sie je rzetelnie wyjasnic.
        • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:17
          Nie jestem adwokatem Piotra albercie.

> tak Cie oburzalo ze IPN zajmuje pewien lokal - a teraz?

Nadal oburza, a w sprawie mieszkania Piotra, sam go możesz zapytać.

> no i odp. na pytanie Zaczepialskiego: co z lewicowa wrazliwoscia? tylko bez
          > jaj...no i z Wasza odnowa moralna...

Do Zaczepialskiego. Sprawa ta nie ma nic wspólnego z lewicową wrażliwością.
          Nikt nie zrobił nic złego. Zatem i odnowa moralna nie ma tu nic do rzeczy.
          • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:21

> Nie jestem adwokatem Piotra albercie.
            >
            > > tak Cie oburzalo ze IPN zajmuje pewien lokal - a teraz?
            >
            > Nadal oburza, a w sprawie mieszkania Piotra, sam go możesz zapytać.

* nie omieszkam zapytac.

>
            > > no i odp. na pytanie Zaczepialskiego: co z lewicowa wrazliwoscia? tylko b
            > ez
            > > jaj...no i z Wasza odnowa moralna...
            >
            > Do Zaczepialskiego. Sprawa ta nie ma nic wspólnego z lewicową wrażliwością.
            > Nikt nie zrobił nic złego. Zatem i odnowa moralna nie ma tu nic do rzeczy.

* co to znaczy 'nikt nie zrobil nic zlego' mamy to rozumiec w tym kontekscie ze
            nikt nie zlamal prawa, czy tez moze tak ze ktos obszedl prawo prawie ze
            mieszczac sie w przepisach prawa?
            • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:41
              Nikt nie złamał prawa i nikt go nie obszedł. Wszystko zgodnie z prawem, wg
              mojej wiedzy.
              • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:42
                poczekajmy na ustalenia. byle bez naciskow te ustalenia.
                • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:43
                  no i jeszcze mnie ciekawi dlaczego radny nie mieszka w lokalu komunalnym,na
                  ktory to ma przydzial z miasta?
                  • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:47
                    A ty mieszkasz w lokalu do którego masz uprawnienie?
                    • albert_c Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 13:00
                      nie wiem do czego piejesz: ja mam podpisana umowe wynajmu mieszkania - jak by
                      moze bylo jakies wolne mieszkanko komunalne to bym sie zalapal, a tak to place
                      co miesiac kaske za to aby sobie pomieszkiwac...
                      • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 13:09
                        Piję do tego, że na razie Kesik czasowo zamieszkuje u tesciowej. Z tego co się
                        orienuję zgłosił to odpowiednim władzom. Płaci czynsz za lokal komunalny i
                        utrzymuje go w należytym stanie. Ma prawo przebywac poza lokalem z różnych
                        przyczyn.
                • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:46
                  > poczekajmy na ustalenia. byle bez naciskow te ustalenia.

Niestety nikt jak widzisz nie czeka. Kurjer już Piotra skazał. Tak jak
                  forumowicze.
          • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 12:21

>>
            > Do Zaczepialskiego. Sprawa ta nie ma nic wspólnego z lewicową wrażliwością.
            > Nikt nie zrobił nic złego.

tzw. litania oleksego. "nic sie nie stalo". dalej kradnijcie czerwone swinki.
            pozdrawiam black
    • Gość: mamoniowa milczenie jest złotem IP: 212.244.77.* 29.10.04, 12:13
      Zdazylam sie zorientowac, ze kolega XYZ konsekwentnie unika klopotliwych (dla
      siebie ) tematow.
      • Gość: XYZ Re: milczenie jest złotem IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:19
        Ciekawi mnie dlaczego sprawa ranego Kęsika jest dla mnie kłopotliwa?
        • blackexit Re: milczenie jest złotem 29.10.04, 12:22

> Ciekawi mnie dlaczego sprawa ranego Kęsika jest dla mnie kłopotliwa?

moze dlatego ze wiaze sie ze sprawa afery korupcyjnej w lokalowce w ktorej
          kogos o cos oskazono? czy ja wiem? pozdrawiam black
          • Gość: XYZ Re: milczenie jest złotem IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:43
            Niewiesz kogo i o co oskarzono. Nie wiesz też kogo i w jakiej sprawie. Nie
            wiesz na ten temat nic, za to jak zwykle się wymądrzasz.
            • Gość: Bartłomiej Re: milczenie jest złotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:58
              jak czynsz płacił to mógł mieszkać nawet pod mostem, coto kogo obchodzi?
    • absztyfikant XYZ 29.10.04, 12:51
      To szlachetne, ze bronisz kolegi, ale radny K. niczym sie specjalnym nie
      wykazal, a jest zdaje sie szefem jednej z wazniejszych komisji. Glosno bylo za
      to niedawno o pewnej komorce zdaje sie z EUROTRADE... No i o pyskowce z Mucha,
      ale oni powiedzialbym sa siebie warci.
      • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 29.10.04, 12:55
        > To szlachetne, ze bronisz kolegi, ale radny K. niczym sie specjalnym nie
        > wykazal,

Mam inne zdanie. Sprawe komórki załatwił. Pyskówka z Muchą byla jednostronna.
        To Mucha pyskował, zas Kęsik chciał się przywitać i dostał w zamian "spie..
        j". Przekręcasz fakty absztyfikancie. Ale faktem jest tez, że Kęsik jest moim
        kolegą. Więcej. Przyjacielem.
        • blackexit Re: XYZ 29.10.04, 15:43

Pyskówka z Muchą byla jednostronna.
          > To Mucha pyskował, zas Kęsik chciał się przywitać i dostał w zamian "spie..
          > j".

o podoba mi sie tak powinnismuy witac czerwonych. dedicate to albertcik.
          • albert_c Re: XYZ 02.11.04, 09:39
            blackexit napisał:

> Gość portalu: XYZ napisał(a):
            >
            > Pyskówka z Muchą byla jednostronna.
            > > To Mucha pyskował, zas Kęsik chciał się przywitać i dostał w zamian "spie
            > ..
            > > j".
            >
            > o podoba mi sie tak powinnismuy witac czerwonych. dedicate to albertcik.

* no nie wiem, szacunek dla samego siebie nie pozwala mi tak witac sie nawet z
            tymi, z ktorymi sie nie zgadzam lub z ktorymi mi nie po drodze...

>
      • Gość: Antyknajak Nie widzisz ogromiastej rozniecy miedzy Mucha, a . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:25
        > To szlachetne, ze bronisz kolegi, ale radny K. niczym sie specjalnym nie
        > wykazal, a jest zdaje sie szefem jednej z wazniejszych komisji. Glosno bylo za
        > to niedawno o pewnej komorce zdaje sie z EUROTRADE... No i o pyskowce z Mucha,
        > ale oni powiedzialbym sa siebie warci.

Z jedna roznica :
        Muszynski zyje na swoj koszt i decyduje na swoje ryzyko, a
        Kesik Piotrek zyje na nasz koszt i decyduje na nasze ryzyko
        To KOLOSALNA roznica, ktora slepiec by zauwazyl
    • zaczepialski Stawiam pytanie - Czy moralne jest to że radny 29.10.04, 12:52
      będąc osoba zamozną (którą stac na kupno mieszkania od dewelopera, mieszkania które kupił i w którym faktycznie zamieszkuje) FORMALNIE :-))) zajmuje mieszkanie komunalne?
      Moim skromnym zdaniem NIE
      ps. Temat komórki radnego faktycznie jakby przycichł?
      • Gość: XYZ Re: Stawiam pytanie - Czy moralne jest to że radn IP: 213.155.191.* 29.10.04, 13:02
        > będąc osoba zamozną (którą stac na kupno mieszkania od dewelopera, mieszkania
        k
        > tóre kupił i w którym faktycznie zamieszkuje) FORMALNIE :-))) zajmuje
        mieszkani
        > e komunalne?

Ponieważ ma do tego prawo. Inna sprawa, że manipulujesz (a tak bartdzo lubisz
        mi to zarzucać). Z artykuł Kuriera wynika, że mieszkanie jest własnością jego
        teściowej.
        • Gość: wolny zawód Nagonka na sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:11
          czepiacie się gościa nie wiadomo za co. Wykupił zgodnie z prawem. jak macie
          pretensje to do prokuratury. Po co ten szum.
        • zaczepialski Otóż radny mając formalnie gdzie mieszkać nie 29.10.04, 13:25
          musi być na łasce i nie łasce teściowej? A jeśli ma gdzie mieszkać "dzięki" teściowej to niech zda w imię wrażliwości społecznej, dla biedniejszych mieszkanie komunalne :-)))
          • Gość: wolny zawód Re: Otóż radny mając formalnie gdzie mieszkać nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:41
            z teściowymi bywa różnie. A jak sie stosunki z teściową popsują, to co? Pod
            most?
            Zaczepialski, Ty masz teściową?
            Co to jest wrażliwość społeczna?
          • Gość: XYZ Re: Otóż radny mając formalnie gdzie mieszkać nie IP: 213.155.191.* 29.10.04, 13:44
            A jeśli ma gdzie mieszkać "dzięki" teś
            > ciowej to niech zda w imię wrażliwości społecznej, dla biedniejszych
            mieszkanie
            > komunalne :-)))

A gdyby do szkoły na rok wyjechał, tez ma zdać? A gdyby jak absztyfikant
            wyjechał na kontrakt tez ma zdać?

Absztyf zdałeś swoje mieszkanie w imie wrażliwości społecznej? Czy może
            zaczepialski sobie buźkę wyciera ta wartością w celu dokopania nielubianemu
            politykowi?

A dlaczego ty nie oddasz swojego? Ja ci udostępnie moja piwnicę. Bedziesz miał
            gdzie mieszkać. Oddasz swoje biedniejszemu. Tak nakazuje twoja religia.:)))))
            • zaczepialski XYZ też mieszkasz w komunalnym jak pan radny? 01.11.04, 20:56
              Ja na swoje eM ciężko zapracowałem i kupiłem - nie ZAŁATWIAŁEM sobie od miasta mieszkania komunalnego. Jakoś poczucie przyzwoitości zabroniło mi chodzić po prośbie do ZBILK-u. Nie widzę powodu by oddawać własne mieszkanie skoro sam sobie kupiłem na wolnym rynku. A skoro pan radny DOSTAŁ od miasta bo sobie np. nie radził z życiu i jego sytuacja nagle się polepszyła i już teraz sobie radzi to powinien ODDAĆ mieszkanie do zasobów komunalnych - dla potrzebujących których są całe kolejki. PS czy pan radny był w takiej kolejce?

XYZ-cie - co to jest ta wrazliwość społeczna? Kolega wyżej pytał :-))) a w SLD was tych bajerów Janik uczy
              • zaczepialski XYZ mowę ci odebrało? 03.11.04, 11:32
                • Gość: XYZ Nie odebrało IP: 213.155.191.* 03.11.04, 12:54
                  Mieszkanie mam własnościowe. Kupione za własne pieniążki (część od rodziców
                  przyznaję). Wrażliwośc społeczna wg mnie to pomoc innym w takim zakresie w
                  jakim mogę to uczynić. Nie oddam swojego mieszkani innym bo nie bedę miał gdzie
                  mieszkać. Kęsik też nie odda, bo może teściowej się odwidzieć i nie będzie miał
                  gdzie mieszkć. Mowy mi nie odjęło tylko mam duzo pracy. Pa (za byki przepraszam
                  nie mam czasu na korektę).
                  • Gość: grz Re: Nie odebrało IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:04
                    co z tymi zupami? miały by c dla ubogich a tu o jakichś mieszkaniach i to 2 dla
                    jednego--skandal...
      • blackexit Re: Stawiam pytanie - Czy moralne jest to że radn 29.10.04, 15:44
        zaczepialski ty sie pytasz o morlanosc sldowcow? toz moralnosc to ciemnogrod
        zacofanie i panstwo wyznaniowe. pozdrawiam black
    • Gość: Pismak Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 83.144.120.* 29.10.04, 13:51
      Ach, ten Piotrek. Zawsze się w coś wpierdzieli :)))). Inni to przynajmniej
      potrafią wyciszać swoje afery (inni - znaczy politykierzy wszelkich opcji). A
      on ma pecha. Komóra od Borówy, chatka z miasta. Cóż, ja też ciągnę ze swoich
      pracodawców, ile się da. Ale nie sprawuję tzw. mandatu publicznego
      zaufania :))). Oj, wywalą Piotra z KESZu, jak będzie robił taki obciach. No,
      żeby nie umieć takiej małej aferki zatuszować...

A przy okazji, fajnie się czyta XYZ, gdy jest ostrożny, czujny, jakby trochę
      osaczony :))). Bez tej napastliwości i pewności siebie jest Ci nawet do twarzy.
      A na pewno do pióra, bo język pisany o wiele czytelniejszy i składniejszy.
      Taki, jakby bardziej urzędniczy, uporządkowany. Zauważyliście? :)))

Pozdrawiam serdecznie,
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 13:59
        A przy okazji, fajnie się czyta XYZ, gdy jest ostrożny, czujny, jakby trochę
        > osaczony :))). Bez tej napastliwości i pewności siebie jest Ci nawet do
        twarzy.
        >
        > A na pewno do pióra, bo język pisany o wiele czytelniejszy i składniejszy.
        > Taki, jakby bardziej urzędniczy, uporządkowany. Zauważyliście? :)))

Oj pismaku jeszcze nie poznałeś mojej twórczości literackiej:)
        • Gość: Pismak Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 83.144.120.* 29.10.04, 14:05
          Jestem zainteresowany.
          • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 14:17
            Nic z tego. Pisałem felietoniki pod pseudonimem.
            • Gość: poeta Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:19
              Dominiak - Górski? Nie wierzę
              • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 14:27
                Dominiak - Górski?

Nie. Adam Michnik;)
            • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 14:23
              Jak mnie wena natchnie to coś ci podrzucę na priv.
              • Gość: poeta Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:30
                o Kęsiku?
                • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 29.10.04, 14:32
                  Nie. O Rywinie:))
              • Gość: Pismak Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 83.144.120.* 29.10.04, 19:03
                Podrzuć, podrzuć.
            • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 15:58

> Nic z tego. Pisałem felietoniki pod pseudonimem.

chciales powiedziec pornosiki do nie. pozdrawiam black
      • blackexit Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 15:57
        Gość portalu: Pismak napisał(a):

> Ach, ten Piotrek. Zawsze się w coś wpierdzieli :)))).

czuje nutke sypmpati? gdzie zajdzie to panstwo jesli przekreciarzy i
        zlodziejaszkow bedziemy darzyli sympata? oj ten sobotka zawsze sie cos
        wpierdzieli albo inny no popijaczku sie pojechalo a 100 mln z funduszu sie
        przelalo jakie to milutkie delikatne po glowce tylko poglaskac czerwonej.
        pozdrawiam black
        • Gość: Pismak Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 83.144.120.* 29.10.04, 19:02
          Ach, ten Blacki, zawsze się musi doczepić :)))).

Pozdrawiam z sympatią,
          pismak_logowany@gazeta.pl
        • wesolyromek2004 S*ojusz L*ewizny D*emokratycznej o-t 29.10.04, 20:13
    • Gość: Subiektywny kolo Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:02
      Do diabła ! co w tym niezwykłego? Przecież żyjemy w kraju nad Wisłą. Czyli
      wszystko w normie.
    • student1 Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 21:25
      cóż za kurtuazja
      w zasadzie krytyczne wypowiedzi można wrzucić do jednego worka
      pfuj komuszku
      jak kradniesz to rób to ostrożniej
      nawet tak radykalny absztyfikant ma do zarzucenia Kęsikowi że niczym
      szczególnym się nie wyróżnił
      mentalność Kalego
      większość partyjniaczków na forum to ludzie pracujący w publicznych instytucjach
      korzystają z różnych przywilejów
      więc tego typu działania nie są im obce
      • student1 Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 29.10.04, 21:33
        sorry
        ze stałych dyskutantów w porządku zachował się Antyknajak
        jak zwykle
        wykazał różnicę między pasożytem Kęsikiem a prywaciarzem Muchą
        nie dodał tylko że pasożyt żyje za pieniędze prywaciarza
        • absztyfikant Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 03.11.04, 13:17
          Przestac bredzic MJW. Bardzo latwo obalic twoja idiotyczna teryjke o
          budzetowkowcach-zlodziejach i przedsiebiorcach-aniolach. W czymze jest gorsza
          np. Zyta Gilowska od Kulczyka ? A porownanie obu panow uznalem za zasadne, bo
          rozpatrywalem ich kluture osobista. Z czego sie utrzymuja mnie nie interesuje.
          • Gość: grz Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:29
            a co z tymi zupami?nie starczy już?
            • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 03.11.04, 14:14
              Zupy rozdawał śp. Jacek Kuroń. Świeć Panie nad jego duszą...
              • swarozyc Druh Kuron 03.11.04, 14:23
                a za co?
          • Gość: XYZ Re: W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? IP: 213.155.191.* 03.11.04, 14:13
            Z Mucha i Kęsikiem w twoim wydaniu, to jak z dowcipem o kradzieży. On ukradł,
            czy jemu ukradli? Nieważne. Zamieszany w kradzież. Kutura osobistą wykazął się
            Mucha i tylko Mucha. Nie kręć absztyf....
      • Gość: przyzwyczajony Czemu sie dziwić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:37
        Przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka.

Gdyby Kęsik oddał, to byłaby wiadomość.
    • zaczepialski W czyim domu mieszka radny KĘSIK z SLD? 03.11.04, 14:30
      pytanie nadal aktualne w mieszkaniu MIASTA czy we WŁASNYM?
      • Gość: egzekutywa No, towarzyszu Kęsik, ustosunkujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:06
        do zarzutu, złóżcie samokrytykę - partia was zrozumie.
        • Gość: zatroskany Re: No, towarzyszu Kęsik, ustosunkujcie się IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:40
          powołac komisje śledczą - transmitwać w lokalnym programie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka