Dodaj do ulubionych

dobra wiadomość...

30.10.04, 19:56
... dla śpiochów:jutro śpimy dłużej o godzinę!!!:-)
Tym razem udało się,nie musze pracować 9 godzin na nocnej zmianie,jak to drzewiej bywało.:)
Obserwuj wątek
    • bozka70 Re: dobra wiadomość... 31.10.04, 18:59
      Fajnie!!!!! Co nie kturzy maja dobrze ,zmiana czasu im słóż,mi nie
      zabardzo,przywykłam do swojego rytmu zycia a taka zmiana mi nie odpowiada..nie
      cierpie takich zmian..nie powinno ich być ...czasy komunistyczne juz się
      skończyły i bez względu na pore dnia i jej aure każdy zasówa tyle co
      może,świątek,piątek,noc ,dzień,święta,widno,ciemno......jakie ma znaczenie jak
      jest godzina i po co to przesunięcie...to tylko dezorjentuje a tym bardziej gdy
      trzeba spać o godzine mniej;-)(to już ie dłógo hihihi)

• sheki Re: dobra wiadomość... 31.10.04, 20:14
        Już chyba wszyscy zapomieli dlaczego w Polsce zaczęto zmieniać czas.:)Masz rację,dla mnie również nie ma znaczenia dzień tygodnia,trzeba zasuwać na okragło.:)
        • iza-bela8 Re: dobra wiadomość... 02.11.04, 14:06
          Tu nie chodzi o komunę, tylko o zuzycie energii elektrycznej. Amerykanie też
          przesuwaja zegary. Wyliczono, ze w wyniku tego przesunięcia globalnie zużywa
          sie mniej energii. I to nie chodzi o gospodarstwa domowe... :)
          • sheki Re: dobra wiadomość... 02.11.04, 21:16
            Wiem o przesuwaniu zegara w Europie zachodniej,można to rzeczywiście wytłumaczyć zużyciem energii.Jednak Stany Zjednoczone chyba nie przesuwają.Byłoby to kłopotliwe ze względu na ilość stref czasowych,zreszą kto ictam wie.
            pzdr
            • bozka70 Re: dobra wiadomość... 03.11.04, 07:30
              z tego co ja sie orjętuje nie chodzi tu o zurzycie energii,to było ..może i
              jest nadal tylko takie tłumaczenie nie zaprzeczam że słuszne ale czas zaczęto
              przesuwać po to aby ludzie byli bardziej wydajni ponieważ w świetle dziennym
              człowiek jest bardziej aktywny i wydajny niż przy świetle sztucznym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka