Dodaj do ulubionych

Panio malianowska w roli eksperta

04.11.04, 09:54
wystapila dzisiaj w glosie. opowiada ze pan frackowiak jest dobrym
menadzerem. na jego miejscu wkurzylbym sie za taka rekomendacje. przypomnijmy
ze pani ta przebywa na wolnosci tylko dlatego ze wplacila znaczna kaucje.
glos napisal "wiceprezes duzej spolki". mozna napisac normalnie ze sldowskiej
spolki pt euroafrica. zadziwiajace ze takie osoby ktos o cos pyta. mozna by
tez zapytac co sadzi baksik o gronkiewicz walz albo gawronik o kuroniu.
pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Stella Marinowska ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:04
      • blackexit Re: Stella Marinowska ? n/t 04.11.04, 10:07
        ano. pozdrawiam black
        • Gość: H56 to szczecińska lewica działa z Kościołem ? IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 10:16
          ja myślałem ,ze Stella Maris to afera dotycząca kościoła gdańskiego. Jeżeli
          umoczeni są w nią działacze lewicy ze Szczecina to i kościół w Szczecinie musi
          być umoczony bo tutaj zapewne też Stella Maris mocno musiała okradać marynarzy
          i nie tylko. Są jakieś ciekawe nazwiska ?
          • blackexit Re: to szczecińska lewica działa z Kościołem ? 04.11.04, 10:19
            Gość portalu: H56 napisał(a):

Są jakieś ciekawe nazwiska ?

z tego co mi sie wydaje to jedyne szcecisnkie nazwiskow w wymienonej aferze to
            wspomniana pani obecnie wiceprezes i ekspert glosu. pozdrawiam black
          • ergie Re: to szczecińska lewica działa z Kościołem ? 04.11.04, 12:19

> ja myślałem ,ze Stella Maris to afera dotycząca kościoła gdańskiego. Jeżeli
            > umoczeni są w nią działacze lewicy ze Szczecina

no nie tylko kościoła gdańskiego.
            kościół gdański nie działał sam ;-)
            a działacz lewicy gdańskiej działał
            też w szczecinie. i nie działał sam ;-)

• Gość: lb Re: Stella Marinowska ? n/t IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:22
        a jak przyjemnie kołysać się wśród fal? gdy szumi szumi woda
        ...po drodze rozwalić SPBP- itp-itd-to tylko `pomroczność jasna`,`nieudany
        eksperyment ekonomiczny`, `wilcze prawa rynku`,nic - tylko doradzać==he he he
        • Gość: H56 Stella Maris IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 12:33
          mam rozumieć ,że w tych przekrętach nie uczestniczyli przedstawiciele kościoła
          szczecińskiego oraz tutejszej prawicy, to tylko kuria gdańska oraz ludzie
          lewicy ? ciekawa koalicja. To mafia czerwono-czarna która trawi nasz biedny
          kraj.
          • ergie Re: Stella Maris 04.11.04, 12:41

> mam rozumieć ,że w tych przekrętach nie uczestniczyli przedstawiciele kościoła
            > szczecińskiego oraz tutejszej prawicy, to tylko kuria gdańska oraz ludzie
            > lewicy ? ciekawa koalicja.

prasa pisała kiedyś, że panią m wywleczono z roboty
            do samochodu i wywieziono do gdańska.
            pani m kilka razy przy różnych okazjach
            występowała jako rekomendowana przez lsd.
            co do szczecińskiego kościoła i prawicy
            w związku z gdańskiem nie było chiba głośno.

• Gość: H56 Re: Stella Maris IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 12:46
              czytając posty blecka można wywnioskować ,ze Stella Maris to afera wywołana
              przez SLD, sprytna manipulacja.
              • blackexit Re: Stella Maris 04.11.04, 13:06

> czytając posty blecka można wywnioskować ,ze Stella Maris to afera wywołana
                > przez SLD, sprytna manipulacja.

to glosna afera mysalem z ekazdy o niej slyszal. spoleczka dzialjaca przy kurii
                i mase sld. w tym baron pmorski. pozdrawiam black
                • Gość: H56 Re: Stella Maris IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 13:26
                  bleckuś , pewnie ,że słyszałem, i to nawet z jej wersją szczecińską. Jednak Ty
                  ruszasz tylko jedną stronę, a piętnować trzeba wszystkich złodziei i oszustów,
                  niezależnie kogo i co reprezentują.
                  • Gość: XYZ Re: Stella Maris IP: 213.155.191.* 04.11.04, 14:56
                    Cóż Heniu, Goc świętszy od Szymona Słupnika.
                    • piotr33k2 Re: Stella Maris 04.11.04, 15:14
                      to henio powiedz kto oprócz malanowskiej był czy jest w naszym mieście
                      zamieszany w tą aferę ,powiedz wogóle kto oprócz działaczy sld i kleru jest
                      zamieszany w ta aferę bo ja nie wiem a chciałbym wiedzieć a w mediach tylko te
                      dwie opcje łącznie z nazwiskami były podane do wiadomości , z góry dziekuje za
                      informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka