Gość: Jano IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:41 Domyslam sie ze wiekszosc z was nie siedzi w domu i pisze ;) I jak tu narzekac na biurokracje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 16:50 przestań sie domyślać, weź się do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:52 o tej godzinie??? juz za pozno!!! dzis juz nic nie zrobie a poza tym dzis poniedzialek ;) jeszcze mnie wszystko po sobocie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 18:53 Gabi, Jano, czy wy dzisiaj na dwie zmiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.monsanto.com 27.08.01, 19:02 Taki zapier... ze nie ma czasu taczki zaladowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:27 Gość portalu: Jano napisał(a): > Domyslam sie ze wiekszosc z was nie siedzi w domu i pisze ;) > I jak tu narzekac na biurokracje ;) Szef na urlopie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:21 sam jestem szefem :() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:16 Gość portalu: Andy napisał(a): > sam jestem szefem :() Dajesz dobry przyklad podwladnym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:11 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: Andy napisał(a): > > > sam jestem szefem :() > > Dajesz dobry przyklad podwladnym ;)) nie mam już podwładnych :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 16:54 Dlaczego? Sami odeszli, czy ich zwolniłeś, bo lenie i zamiast pracować - dyskutowali na forum ??? :-() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:46 Gość portalu: darwin napisał(a): > Dlaczego? Sami odeszli, czy ich zwolniłeś, bo lenie i zamiast pracować - > dyskutowali na forum ??? :-() Nie umieli pukać w klawiaturę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.monsanto.com 30.08.01, 20:41 Gość portalu: jawal napisał(a): > Gość portalu: darwin napisał(a): > > > Dlaczego? Sami odeszli, czy ich zwolniłeś, bo lenie i zamiast pracować - > > dyskutowali na forum ??? :-() > > Nie umieli pukać w klawiaturę ;) *************************************** I dobrze zrobiles,kto to widzial trzymac takie bez talencia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 09:02 a może za dobrze pukali sie w czoło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 09:42 Gość portalu: gabi napisał(a): > a może za dobrze pukali sie w czoło? muszę cię zmartwić Gabi - nie pukali się w czoło na mój widok :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 17:21 nawet o tym nie pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 13:06 Gość portalu: A&Z napisał(a): > Gość portalu: jawal napisał(a): > > > Gość portalu: darwin napisał(a): > > > > > Dlaczego? Sami odeszli, czy ich zwolniłeś, bo lenie i zamiast pracowa > ć - > > > dyskutowali na forum ??? :-() > > > > Nie umieli pukać w klawiaturę ;) > *************************************** > I dobrze zrobiles,kto to widzial trzymac takie bez talencia! > Mogles zostawic kogos do robienia kawy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.monsanto.com 31.08.01, 18:12 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > Gość portalu: jawal napisał(a): > > > > > Gość portalu: darwin napisał(a): > > > > > > > Dlaczego? Sami odeszli, czy ich zwolniłeś, bo lenie i zamiast pr > acowa > > ć - > > > > dyskutowali na forum ??? :-() > > > > > > Nie umieli pukać w klawiaturę ;) > > *************************************** > > I dobrze zrobiles,kto to widzial trzymac takie bez talencia! > > > > Mogles zostawic kogos do robienia kawy ;)) Sexy sekretarka na pewno zachowala swoja posade.Pod warunkiem ze bedzie zakladac coraz krotsze spodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:25 > > Sexy sekretarka na pewno zachowala swoja posade.Pod warunkiem ze bedzie zaklada > c > coraz krotsze spodniczki. Czy jest sens zakładać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:53 Qrde. Ciekawie, ciekawie... Sam jestem szefem, ale nie mam sekretarki... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 20:40 To nie jesteś szefem, tylko prezesem. Łubu dubu, łubu dubu ...... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 20:39 Gabi, chyba nie życzysz nam sekretarek w spodniach? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 12:49 Gość portalu: Andy napisał(a): > Gabi, chyba nie życzysz nam sekretarek w spodniach? :((( moga byc w spodniach, ale w skorzanych i "dopasowanych" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.monsanto.com 31.08.01, 22:16 Gość portalu: gabi napisał(a): > > > > Sexy sekretarka na pewno zachowala swoja posade.Pod warunkiem ze bedzie za > klada > > c > > coraz krotsze spodniczki. > > Czy jest sens zakładać? > Jak zalozysz to sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.members.com.pl 31.08.01, 22:20 wre i to do pózna !!! ;+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Praca w biurach wre ;) IP: *.shaco.pl 31.08.01, 22:27 Gość portalu: greg napisał(a): > wre i to do pózna !!! ;+) tak , wre i buczy , co do sekretarek jak były takie mądre jak szef i wiedziały wszystko to pewno zostałyby szefowymi , dziękuję , lepiej mieć seksowną i mało rozgarniętą . Pozdro - Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś