Dodaj do ulubionych

Białe zęby Eda Runowicza

IP: *.members.com.pl 04.05.02, 22:50
Przepraszam czy ktos widzial kiedykolwiek w prasie Jasnie Nam Panujacego Eda
Runowicza bez polyskliwego usmiechu gwiazdy filmowej. Zastanawiam sie czy jest
to tick nerwowy czy poprostu nasz Prezydent jest beztroskim kretynem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Laufer1 Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza IP: *.xtra.pl 05.05.02, 08:06
      Gość portalu: KonLuk napisał(a):

> Przepraszam czy ktos widzial kiedykolwiek w prasie Jasnie Nam Panujacego Eda
      > Runowicza bez polyskliwego usmiechu gwiazdy filmowej. Zastanawiam sie czy jest
      > to tick nerwowy czy poprostu nasz Prezydent jest beztroskim kretynem...
      ++++++++++++++++++++++
      Nie, nie widzialem. A poniewaz jestem juz starym repem wiec oswiadczam, ze
      podczas pochodow 1 Majowych w latach stanu wojennego, idac w pochodzie z
      najbardziej czerwonymi , ale rowniez stojac na trybunie wraz z innymi
      komunistami , jako szef Zachodnipomorskiej Horagwii Harcerstwa w latach Stanu
      Wojennego rowniez sie ... co? Usmiechal. Mimo, ze kilometr dalej policja lala
      palkami i dusila gazami lzawiacymi przeciwnikow tamtego systemu, ktoremu dzisiaj
      Runowicz chyba tez jest (juz) przeciwny. Zreszta nie wiem , bo On nie wyraza
      pogladow a jedynie sie...usmiecha.

• Gość: JACEK Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza IP: 64.9.159.* 05.05.02, 08:29
        w GW jest fotka RUJNOWICZA bez usmiech na
        pysku....wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=819713&dzial=szs010100

ps kto to jest ten balon obok niego w bialym garniturku i z krzywymi nogami????
        • mikolaj7 Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 05.05.02, 09:18
          a zdjecie z usmiechem macie gdzies?
          • Gość: krasnal Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza IP: *.xtra.pl 05.05.02, 10:14
            mikolaj7 napisał(a):

> a zdjecie z usmiechem macie gdzies?
            ==============
            Jest dostepne w prawie kazdej codziennej prasie i lokalnej TV 3 o godzinie 18.00
            obowiazkowo.
            =========================

• mikolaj7 Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 05.05.02, 10:16
              Gość portalu: krasnal napisał(a):

> mikolaj7 napisał(a):
              >
              > > a zdjecie z usmiechem macie gdzies?
              > ==============
              > Jest dostepne w prawie kazdej codziennej prasie i lokalnej TV 3 o godzinie 18.0
              > 0
              > obowiazkowo.
              > =========================

to mile, ale watpie, zeby sygnal ze szczecina szedl kilkaset
              kilometrow na drugi koniec polski.
              • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 05.05.02, 23:12

widzialem jak mknal nowiutka skoda oktavia z osowa na glebokie
                pewnie byli u piechotow
                bardzo mily pan poklonilismy sie wymienili usmiechy (vizirobiale)
                jestem szczesliwy:)))
                • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 05.05.02, 23:47
                  Uuuu, spoufalasz się - "wymienili uśmiechy".. Dziedzic zawsze rzuca uśmiech w
                  darze olśnionym tłumom ;)))

Chyba, że w ten subtelny sposób dajesz nam do zrozumienia, żeś Ustosunkowany, w
                  takim razie uprzejmie przepraszam ;))))
                  • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:22

no niestety gdybym byl ustosunkowany to bym awansowal kilka miesiecy temu
                    a tak: jestem najlepszy ale jeszcze musze poczekac
                    • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:23
                      A już liczyłam na Korzystną Koneksję... :(((
                      • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:27

ale ze niby co robote ci zalatwic??
                        i pewnie brzydszej polowie tez??
                        snilo mi sie ze bede prezesem ale rok byl jakis taki zamazany
                        • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:31
                          Oszalałeś?!!! Nie po to zna się prezesów, żeby ciężko harować! ;))) Liczyłam na
                          zaproszenia na objazdy Zagranicznych Kontrahentów z siedzibą na przykład w
                          Nicei albo na innej wyspie kanaryjskiej...

Albo że na przykład mnie Sojce przedstawisz ;)))
                          • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:34
                            jottka napisała:

> Oszalałeś?!!! Nie po to zna się prezesów, żeby ciężko harować! ;))) Liczyłam na
                            > zaproszenia na objazdy Zagranicznych Kontrahentów z siedzibą na przykład w
                            > Nicei albo na innej wyspie kanaryjskiej...

wyraznie powyzej napisalas: szukam dobrej roboty:))

> Albo że na przykład mnie Sojce przedstawisz ;)))

poznalem owszem ale przez radiowezel zakladowy jw dopiero jak bede prezesem
                            • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:37
                              O żadnym poszukiwaniu roboty nie pisałam, na razie muszę jutro zdobyć
                              zaświadczenie o niekaralności :)))

A Sojkę to w takim razie znam bliżej - raz mnie w drzwiach kawiarni jakże
                              uprzejmie przepuścił ;))) Może jednak sama powinnam zostać prezeską :)
                              • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:40
                                jottka napisała:

> O żadnym poszukiwaniu roboty nie pisałam, na razie muszę jutro zdobyć
                                > zaświadczenie o niekaralności :)))

ale jaja:))))) a gdzie bedziesz zadawac pytania??:)))
                                • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:42
                                  franekkk napisał(a):

> jottka napisała:
                                  >
                                  > > O żadnym poszukiwaniu roboty nie pisałam, na razie muszę jutro zdobyć
                                  > > zaświadczenie o niekaralności :)))
                                  >
                                  > ale jaja:))))) a gdzie bedziesz zadawac pytania??:)))

Że nicpodobnego, nie ciesz się przedwcześnie. Żadnym agentem, spisywaczem ani
                                  innym domokrążcą nie jestem. I na razie zostać nie zamierzam :)))

• franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:47

sluchaj tak nie wolno!! nagadac a potem zostawic w nieswiadomosci i w dodatku
                                    malo blogiej
                                    gadaj po co ci to zaswiadczenie
                                    w nowym uopie pracowac bedziesz czy..?

a i jeszcze mamy fajna burze co oznaczac moze nagle ale stale przerwanie
                                    konwersacji
                                    • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:52
                                      franekkk napisał(a):

>
                                      > sluchaj tak nie wolno!! nagadac a potem zostawic w nieswiadomosci i w dodatku
                                      > malo blogiej
                                      > gadaj po co ci to zaswiadczenie
                                      > w nowym uopie pracowac bedziesz czy..?

A nie, ja tak wysokich szarż nie sięgam. A poza tym nie dam się odrzeć z
                                      tajemnicy. Jak to mi ktoś niedawno tłumaczył - słuchaj, bo na tym forum to ty nie
                                      jesteś w klubie, tylko na scenie ;)))

> a i jeszcze mamy fajna burze co oznaczac moze nagle ale stale przerwanie
                                      > konwersacji

Jakie tam stałe, przecież jutro idziesz do pracy ;)))

U nas burze były przez całe popołudnie - i ani spaceru, ani komputera, ani
                                      telewizji.. :(( Trzeba było siedzieć i odrabiać zaległe lektury.. :))
                                      • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 00:55

sluchajcie moi mili wszyscy ktorzy piszecie i ci ktorzy tylko czytacie
                                        odbieram zaswiadczenie o niekaralnosci
                                        fajnie nie
                                        ale i tak wam nie powiem po co bo to nie wasza sprawa

a ja dostalem lepszy pezent pod choinke
                                        a co cie to jaki
                                        lepszy i koniec
                                        • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 01:02
                                          franekkk napisał(a):

>
                                          > sluchajcie moi mili wszyscy ktorzy piszecie i ci ktorzy tylko czytacie
                                          > odbieram zaswiadczenie o niekaralnosci
                                          > fajnie nie
                                          > ale i tak wam nie powiem po co bo to nie wasza sprawa

No ale po pierwsze - nie wasza :))), a po drugie - ja go nie odbieram, ja idę
                                          umizgnąć się do Pani Archiwistki, czy może mi takowe wydać.

> a ja dostalem lepszy prezent pod choinke
                                          > a co cie to jaki
                                          > lepszy i koniec

Szkoda, że nie jestem chłopcem, to byśmy inaczej porozmawiali ;))) A tak, to Cię
                                          rąbnę tylko po uchu tym misiem, co mi go wujek z Ameryki przysłał. Takiego nie
                                          masz!!!
                                          • franekkk Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 01:09

skoro nie nasza to po co nam gitary zawracasz
                                            wygadalo sie i teraz nie wiadomo jak sie wycofac
                                            jottka napisz po co to ci dam(y:) spokoj

to mi zaczyna przypominac pogaduchy przy piwie albo przez telefon mojej
                                            mlodszej siostry (o jezu napisalem siostry nie nie wycofuje sie) takie
                                            gledzenie o niczym a potem przezywanie ze sie cos chlapnelo
                                            owszem sa sprawy ktorymi pokierowalbym inaczej szczegolnie po procentach kilka
                                            lat wstecz
                                            no ale jak a to i b
                                            • jottka Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 01:15
                                              Frannniu, od teorii spiskowych to jest Gryf i jego wesoła drużyna. Szat nie
                                              rozdzieram teraz, ani gorzko nie szlocham nad własną lekkomyślnością. O
                                              zaświadczeniu o niekaralności napisałam rozmyślnie celem ubarwienia wątku ;)))

I sam widzisz, że się ubarwił. Nie lubisz zagadek? Możliwości nie ma tak wiele,
                                              a dla ułatwienia dodam, że siostry nie mam :))
                                              • ga Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza 06.05.02, 11:58
                                                No ale miało być o zębach!!!
                                                • Gość: red Re: Usmiech bezpartyjnego Eda Runowicza IP: *.fish.ar.szczecin.pl 06.05.02, 12:30
                                                  No myśle że najwyższy czas zapytac Runowicza do jakiego dentysty chodzi i to
                                                  chyba byłby najkonstruktywniejszy wniosek .
    • Gość: Vlad.H. Re: Białe zęby Eda Runowicza IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 23.07.14, 01:25
      a jakie zeby ma Krzystek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka