Dodaj do ulubionych

SZPITAL NA PIOTRA SKARGI

25.11.04, 10:56
CZesc KOchane!!!
Moze ktoras z was slyszala cos na temat szpitala na Piotra Skargi?? Moze
ktoras tam rodzila, albo ma znajome? Jestem w 27 tygodniu i w miare lekko
podchodzilam do tematu porodu, do momentu kiedy trafilam na to forum i jestem
przerazona:(, CZy warto tam rodzic, czy moze uciekac do innego szpitala, wiem
ze co osoba to opinia, ale bardzo prosze o komentarze.
Caluje wszytkie brzuszki:)
Mo
Obserwuj wątek
    • kama_msz Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 25.11.04, 17:22
      ja slyszalam dobre opinie,nawet bylam obejrzec i nie wyglada najgorzej.teraz
      chodze tam do szkoly rodzenia i chyba w styczniu bede sie tam "rozdwajac":)
      najlepiej pojedz wszystko sama obejrzec,porozmawiaj z poloznymi.aha i zajrzyj
      sobie na forum SZPITALE,tam tez cos na pewno znajdziesz.
      pozdrawiam
      kama z kinia 32 tc
      • isabelka20 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 25.11.04, 18:35
        kamila mam pytanko co do tej szkoly rodzenia. Slyszalam ze jest ona bezplatna
        mozesz mi powiedziec ile wczesniej trzeba sie tam zapisac ?? ja zamierzam
        chodzic od stycznia. Z gory dziekuje
        Pozdrawiam goraco
        iza i 17tyg dzidzia
        • montom22 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 26.11.04, 10:32
          no to super, moze nawet sie widzialysmy w szkole rodzenia z Kaluzynskim???
          Siedzialam pod oknem raezm z takim wielkim chlopakiem:)
          Kamien mi z serca spadl, pozdrawiam
          Monika
          • kama_msz Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 28.11.04, 20:31
            isabelka,ta szkola ma jeden minus,bo zajecia odbywaja sie raz w miesiacu.musisz
            sie przejsc do szpitala,to dostaniesz cala rozpiske,kiedy o ktorej i jakie beda
            tematy.ja zaluje ze wczesniej o tym nie wiedzialam,bo przegapilam sporo
            ciekawych rzeczy.zostaly mi tylko jedna albo dwa zajecia,bo nie wiem czy na
            styczniowe zdaze.jak sie malutka pospieszy,to moge nie zdazyc:)
            monika ja siedzialam z mezem przy stoliku:)tez masz zamiar tam rodzic? na kiedy
            masz termin?
            pozdrawiam
            kama z kinia 32tc
            • montom22 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 28.11.04, 22:08
              No to mam was dwie do wyboru, albo blondynka, albo czarnulka, blizej doktora:)
              ale stawiam na blondynke:), ja jestem w 28 tygodniu i termin mam na poczatek
              marca, koncowka lutego. Szczerze mowiac jestem przerazona, choc wiem ze
              miliardy kobiet rodzilo przede mna to i tak sie boje:(, a swoja droga ten pokaz
              z fantomem byl delikatnie mowiac hard corowy, hehehe pozdraiwm i do zobaczenia
              w grudniu.
              • kama_msz Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 30.11.04, 12:13
                to dobrze postawilas:) ja mam termin na koniec stycznia i tez sie boje:)mam
                nadzieje,ze obecnosc mojego meza przy porodzie troche mi pomoze,dlatego ciagne
                go ze soba do szkoly,chociaz ostatnio chcial uciec.moze przez ten pokaz:_
                pozdrawiam
                kama z kinia 32tc
                • isabelka20 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 30.11.04, 17:27
                  a ja dzis dzwonilam tam do szkoly rodzenia i dowiedzialam sie ze nastepne
                  zajecia s 16 grudnia na ktore sie wybieram :)
                  Pozdrawiam goraco
                  iza
                  • sula_i_komary Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 09.12.04, 18:44
                    Cześć!
                    Jaki będzie temat spotkania ?O której rozpoczynają się zajęcia?
                    Na ostatnie nie dotarliśmy a dzisiaj dopadła mnie wizja jednak naturalnego porodu.Ufffffffffffffff!!!!!
                    pozdrawiam
                    sula i chłopaki-bliźniaki
                    28tc
                    • kama_msz Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 09.12.04, 20:51
                      16.12 zajecia zaczynaja sie o 17.00 w swietlicy,ale tematu nie pamietam a
                      karteczke z tematami gdzies zapodzialam:)
                      pozdrawiam
                      kama z kinia
    • montom22 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 30.11.04, 17:51
      no to spotakmy sie wszystkie razem:) ciekawe co teraz zafunduje nam sluzba
      zdrowia, hehhee Kama a orientujesz sie czy jest tam system room in, tzn, ze po
      porodzia dzidzia zostaje z toba w pokoju?
      • kama_msz Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 30.11.04, 20:25
        tak,jak tylko sobie zyczysz,to malec jest caly czas z toba,chyba,ze jestes
        zmeczona,albo zle sie czujesz i poprosisz,zeby cie na jakis czas od niego
        "uwolnili",to zabieraja:)
        • aga305 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 03.12.04, 14:05
          Czesc dziewczyny!

ja rodzilam na Piotra Skargi 30 stycznia tego roku. Mialam cc i jestem bardzo
          zadowolona. Personel super. Mozna byc z dzidzią cały czas jesli jestescie
          zmeczone pielegniarki zabiora dzieci nawet na całą noc lub na dzien. Jedyny
          minus to lazienka. Tylko jeden prysznic ale mozna iść na ginekologię a tam jest
          po remoncie i jest wanna i prysznic i zawsze ciepla woda. Ja lezalam tez na
          patologi prawie miesiąc wiec zapoznalam sie z całym oddzialem i potem już było
          mi łatwiej.
          Jak macie jakies pytania to piszcie na anoga@interia.pl

Pozdrawiam
          Aga
    • agaklaudia2 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 21.12.04, 12:57
      na Piotra Skargi jest kaszana! Polecam miejski obsługa super fajne warunki
      • aga305 Re: do agaklaudia2 21.12.04, 13:16
        Rodziłaś na Piotra Skargi czy znasz z opowiadań????
        Bo jeśi z opowiadań to raczeje nie wypowiadaj takich złych opinii.
        Najgorsze są opinie ze słyszenia
        • isabelka20 Re: do agaklaudia2 21.12.04, 13:28
          a ja bylam nastawiona na unii ale chce rodzic na piotra skargi. Osobiscie mi
          sie tam bardzo podoba szpital jest przyjazny moze dlatego ze nie jest taki
          ogromny. Mysle ze ludzie tam pracujacy tez sa ok.
          • aga305 Re: do isabelka20 13.01.05, 12:36
            Faktycznie szpital nie jest tak duży i oddział ginekologiczno położniczy
            zajmuje tylko 1/2 piętra, więc wszystko jest na "wyciągnięcie ręki". Personel
            bardzo przyjazny.
            Jak chcesz więcej informacji to pisz na priv: anoga@interia.pl

Pozdrawiam
            Aga
    • montom22 Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 21.12.04, 16:32
      ja lezalam na Unii i rzecywiscie ten szpital jest super wielki!!!!
      na piotra skargi rodzi jedna dwie baki dziennie, to polozne maja czas na zajecie
      sie nimi:o)
    • julia30bb Re: SZPITAL NA PIOTRA SKARGI 13.01.05, 17:18
      Z moich znajomych tylko 2 koleżanki tam rodziły mniej więcej o jednym czasie
      około półtora roku temu. Pierwsza była średnio zadowolona, jak zawołała
      położną to przyszła, druga natomiast powiedziałam mi że drugie dziecko będzie
      rodzić w miejskim, i to wszystko.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka