Gość: skuter IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 08.05.02, 08:30 www.kprm.gov.pl/archiwum/raport_otwarcia_3.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: raport otwarcia 08.05.02, 08:54 proxy mi nie pozwala cos ciekawego o pogoni tam napisali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: raport otwarcia IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 08.05.02, 08:57 franekkk napisał(a): > > proxy mi nie pozwala > cos ciekawego o pogoni tam napisali?? nie mialem czasu tego czytac, ale w spisie tresci sa ZCHP Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: raport otwarcia 08.05.02, 09:03 To pewnie o tym, co Kurier streszcza pod tytułem: "Spółka strat? raport o ZChP Police SA". A dalej to co zwykle: dziwne umowy, dziwne stanowiska dla ludzi bez kompetencji, spadek przychodów ze sprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: raport otwarcia 08.05.02, 09:17 nie ogladalem wczoraj trojki (vader bez kasku byl wazniejszy niz rozmowa nowego i starego prezesa) ale najbardziej mi sie podobaja komentarze ci co cos zawdzieczaja poprzedniemu ogladali zupelnie inny program niz ci co licza na cos od nowego podobnie zreszta jak pokoje, dziela sie na dwa rodzaje te w ktorych wisza krzyze i te z kwasniewskimi pozostalych jak na lekarstwo uprzedzajac glupkowate pytanie skuterka oswiadczam iz u mnie na scianie wisi duma pomorza Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: raport otwarcia 08.05.02, 11:37 franekkk napisał(a): > podobnie zreszta jak pokoje, dziela sie na dwa rodzaje te w ktorych wisza > krzyze i te z kwasniewskimi pozostalych jak na lekarstwo > uprzedzajac glupkowate pytanie skuterka oswiadczam iz u mnie na scianie wisi > duma pomorza To ja zamiast skutera ;))) Co to jest ta duma Pomorza? Zdjęcie Gryfa? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: raport otwarcia IP: *.ncr.com 08.05.02, 11:40 No Ty to potrafisz być złośliwa... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: raport otwarcia IP: 212.244.79.* 08.05.02, 11:57 Wprawdzie nie z trójki, ale bardzo mnie się podobała dyskusja między ekipą obecną a poprzednią, w skrócie brzmiąca: - kradliście - a wy wcześniej kradliście, a teraz znowu będziecie kraść, bo nie prywatyzujecie - bo musimy najpierw zrobić porzundek i tak dalej w ten deseń. Że też im język kołkiem nie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: raport otwarcia IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 23.07.14, 01:42 i jak? Odpowiedz Link Zgłoś