d0minika 01.09.05, 11:35 Czujecie entuzjazm? Bo ja ożywiam się tylko wtedy, gdy pomyślę, że za 10 miesięcy będę mogła spalić książkę do fizyki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_nat Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 16:08 wiesz... więcej będziesz miała korzyści jak ją po prostu sprzedasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 16:15 Ale gdzie tu radosc...satysfakcja:).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nowy rok szkolny IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.09.05, 16:24 Jestem nauczycielem i... czuję entuzjazm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Nowy rok szkolny IP: *.68.66.96.kutno66.tnp.pl 01.09.05, 16:39 ja to czuje entuzjazm:) znajomi musza wstawac raniutko a ja moge sie wylegiwac do poludnia:) a z ta ksiązką do fizyki to faktycznie-lepiej ją sprzedaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Nowy rok szkolny IP: *.b.jawnet.pl 01.09.05, 17:14 > a z ta ksiązką do fizyki to faktycznie-lepiej ją sprzedaj eeee tam, poświęcę te parę złotych z najwyższą z przyjemnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 16:44 hmmm dzis nawet byłem na rozpoczęciu roku w moim ogólniaku - teraz jednak, będąc już absolwentem, to juz nie te same wrażenia... Chiałoby się jeszcze zostać w liceum :) Mam jednak nadzieję, że na studiach będzie równie fajnie :D Pozdro dla wszystkich rozpoczynających dziś rok szkolny, a zwłaszcza dla maturzystów ;) Wszystkich życzę dużo piątek oraz maturalnych procentów. Odpowiedz Link Zgłoś
king1987 Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 17:19 Niestety czas zaczac meczarnie ale coz takie jest juz zycie. Procnety maturalne heheh procenty to ja moge miec w kazdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
olivka18 Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 18:01 Zero entuzjazmu!! I od rana pech .. najpierw chciałam uprasować spodnic to wypaliła się dziura;// teraz niemam pojęcia co z tym zrobić:( poźniej oparzyłam się prostownicą i na koniec wpadłą mi kredka czarna do ubikacji!! Więc 1 wrześniowi mówie - NIE :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 19:37 ja tam sie bardzo cieszę.. braciszek w szkółce a ja w domku... chyba pokocham wrzesień :P o ile kampanii wrześniowej w przyszłym roku mieć nie będę:( :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nowy rok szkolny IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.09.05, 19:39 Proponuję zaczynać przygotowania już poprzedniego wieczoru :) A wokół dziury coś wyhaftuj lub naszyj sobie śliczniutką aplikację. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka18 Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 19:52 Zawsze sobie powtarzam , że wieczorem wszytsko przygotuję ,żeby rano mieć spokuj i żadko mi to wychodzi :pp Ale popracuje nad sobą:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 20:05 no powodzenia zycze...jesli o to chodzi...to przed szkola wieczorem..to sie przygotowalem jakos 5-6 razy...w mojej uczniowskiej kadencji..teraz studia...wszystko przede mna:)...tak...czy wy tez sadzicie...ze uda mi sie zmnienic nawyk:P.. Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 20:41 ja się tak robiłam w podstawówce.. w liceum w pakowaniu itd. doszłam do perfekcji (maks. 1 minuta :P) a do szkoły wybierałam sie czasem całe 10 min :] no cóż... i akurat tego nie uważam za zły nawyk :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly_nat Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 21:52 ha ! ja wymyśliłam jeszcze lepszy pomysł- najpierw ją spal,a potem sprzedaj :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
maly_nat Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 21:52 co do 1 september... mój brat też płacze,a ja się na to patrzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
olivka18 Re: Nowy rok szkolny 01.09.05, 21:59 hhehehe! Eh z tą spodniczka , to coś spróbuje jeszcze wykombinować:pp Jak sie nie uda to posłucham twojej rady :DDD Odpowiedz Link Zgłoś