Dodaj do ulubionych

Proletariusze wszystkich krajów idżcie precz !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:38
1.Grupa uzbrojonych górników dotkliwie pobiła zwolenników lidera opozycji
Wiktora Juszczenki w położonym na wschodzie kraju Ługańsku. Ofiarami napadu
są także dziennikarze i przedstawiciele.............
2. Jakis czas temu w Szczecinie banda podpitych prostaczków - stoczniowców
pod czujnym okiem proletariusza Gajka , rzucała kamieniami w okna urzędu
wojewódzkiego i w Policję.
3. Jakiś czas temu znani dżentelmeni , stoczniowcy zatroskani sytuacją
szwaczek w "DANA" przybyli i wpierd---lili Prezesowi Zarządu Spółki.
Publicznie go ponizyli i w zasadzie kara ich za to nie spotkała
4. Sądy Polskie często brały inną miarą oskarżonych za przestepstwa lub
wykroczenia tylko dlatego, że są nierogarniętymi robotnikami.
5. Polscy proletariusze-robotnicy , podobnie jak to bywało po roku 1917 w
ZSRR często pełnili odpowiedzialne państwowe funkcje i urzędy jak np Albin
Siwak i Marian Jurczyk
Proletariusze wszytskich krajów i miast idżcie precz do pracy tam gdzie Wasze
miejsce.
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie precz 29.11.04, 16:42
      Zaś polskie "niezależne" media za asystenta rozniosły na strzępy Jaskiernię,
      teraz zaś asysten Gruszki, to "prowokacja wymierzona w Komisję Śledczą".
      • Gość: Antyknajak Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:48
        xyz. W tym przypadku jestem z Tobą solidarny w poglądzie. I , co pragne
        podkreslić, nie żadam nic w zamian :-)
        • henio56 Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p 29.11.04, 17:18
          teraz za rzadzenie wzieła się inteligencja, jest super, mamy wolność słowa,zakaz
          jedzenia kaszanki w piatek i blisko 100 mld dług.
          • Gość: Antyknajak Re: Henio56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:31
            Henio56
            A gdzież rządzi ta inteligencja ?
            Masz na myśli Jurczyka , Trzosa, Durskiego ?
            czy
            Millera, Janika ?
          • blackexit Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p 30.11.04, 10:28
            henio56 napisał:

> teraz za rzadzenie wzieła się inteligencja, jest super, mamy wolność
            słowa,zaka
            > z
            > jedzenia kaszanki w piatek i blisko 100 mld dług.

heni balwanku:
            1. w polsce rzadzi kolalicja sld up i sdpl nie sa to partie prawicowe a machaja
            czerwonymi sztandarami raczej.
            2. z tego co mi wiadomo kaszanke jesc wolno nadal chociaz ja jej nie lubie. byc
            moze niedlugo sld wprowadzi kartki i bedzie tylko smalec ktorego jak
            zapowiedzial pan janik bedzie mozna sobie dzieki lewicy kupic jeszce wiecej.
            pozdrawiam black
      • Gość: MYCHA Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:48
        A co ma piernik do wiatraka? Iksik - chyba zbyt mocno przejąłeś się tymi
        zaleceniami Grzesia. Zaczynasz mi przypominac jakis fundamentalistów od oj.
        Rydzyka czy innych napalonych szajbusów od ks. Jankowskiego. Tobie jak,
        jakiemuś rekrutowi, któremu nawet husteczka z d... się kojarzy - kojarzysz
        wszystko z napadami na lewice.
        Ty zamiast poprawiać "imidż" lewicy, jak polecił przewodniczący Janik na
        zjeździe w ZUS-ie - zaczynasz robić za dyżurnego pajaca tejże.
      • Gość: MYCHA Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:58
        Kabotyni są wszędzie Iksik, w mediach też. Już nie mówiąc o rzeczonej komisji.
        Ale co to ma do rzeczy z lumpenproletariatem, który reaguje mordobiciem? Takie
        skróty donikąd prowadzą.
        Dzisiaj pocztałam w mediach, że asystent poselski posła Gruszki - to wtyka
        mafii paliwowej do komisji. I Gruszka niechybnie poniesie za faceta
        konsekwencje. Tak jak Jaskiernia. Na poziomie posła - trzeba mieć świadomość
        kogo się mianuje swoim asystentem Iksik. Bo inaczej "kabotynskie" media
        rozniosą takowego wybrańca narodu w proch! W końcu trzeba odpowiadać za własne
        czyny, nieprawdaż?! Przed Bogiem czy partią - jak kto woli, ale na pewno przed
        opinią publizną i społeczeństwem, które łoży na wybrańców z własnych
        portmonetek.
        Pozdrowionko - MYCHA-KABOTYNKA
        • xyz-xyz Pajac do kabotyna 29.11.04, 20:43
          Znajdź trzy szczegóły różniące te teksty:

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,51160,1864586.html
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2416877.html
          To o "obiektywnych" mediach. Wolę być pajacem niż zakłamanym kabotynem Mycho.:)

• Gość: Antyknajak Re: xyz. Nie znalazłem różnic. Nie ma ich. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 01:00
            • xyz-xyz Re: xyz. Nie znalazłem różnic. Nie ma ich. n/t 30.11.04, 08:21
              Hmmmmm.... Znalazłeś może coś o prowokacji w celu rozbicia SLD? Bo sugestia
              jakoby Paweł D. był porwokacją uderzającą w komisję, tak jakby z tekstu
              Kublikowej wynika;) No ale cóż tam, się pajac komuszy czepia...
        • Gość: karuzelowy znam jednego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:54
          ,,,"asystenta" pana posła. poseł z lewa , ale nie sądzę żeby to miało jakieś
          znaczenie. asystent to tłuk, debil i kanalia. /wiem co piszę bo znam od lat/
          najbardziej rajcuje go jazda po pijaku i machanie ogłupiałym policjantom
          legitką poselską. nawiasem : asystent pracuje w sejmiku na mocno finansowanym
          stanowisku. zna się na sprawie jak ja na komputerze.............
          q-wa!! gdzie żyć mi przyszło!!!!!!!!!!!
          • Gość: cieciniak Re: znam jednego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.14, 07:37
            w Polsce zawsze tak bylo... już w średniowieczu i aż do rozbiorów, z każdym pokoleniem coraz gorzej... dopiero rozbiory wprowadziły nieco kultury politycznej w Polsce.. starczyło na 20 lat po czym powrót do politycznego debilizmu i tak do dziś.. kanalie garną sie do polityki, gdzie jest największe zagęszczenie psychopatów...
      • blackexit Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p 30.11.04, 10:26
        xyz-xyz napisał:

> Zaś polskie "niezależne" media za asystenta rozniosły na strzępy Jaskiernię,

toz jaskiernia jest przeciez stroz prawosci. pozdrawiam black
        • xyz-xyz Re: Medialni kabotyni wszystkich krajów idźcie p 30.11.04, 10:45
          > toz jaskiernia jest przeciez stroz prawosci.

Tak jak Gruszka z komisji, o Giertychu nie wspominając:)
      • dixon89 bez różnic 16.07.14, 05:37
        Masakra
    • Gość: towarzysz Re: Proletariusze wszystkich krajów idżcie precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:37
      I dobrze! Niech żyje rewolucja! AVE LEnin! Precz z krwiożerczym kapitalizmem!
      • Gość: H56 Re: Antyknajak IP: *.comnet.krakow.pl 30.11.04, 10:16
        masz rację, ale co chyba nie myslisz, że Ci ludzie samodzielnie rządzić ?
    • przecznik_prasowy racja 30.11.04, 12:43
      najwyzszy czas pozbyc sie tych roznych walesow, bujakow i frasyniukow
      • Gość: H56 Re: racja IP: *.comnet.krakow.pl 30.11.04, 19:47
        chyba raczej Macierewiczów, Jaskierni, Wasermanów, Miodowiczów, Kaczorów,
        Millerów,Dornów,Lepperów,Jurków,to pololenie powinno zniknąc ze sceny
        politycznej bo inaczej nic się nie zmieni w mentalnosci Polaków, alpejskie
        kombinacje w interesach i ciagłe kłótnie ideologiczne.
    • Gość: Antyknajak Pomnik proletariuszy Ci widzę ogromny ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:25
      miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2421099.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka