swarozyc 29.11.04, 21:11 Do diabla z Andrzejem! Gdzie jest Boleslaw, imie piastowskich krolow polskich...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Głośny Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: 217.153.136.* 30.11.04, 08:56 A mi się imię Andrzej nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.nll.se 30.11.04, 09:39 Zapewne dlatego masz na imie Gucio..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.nll.se 30.11.04, 09:38 Dzieki za zyczenia! Czy Swarozyc tez ma jakies koneksje z piastowskimi, chrzescijanskimi, krolami polskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie 30.11.04, 10:45 Gość portalu: Andrzej napisał(a): Dzieki za zyczenia! Czy Swarozyc tez ma jakies koneksje z piastowskimi, chrzescijanskimi, krolami polskimi? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie ma za co. Oczywiscie ze ma! On ci kazal moim wyznawcom zeby wylamywac i oczy wylupywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.nll.se 30.11.04, 11:18 Naprawde? Coraz bardziej go lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie 30.11.04, 11:20 Gość portalu: Andrzej napisał(a): Naprawde? Coraz bardziej go lubie! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' To wczesniej nie lubiales wlasnego krola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.nll.se 30.11.04, 11:31 "Lubialem" go tez dawniej, ale teraz lubie go jeszcze bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie 30.11.04, 09:52 Andrzej jest sporo, a nawet dużo. Bolesław to rzeczywiście władcze imię,miałem szefa Bolesława. Z męskich imion to ci polecam swarozyc: Bożydar Barnaba Ewaryst Chwalisław Ubald Tężydarzbór Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie 30.11.04, 10:46 maniana22 napisał: Andrzej jest sporo, a nawet dużo. > Bolesław to rzeczywiście władcze imię,miałem szefa Bolesława. > Z męskich imion to ci polecam swarozyc: > Bożydar > Barnaba > Ewaryst > Chwalisław > Ubald > Tężydarzbór ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Maniana, nie badz ekstremista poganskim... Odpowiedz Link Zgłoś
ergie bolesław 30.11.04, 10:15 rzecz się dzieje w polsce, 2-ga połowa lat 30-stych XX wieku: - ja się nie chcę nazywać adolf dupa ! - a jak się pan chce nazywać ? - bolesław dupa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.ksiazat.v.pl 30.11.04, 19:51 Albo Kazimierz, albo Władysław czy Zygmunt......czy ktorys z forumowiczow chcialby nosic ktores z tych krolewskich imion ??? he he Z tych tak zwanych slowaniskich, na przyklad.....Mszczuj. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie 30.11.04, 23:12 Ja nosze. I dumny jestem z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Coraz mniej Andrzejów w Szczecinie IP: *.ksiazat.v.pl 01.12.04, 00:06 Wszystkie trzy??? Odpowiedz Link Zgłoś