Dodaj do ulubionych

Przydium MRMS do blackexit

10.12.04, 10:33
najpierw moje pytania zadawane od roku i pozostawiane bez odpowiedzi:

1. jak wielka czesc nowej rady wywodzi sie ze starej rady.ile kadencji spedza
w
rdzie p. mielczarek?
2. jak wygladaly wybory w szkolach
3. czy oddano pieniadze za przeloty samolotami w zeszlej kadnecji
4. nazwiska osob latajacych
5. czy oddano pieniadze za telefony (zdaje sie tak)
6. nazwiska osob telefonujacych
7. czy biesiadowano na koszt podatnika i spozywano przy tym alkohol
8. na wypadek migania sie od 7 czy kiedykolwiek przedstawiano rachunki z
lokali gastronomicznych

prezydium "zadnych afer nie bylo!!! zrozum to czlowieku, bo powoli mnie
irytujesz! jesli masz rachunki to prosze pokazac...
Na sesji wszelkie informacje nt afer prezydium zdementuje i przedstawi
prawdziwe informacje"
pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • blackexit odpowiedzi 10.12.04, 10:38
      odpowiedzi na pytania udzielila pani asik nie wiem czy w imieniu wlasnym czy
      rady ale sa takie:

odp na pytanie 1 (ile z poprzenidej rady -black)
      jest 6 osób i to takich osób które zeszłej kadencji zrobily duuuuużo fajnych
      akcji o których mogłeś nie słyszeć bo ograniczasz sie do krytykowania nas!!!
      chociaż nie byłabym pewna czy nie bawiłeś sie z nami w Galaxy na WOŚP

Rafał jest 2 raz w kadencji i niech cie głowa o to nie boli czy nie jest tam za
      długo!!! ale moje zdanie jest takie ze ty za długo siedzisz na tym forum i
      wnikasz w jego życie:) mam nadzieje ze gejem nie jesteś bo raczej Rafał sie z
      tobą nie wybierze do tych lokali gastronomicznych o których mówisz dalej :P

odp na pytanie 2 (jak dokonano wyborow)
      jeżeli byłbys tak aktywny w szkole jak jestes u nas na forum to napewno
      zostałbyś wytypowany:Pi może nawet byłbyś radnym

odp na pytanie 3 (czy odano pieniadze za loty)
      pieniądze za przeloty samolotami od poczatku były tylko dofinansowanie z MRMS
      ale ktoś kto sie interesuje tylko aferami nie wie o tym bo jego inteligencja
      ogranicza sie tylko do zadawania tandetnych pytań:P

odp na pytanie 4 (nazwiska ososb latajacych)
      nazwiska osób poznasz w biurze w którym rezerwowaliśmy bilety

odp na pytanie 5 (czy oddano piniadze za telefony)
      jest banalne. sam sobie na nie odpowiedziales

odp na pytanie 6 (nazwiska osob telefonujacych)
      cała rada

odp na pytanie 7 (czy biesiadowano na koszt podatnika z alkoholem)
      nie biesiadujemy na koszt podatnika tylko na swój(a raczej rodziców) i jak
      większość niepełnoletnich osób spożywalismy na spotkaniach kawe z mlekiem bądź
      herbate a na spotkaniach wieczorem bylśmy osobami prywatnymi a nie radnymi!!!!

odp na pytanie 8 (czy przedstawiano rachunki za konsumpcje w loklach)

nie przestawiamy rachunków bo ich nie ma!!!! sami płacimy za siebie!!!

pozdrawiam black
      • Gość: Pola Re: odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:55
        Te chamowate odpowiedzi, są najlepszym dowodem na twierdzenie, że MRMS trzeba
        rozpędzić na 4 wiatry, i to szybko!
        • Gość: Woju Re: odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:03
          ROTFL :)) naszczescie juz mnie to niedotyczy ;) ale szczerze mowiac to za czasow
          jak mnie dotyczylo nie czulem ,zeby MRMS dzialala ;D
          • Gość: piotrus Re: odpowiedzi IP: 80.48.19.* 10.12.04, 14:22
            te hamskie odopiwdzi świadczą że te dzieci czują sie zbyt pewnie!!!!!!!!
            ale na karzdego jest czas!!!!!!!!!!

pozdrawiam
      • Gość: tata gacha Re: odpowiedzi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 14:38
        Szkoda ze mrms jako instytucja ktora ma odpowiednie srodki i mozliwosci
        organizuje tak nieciekawe akcje.Co do pytan blacka dolozylbym jeszcze rzecz w
        zasadzie podstawowa dla instytucji ktora wydaje okolo 20 000 zl
        rocznie:dlaczego NAJNOWSZE protokoly z zebran mrms przedstwaiane na stronie www
        pochodzily z 2002r?szukalem lecz nie znalazlem nic nowszego-czy mrmsowi nie
        zalezy na przejrzystosci?

Z mrms jak z polskim sejmem - jakosc i styl dzialania instytucji jest
        wypadkowa cech osob ktore w nim zasiadaja. Mysle ze czesc z nas miala w
        liceach kolegow/kolezanki ktorzy za wszelka cene chcieli "dzialac spolecznie"
        co bylo dla nich jedynie odskocznia do jak najczestszego prezentowania swojej
        osoby.Odpowiedzi ktore uzyskal black sa chamskie ,bo ludzie skupienie wokol
        mrms sa pozbawieni(a to widac po toczacej sie od ponad roku wymianie zdan z
        blackiem)elementarnych umiejetnosci dyskusji i kultury.

MRMS jest przezarta mlodymi dzialaczami dla ktorych hasla z pod szyldu TKM
        brzmia jak wyznanie wiary.Dopoki pobyt dla niektorych mlodziezowych radnych w
        mrms bedzie kursem kretactwa, kumoterstwa i kombinatorstwa(3xK:)nic sie nie
        zmieni.
        Wydaje mi sie ze sa jednak sposoby na to by cialo to choc troche uzdrowic-
        moznaby wlaczyc w sklad rady lub utworzyc przy niej organ ktory skladalby sie z
        przedstwaicieli mlodziezowych organizacj pozarzodowych(nie mam na mysli
        mlodziezowek politycznych!),warto by bylo wlaczyc w ten organ moze kilku
        studentow(???) Istnieja takie ciekawe organizacje jak :Stowarzyszenie
        inicjatywa mlodych,stowarzyszenie generacja nic, stowarzynie mlodych interakcja
        etc.-ich przedtawiciele mogliby stworzyc cos na ksztalt rady programowo-
        kontrolnej dla dzialan radnych.
        wiem ze zostanie to zaraz zbombardowane,ale pomyslcie
        bo istnie mrms ma sens, ale nie w takim jak obecny ksztalcie
    • Gość: hemp Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.espol.com.pl 10.12.04, 14:27
      bylem kiedys radnym MRMS i powiem wam, ze to babsko, czyli p. Bol... tryranizuje
      to cialo i jest glowna sprawczynia calego zla, to nie wina gowniarzyka
      Mielczarka, bo ktos na to wszystko pozwalal
      • Gość: mama gacha Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 14:39
        Szkoda ze mrms jako instytucja ktora ma odpowiednie srodki i mozliwosci
        organizuje tak nieciekawe akcje.Co do pytan blacka dolozylbym jeszcze rzecz w
        zasadzie podstawowa dla instytucji ktora wydaje okolo 20 000 zl
        rocznie:dlaczego NAJNOWSZE protokoly z zebran mrms przedstwaiane na stronie www
        pochodzily z 2002r?szukalem lecz nie znalazlem nic nowszego-czy mrmsowi nie
        zalezy na przejrzystosci?

Z mrms jak z polskim sejmem - jakosc i styl dzialania instytucji jest
        wypadkowa cech osob ktore w nim zasiadaja. Mysle ze czesc z nas miala w
        liceach kolegow/kolezanki ktorzy za wszelka cene chcieli "dzialac spolecznie"
        co bylo dla nich jedynie odskocznia do jak najczestszego prezentowania swojej
        osoby.Odpowiedzi ktore uzyskal black sa chamskie ,bo ludzie skupienie wokol
        mrms sa pozbawieni(a to widac po toczacej sie od ponad roku wymianie zdan z
        blackiem)elementarnych umiejetnosci dyskusji i kultury.

MRMS jest przezarta mlodymi dzialaczami dla ktorych hasla z pod szyldu TKM
        brzmia jak wyznanie wiary.Dopoki pobyt dla niektorych mlodziezowych radnych w
        mrms bedzie kursem kretactwa, kumoterstwa i kombinatorstwa(3xK:)nic sie nie
        zmieni.
        Wydaje mi sie ze sa jednak sposoby na to by cialo to choc troche uzdrowic-
        moznaby wlaczyc w sklad rady lub utworzyc przy niej organ ktory skladalby sie z
        przedstwaicieli mlodziezowych organizacj pozarzodowych(nie mam na mysli
        mlodziezowek politycznych!),warto by bylo wlaczyc w ten organ moze kilku
        studentow(???) Istnieja takie ciekawe organizacje jak :Stowarzyszenie
        inicjatywa mlodych,stowarzyszenie generacja nic, stowarzynie mlodych interakcja
        etc.-ich przedtawiciele mogliby stworzyc cos na ksztalt rady programowo-
        kontrolnej dla dzialan radnych.
        wiem ze zostanie to zaraz zbombardowane,ale pomyslcie
        bo istnie mrms ma sens, ale nie w takim jak obecny ksztalcie
      • blackexit Re: Przydium MRMS do blackexit 10.12.04, 16:38
        Gość portalu: hemp napisał(a):

> bylem kiedys radnym MRMS i powiem wam, ze to babsko, czyli p. Bol...
        tryranizuj
        > e
        > to cialo i jest glowna sprawczynia calego zla, to nie wina gowniarzyka
        > Mielczarka, bo ktos na to wszystko pozwalal

no wlasnie wiemy juz kto i jak dzilaja te mechanizmy znamy chorobe. kto teraz
        to uleczy? pozdrawiam black
        • Gość: hemp Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.espol.com.pl 10.12.04, 17:36
          Ty sie blackexit nie dziw, ze oni sa tutaj na forum aroganccy i chamsy, bo to ze
          sa glupi to juz tak maja. Ale pomysl, przeciez ten nieszczesny Mielczarek nie
          moglby pierdnac bez jej zgody, zlotoweczki nie moglby wydac. Ona wszystko musi
          podpisac. I jesli oni ida do niej i ona mowi zeby sie nie przejmowali, bo
          wszystko jest git, to skad zdziwienie, ze beda was olewac. W koncu jestescie
          tylko anonimami na jakims tam forum, a im woda sodowa do glowy uderzyla, wiesz,
          ze te dupki robia sobie wizytowki?:) A jak w glowie pusto, to woda strzela
          uszami, coczego dowod Mielczarek dal na forum. Chlopiec na poziomie
          polsatowskiego BARU, szkoda czasu na pogaduchy z nim.
          • johnny_bravo1 Re: Przydium MRMS do blackexit 11.12.04, 13:02
            Czy ktos ma jakis pomysl, jak to usprawnic? Bo rozwalic ta rade to raczej nie
            problem, ale trzeba miec alternatywe!
            • Gość: zab Re: Przydium MRMS do blackexit IP: 217.153.6.* 11.12.04, 13:37
              tak mam- poczekac i zobaczyc jak dziala nowa Rada( bynajmiej do lutego )1 rusza
              ich strona..poczekac i zobaczyc
              • Gość: Pola Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:20
                Dlaczego strona dopiero 1 lutego?Boją się czegoś?
                • Gość: Marian Paździoch Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 15:29
                  • babciny_bambosz Panie Marianie 11.12.04, 15:29
                    Ale o co chodzi ?
                  • Gość: Marian Paździoch Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 16:17
                    dlaczego czerny czepiasz się tych młodych ludzi? daj im trochę czasu, brak ci
                    tematu? wiem że znasz się na wszystkim i gdyby tylko zalezało od ciebie,
                    szczecin byłby najpiękniejszym, najbogatszym i najbardziej ciekawym miastem nie
                    tylko w europie ale i na świecie.
                    w twoich wypowiedziach dostrzegam totalną krytykę a także i pogardę do
                    działalności tych młodych ludzi. nie zauważasz nic pozytywnego w ich
                    działalności, ani nie dajesz im żadnej szansy wypowiedzenia się, złośliwie
                    atakując ich posty.
                    dlatego odpowiedzi ich są podobnie ostre.

mp.

• Gość: aaa Re: Przydium MRMS do blackexit IP: *.teleton.pl 15.12.04, 21:18
                      niestety balchexit tak atakuje MRMS nie tylko na forum gazety a posty które tu
                      umieszcza są tylko wybrane:) wszystkie które mu sie nie podobaja:) na poczatku
                      wszyscy byli grzeczni ale jak ktos uwiera jak wrzód na dupie to oni zaczynaja
                      atakowac tak ja ty blacku. nic nigdy nie napisales co dobrego zrobili. a nie
                      wierze ze nie zrobili czegos dobrego bo mrms nie dzalalo by dalej gdyby
                      trwonili pieniadze podatnikow.
                      pozdrawiam
                      • blackexit Re: Przydium MRMS do blackexit 16.12.04, 08:56
                        Gość portalu: aaa napisał(a):
                        a nie
                        > wierze ze nie zrobili czegos dobrego bo mrms nie dzalalo by dalej gdyby
                        > trwonili pieniadze podatnikow.

widzisz. trwonili i dzialaja. a nie pisze co zrobili dobrego rzeczywiscie nie
                        pisze. to jest tak ze czy wieczerzak czy czarzasty czy jakubowska np maja
                        cudowny stosunek do zwierzat albo pomagaja chorej sasiadce czasem przesc przez
                        jezdnie to to w zaden sposob nie zmienia dzialanosci pelnej naduzyc korupcji
                        zlodziejstwa. pozdrawiam black
                    • anika31 Re: Przydium MRMS do blackexit 16.12.04, 10:03
                      Hmmm ja w ogole nie zauważyłam jakiejkolwiek działalności tej młodzieżówki i
                      właściwie to nie mam pojęcia po co oni są i dlaczego są zinstytucjonalizowani?
                      Jeżeli ma yć o to ciało doradcze dla "dużej" RM to powinno się zbierać co jakis
                      czas w UW i przy herbatce ic iasteczkach sobie podyskutować, w komisjachw
                      poszczególnych szkołach przygotowac to co majaochote zrobic badź co sugeruję RM
                      do zrobienia i tyle. A tak to ucz się ucz się i uczyć się bo za rodziców kase
                      długo żyć nie wypada:)
                      • ja_aska anika 16.12.04, 10:41
                        to właśnie robią.
                        a nie słyszałaś bo to skierowanie do młodzieży.
                        • anika31 Re: anika 16.12.04, 14:31
                          A dziękuję zaw wyjaśnienie choć hmm t o ja między innymi swoimi podatkami to
                          finansuję:)
                          • ja_aska Re: anika 16.12.04, 15:21
                            ależ ja tylko odpowiedziałam na twoje pytania. bez sugerowania czegokolwiek. ja
                            też to finansuję i jestem za kontrolą ale nie za obrażaniem i pomiataniem.
                            ot i wsio.
                          • blackexit Re: anika 20.12.04, 10:02
                            anika31 napisała:

> A dziękuję zaw wyjaśnienie choć hmm t o ja między innymi swoimi podatkami to
                            > finansuję:)

rzecz w tym ze wyjasnienie asi niestety nie jest prawdziwe. to nie sa grzeczne
                            dzieci ktore robia jakies akcje dla dobra swiata. to para urzad finansowany
                            calkowicie z podatkow pozbawiony kontroli i calkowicie skompromitowany,.
                            zupelnie zbedny. jesli trzeba to lepiej pieniadze rpzeznczyc na dofionansownaie
                            instytucji pozarzadowych prawdziwie dzialajacych dla mlodziezy. pozdrawiam black
                        • Gość: rzecznik mrms Re: rzecznik mrms! IP: 195.28.183.* 17.12.04, 21:48
                          Jak Wam wiadomo bądź nie,jestem rzecznikiem prasowym MRMS,w tym celu pragnę
                          poinformować was iż wszelkie pytania,braki wiedzy albo propozycje prosze
                          kierować także do mojej osoby,zapewniam was że udziele wszystkich
                          odpowiedzi,bez owijania czy też omijania tematów,nikt z was tu piszacych nie
                          zastanowił sie nad tym czy rzeczywiscie tak jest jak ktoś powiedział,połowa
                          piszacych dziala jakby byli pod wpływem impulsu manipulacyjnego,ktoś rzuca kość
                          a wy ją aportujecie nie myśląc a po co ja biegne?!Więc jeszcze raz radze poznać
                          i ocenić ,niż ocenić i poznac!Pozdrawiam serdecznie RZECZNIK MRMS
                          • blackexit fajny ten rzecznik 18.12.04, 09:24
                            gdzie sie uczyles PR zeby zaczynac od porownania swoich odbiorcow do psow?
                            a nazywasz sie jakos czy to rzecznik incognito? nie mylic z panem cogito.
                            pytania masz u gory wiec smialo odpowiadaj. pozdrawiam black
                            • Gość: rzeczniczka MRMS Re: fajny ten rzecznik IP: 195.28.183.* 18.12.04, 18:57
                              WITAJ SERDECZNIE!JA PIESKI KOCHAM,NATOMIST JESLI KOGOŚ TUTAJ URAZIŁAM
                              PORÓWNANIEM DO PSA TO PRZEPRASZAM,JAK JA SIĘ NAZYWAM DOŚĆ ORGINALNIE
                              WIĘC PROSZE CIĘ O TO ABYŚ NIE PRZEKRECIŁ PISOWNI MEGO IMIENIA Dajana(NIE Diana)
                              TAK WIĘC CHYBA WIESZ TO CO CHCIALEŚ WIEDZIEĆ,CHOĆ POMIMO TEGO IŻ NIE ZANM
                              TWOJEJ OSOBY TO MOCNO MNIE ZASKOCZYŁEŚ I MAM W PLANIE POZNANIE TWOJEJ OSOBY
                              JEŚLI NIE MASZ NIC PRZECIWKO OCZYWISCIE,PRZEMYŚL SOBIE MOJĄ PROPOZYCJĘ
                              JA TYMCZASEM ŻYCZĘ CI UDANEGO I SPOKOJNEGO TYGODNIA POZDRAWIAM DAJANA
                              • Gość: Szczecinianin Re: fajny ten rzecznik IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.12.04, 19:09
                                Ludze czy nie uwazacie ze ten temat robi sie juz nudny??? Mozna pora w koncu go
                                zakonczyc. Przeciez kontrona w mrms byla... nic nie wykazala..
                                • Gość: zab Re: IP: 217.153.6.* 18.12.04, 19:45
                                  brawoooo!!!przyznalabym Tobie specjalna nagrode! masz racje byla bardzo
                                  wnikliwa kontrola pod wzgledem finansowym jak i innymi nic nie wskazala
                                • blackexit Re: fajny ten rzecznik 20.12.04, 10:08
                                  Gość portalu: Szczecinianin napisał(a):

> Przeciez kontrona w mrms byla... nic nie wykazala..

poza rachunkamitelefonicznymi na kilka tys i samolotami?
                                  teraz dochodzi sprawa braku demokracji ktorejj brak powoduje powstanie
                                  dziedzicznej sitwy oraz zastawienie sie nad samym sensem istnienia tego
                                  kosztwonego (nowo)tworu. pozdrawiam black
                              • blackexit Re: fajny ten rzecznik 20.12.04, 10:04
                                Gość portalu: rzeczniczka MRMS napisał(a):

> WITAJ SERDECZNIE!JA PIESKI KOCHAM,NATOMIST JESLI KOGOŚ TUTAJ URAZIŁAM
                                > PORÓWNANIEM DO PSA TO PRZEPRASZAM,

spoko ja lubie rybki.

JAK JA SIĘ NAZYWAM DOŚĆ ORGINALNIE
                                > WIĘC PROSZE CIĘ O TO ABYŚ NIE PRZEKRECIŁ PISOWNI MEGO IMIENIA Dajana(NIE Diana)
                                > TAK WIĘC CHYBA WIESZ TO CO CHCIALEŚ WIEDZIEĆ,
                                niestety ne wiem pytania zadane w pierwszym poscie zostaly bez odpowiedzi.
                                wzrorujesz sie na rzecznikownaiu rodem z pana tobera albo jakiejs telekomuny.
                                nie ma w tym nic sprytu tylko cieniutki kamuflarz pokazujace nedze intelektualna
                                mrms. pozdrawiam black
                          • tuner Re: rzecznik mrms! 19.12.04, 11:14
                            Jaki rzecznik, taka cał MRMS.
                            • Gość: asik Re: rzecznik mrms! IP: *.teleton.pl 19.12.04, 15:25
                              tuner a jaki twoim zdaniem jest rzecznik?? bo jak tak oceniasz całą rade to
                              chciałabym wiedzieć jaka jest pani rzecznik:) bo ja znam rzcznika i chcem cie
                              poinformować że jest to osoba przesympatyczna, pełna niesamowitych pomysłów,
                              bardzo godnie reprezentująca MRMS:) także jeżeli o to ci chodziło to bardzo
                              dziękuje za pochlebne słowa na temat MRMS :) pozdrawiam asik
                              • Gość: zab Re: rzecznik mrms! IP: 217.153.6.* 19.12.04, 16:04
                                ma tyle samo pomyslow co przewodniczacy i inni- tylko, ze on wprowadza totalne
                                zasady a ona nie<kiss>ostatnio mielismy szkolenie z procedur ciekawe czy ktos z
                                was by dzialal majac takie rzeczy na glowie :0
                                • blackexit Re: rzecznik mrms! 20.12.04, 10:06
                                  Gość portalu: zab napisał(a):

> ma tyle samo pomyslow co przewodniczacy i inni- tylko, ze on wprowadza totalne
                                  > zasady a ona nie<kiss>ostatnio mielismy szkolenie z procedur ciekawe cz
                                  > y ktos z was by dzialal majac takie rzeczy na glowie :0

diobrze zrozumialem?:
                                  1. pan przewodniczacy wprowadza totalne zasady. co to znaczy wogole? moze
                                  totalitarne?
                                  2. nie mozecie dzialac bo mieliscie szkolenie ostatnio.

o co tu chodzi. wezcie zabawiki idzcie do domu. pozdrawiam black
                              • tuner Re: rzecznik mrms! 20.12.04, 10:01
                                Asiku, następnym razem, zanim zdecydujesz się zabrać głos publicznie, popracuj
                                nad ortografią, gdyż błędy, które robisz ośmieszają całą wypowiedź.Co zaś do
                                pani niedorzecznik, to jest dokładnie tak jak napisałem:jest to osoba bez
                                kompetencji, jej pierwsze próby zaistnienia na forum, spowodowały jedynie
                                usmiech politowania. Co to za rzecznik, którego działanie jedynie ośmiesza
                                instytucję reprezentowaną?Zresztą, czy naprawdę tej grupie dzieci, bawiących
                                się za nasze pieniądze, potrzebne są takie instytucje jak rzecznik?Może
                                zatrudnią jeszcze sekretarki i szoferów?
                                • Gość: asik Re: rzecznik mrms! IP: *.teleton.pl 21.12.04, 15:00
                                  bardzo cię prosze o podanie błędów jakie popełniłam!! wtedy nad nimi
                                  popracuję :)
                                  pozdrawiam asik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka