pikpok0 21.12.04, 23:59 Złocieniec ma 2 bractwa rycerskie, ligę siatkówki , drużynę tenisa stołowego i spichlerz. A czym może pochwalić się Drawsko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 15.01.05, 22:03 W drawsku też macie lige siatkówki zapraszam w niedziele na sale koło czołgów od godz. 15 Odpowiedz Link Zgłoś
pikpok0 Re: Co dzieje się w Drawsku 15.01.05, 23:29 Do czego to doszlo , zeby ludzie ze Zlocienca informowali mnie co sie dzieje w Drawsku :) Dzieki Lukaszu na pewno wpadne i pokibicuje . Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 24.01.05, 12:30 Mecze odbywają sie w soboty i niedziele, mimo tego że moja druzyna musiała się wypisać z waszej Drawskiej ligii to musze powiedzieć że wasza otoczenie tej imprezy jest duzo lepsze pod względem organizacyjnyma, a kibiców jest duzo więcej. Tak trzymać mam nadzieje że za rok będzie jakiś reprezentant złocieńca w waszej lidze, bo w nasze lidze gra zespół drawski Oleszno mają pierwsze miejsce po I-szej rundzie mimo porażki z moim zespołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mochowo Re: Co dzieje się w Drawsku 29.01.05, 12:27 Rycerstwo? Śmiechu warte, chyba z drewnianymi mieczami. Ligia siatkówki beznadziejna, wystarczyła w zupełności liga drawska na cały powiat. W Drawsku już niedługo obok dużego koscioła powstanie muzeum regionalne z prawdziwego zdarzenia. Program zabezpieczenia spichlerza w Jankowie i kościoła w Mielenku też jest bardzo zaawansowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pikpok0 Re: Co dzieje się w Drawsku 30.01.05, 12:02 Juz sie cieszylem ze na forum pojawila sie osoba z ktora moznaby pogadac a tu takie rozczarowanie. Stary jak masz pisac takie bzdury to lepiej daj sobie spokoj z tym forum i prowadzeniem go. Zastanawiasz sie czemu mamy tak malo uczestnikow to wlasnie przez twoje beznadziejne wpisy . A jezeli mowisz o kompeksach to nie Złocieniec ma kompleks Drawska a ty kompleks Złocienca. Piszesz ze liga w Złociencu jest beznadziejna a mnie zastanawia co ty wogole wiesz o tej złocienieckiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 30.01.05, 12:39 Jednak są porządni ludzie w drawsku, brawo pikpok:) Piłeczka chodzisz na mecze waszej ligii?? Odpowiedz Link Zgłoś
pileczka123 Re: Co dzieje się w Drawsku 31.01.05, 17:48 No coz musze sie przyznac, ze jak dotad nie udalo mi sie znaleźć czasu na pokibicowanie komukolwiek:( Ale musze sie zmobilizowac i sie wybrac tyle ze nie bardzo wiem kiedy sa mecze. Liga gra w kazda sobote i niedziele?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 01.02.05, 14:27 Tak kazdy weekend mecze zaczynają sie chyba od 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
pileczka123 Re: Co dzieje się w Drawsku 01.02.05, 22:36 Dzieki, musze sie kiedys wybrac tyle ze musze sie spieszyc bo chyba zaraz koniec ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
selion Re: Co dzieje się w Drawsku 04.02.05, 17:26 "Program zabezpieczenia spichlerza w Jankowie i kościoła w Mielenku też jest bardzo zaawansowany." O tak, no to ten spichlerz faktycznie zabezpieczyliśmy świetnie, w stanie teraźniejszym kompletna ruina, mniejsza o jednąkondygnację. Gdyby Gropius zobaczył co stało się zjego dziełem.... całkowita porażka. Co do bractw rycerskich poczułąm się urażona. "Drewniane miecze", powiedz mi, ile razy widziałeś którekolwiek z bractw? Oba mogą się pochwalić dobrym sprzętem (na pewno nie drewnianym) i dobrymi umiejęnościami. Przypuszczam,że nawet nie wiesz, jak te bractwa się nazywają. Odpowiedz Link Zgłoś