Dodaj do ulubionych

Soyka śpiewa dla Polic - licytacja płyty

19.05.02, 14:17
Ogłaszamy licytację. Do wygrania - wyjątkowa płyta "Soyka śpiewa Staffa dla Polic" z autografem
piosenkarza. Na płycie są cztery utwory skomponowane przez artystę do wierszy Leopolda Staffa.
Krążek powstał na zamówienie gminy Police. Dochód z jej sprzedaży zostanie przeznaczony na domy
dziecka w Policach (przy ul. Kresowej), Tanowie (ul. Szczecińska) oraz na działalność polickiego
oddziału Polskiego Stowarzyszenia na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym.
Dochód z naszej internetowej licytacji również zostanie przeznaczony na te cele. Uczestnicy aukcji
mogą licytować do piątku 24 maja 2002, do godz. 12. Cena wywoławcza - 20 zł. Wystarczy w tytule
wysyłanego postu podać kwotę, do jakiej przebija się poprzedników.
Cel szczytny. Zachęcamy do udziału.
Obserwuj wątek
    • Gość: La Grand ...25... IP: *.ipt.aol.com 19.05.02, 15:45
      Po raz pierwszy.
    • levy ...30,00 PLN... 19.05.02, 16:40
      • jottka 33,33 PLN... 19.05.02, 19:59
        A na uścisk dłoni będzie można liczyć? :)))
        • yogy Re: 33,34 PLN... 19.05.02, 20:53
          • jottka 35,35 PLN... 19.05.02, 20:56
            Chciałam zaznaczyć, że powyższy to centuś z Krakowa, którego jak widać
            nierozsądnie tu zwabiłam :)))
            • levy 40,00 PLN... 19.05.02, 21:36
              • franekkk 45.00,- PLN 20.05.02, 10:51

czy mozna placic kartou??:))
                • Gość: mika Re: 46.00,- PLN IP: 212.244.77.* 20.05.02, 10:55
                  franekkk napisał(a):

>
                  > czy mozna placic kartou??:))

To sie pisze : "kartom" Franiu...
                  • franekkk 51.00,- PLN 20.05.02, 12:11

calkiem sporo jak na polskou plyteu
                    • Gość: mika Re: 52.00,- PLN IP: 212.244.77.* 20.05.02, 12:22
                      franekkk napisał(a):

>
                      > calkiem sporo jak na polskou plyteu

Rozumiem, u Ciebie już tak jest z pisownią...Ten typ tak ma...ok
                      • franekkk pięćdziesiąt trzy złote polskie zero groszy 20.05.02, 12:27

mika!! - pobite gary!! a skad wiadomo ze ty to ty
                        a jak mi podbijesz cene do b.wysoko a potem sie wycofasz
                        a ja co klops a ty co kamien w wode
                        cel szczytny ale chyba by trzeba bylo sie zalogowac co??:))
                        • mika74 Re: pięćdziesiąt trzy złote pięćdziesiat groszy 20.05.02, 12:32
                          franekkk napisał(a):

>
                          > mika!! - pobite gary!! a skad wiadomo ze ty to ty
                          > a jak mi podbijesz cene do b.wysoko a potem sie wycofasz
                          > a ja co klops a ty co kamien w wode
                          > cel szczytny ale chyba by trzeba bylo sie zalogowac co??:))

Dla Ciebie wszystko konkurencie...

• franekkk cztery i 1/2 tuzina złotych 20.05.02, 12:35

mika sluchaj!! a moze sie dogadamy
                            rany do czego to doprowadzi
                            • mika74 Re: ? 20.05.02, 12:37
                              franekkk napisał(a):

>
                              > mika sluchaj!! a moze sie dogadamy
                              > rany do czego to doprowadzi

Dziwna ta ostatnia cyfra.Podasz raz jeszcze?
                              • franekkk miałem na myśli 54.00,- PLN 20.05.02, 12:56

a gdzie pozostale pyry i centusie
                                • mika74 Re: 55.00,- PLN 20.05.02, 13:02
                                  franekkk napisał(a):

>
                                  > a gdzie pozostale pyry i centusie

Nie wywołuj wilka z lasu.Może o nas zapomną...
                                  Franek: na co nasze sfary głupie ,wnet i tak zginiemy w zupie...
                                  Tak Ci zalezy na Soyce? Ja go nie cierpię...
                                  • mika74 Re: 55.00,- PLN po raz drugi 20.05.02, 13:03
                                    mika74 napisał(a):

> franekkk napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > a gdzie pozostale pyry i centusie
                                    >
                                    > Nie wywołuj wilka z lasu.Może o nas zapomną...
                                    > Franek: na co nasze sfary głupie ,wnet i tak zginiemy w zupie...
                                    > Tak Ci zalezy na Soyce? Ja go nie cierpię...

Ale byk..miało byc "swary".
                                    • mika74 Re: 55.00,- PLN po raz trzeci.Hurraaaa!!! 20.05.02, 13:05
                                      Pst!!Może dadzą się oszukać....
                                      • jottka 55,55 PLN 20.05.02, 13:18
                                        Wmieszkanych centusiów nikt nie nabierze :)))
                                      • franekkk 55.10,- PLN 20.05.02, 13:21

mika odpusc:)) jeszcze piec dni!!
                                        rozumiem ze powyzej 74 nie licytujesz:))
                                        • franekkk Re: 55.60,- PLN 20.05.02, 13:22

co za glupia zabawa ze moje nie moze byc na wierzchu no
                                          • jottka 56.56 PLN 20.05.02, 13:33
                                            No ale Tobie to pewnie szef dorzuci na policki cel :)))
                                            • mika74 Re: 56.57 PLN 20.05.02, 13:36
                                              jottka napisał(a):

> No ale Tobie to pewnie szef dorzuci na policki cel :)))

OOOO, jakaś nowa twarz...
                                              Widziałeś Franuś???
                                          • mika74 Re: 55.70,- PLN 20.05.02, 13:34
                                            franekkk napisał(a):

>
                                            > co za glupia zabawa ze moje nie moze byc na wierzchu no

A ile pieniązków możesz dać? Może jakos sie podzielimy?Dam Ci kubek redakcyjny ,a
                                            Ty juz nie licytuj, ok?
                                            • franekkk 55.80,- PLN 20.05.02, 13:41

tez mam kubala
                                              chcesz miec dwa??

i zaden szef sie nie dorzuci skapiradla
                                              • skuter70 6666groszy 20.05.02, 13:52
                                                jak ja nie cierpie sojki
                                                • franekkk 6667groszów 20.05.02, 14:05

skuter i tak ponad 7 dych nie podskoczy
                                                  • mika74 Re: 6668groszów 20.05.02, 14:07
                                                    Ciekawe ile to jest????
                                                  • franekkk 6669gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:17

mika!! nie chcesz kubka??
                                                  • mika74 Re: 6670gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:19
                                                    franekkk napisał(a):

>
                                                    > mika!! nie chcesz kubka??

Dobra,dawaj kubek i się wycofuję...
                                                    Bo nie chce mi sie liczyć ile to jest te wszystkie grosze...
                                                  • franekkk Re: 6671gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:22
                                                    mika74 napisała:

> Dobra,dawaj kubek i się wycofuję...
                                                    > Bo nie chce mi sie liczyć ile to jest te wszystkie grosze...

ryli??? oczom nie wierze
                                                  • mika74 Re: 6672gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:24
                                                    franekkk napisał(a):

> mika74 napisała:
                                                    >
                                                    > > Dobra,dawaj kubek i się wycofuję...
                                                    > > Bo nie chce mi sie liczyć ile to jest te wszystkie grosze...
                                                    >
                                                    > ryli??? oczom nie wierze

Jasne.Czego to mika nie zrobi dla kubka. Nawet sie nauczyłam logowac
                                                    błyskawicznie zeby zdobyc jeden.
                                                  • franekkk Re: 6673gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:35

ale caly czas podbijasz
                                                    wstretna oszustko:))
                                                    masz kubasa ale stawiam jeszcze jeden warunek
                                                    bo ten pierwszy to rezygnacja z licytacji (chyba ze komentarze:)
                                                    wez udzial w naszej akcji dobroczynnej
                                                  • mika74 Re: 6674gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:41
                                                    franekkk napisał(a):

>
                                                    > ale caly czas podbijasz
                                                    > wstretna oszustko:))
                                                    > masz kubasa ale stawiam jeszcze jeden warunek
                                                    > bo ten pierwszy to rezygnacja z licytacji (chyba ze komentarze:)
                                                    > wez udzial w naszej akcji dobroczynnej

A co trzeba robić???
                                                    ps.To było pożegnalne podbicie...
                                                  • franekkk 6675gr a może ktoś spróbuje po rzymsku?? 20.05.02, 14:47

jak to co chcesz kubek daj znac na e-adres oraz przede wszystkim
                                                    obcykaj watki o rozdawaniu prezentow i mleko dzieci slodycze czy jakos tak
                                                  • jottka 67,67 zł 20.05.02, 15:04
                                                    Fałsz i przekupstwo!!! Franekkk, skorumpowałeś licytantkę i teraz nieszczęsne
                                                    dziatki dostaną mniej z tej płyty, choćby o grosz! A przecież Ty ten kubek
                                                    dostałeś nie za osiągi postowe, tylko jako nagrodę fair play! Jak mogłeś?!

Obs, zabrać mu kubek.
                                                  • Gość: mika Re: Kubek IP: 212.244.77.* 20.05.02, 15:06
                                                    jottka napisał(a):

> Fałsz i przekupstwo!!! Franekkk, skorumpowałeś licytantkę i teraz nieszczęsne
                                                    > dziatki dostaną mniej z tej płyty, choćby o grosz! A przecież Ty ten kubek
                                                    > dostałeś nie za osiągi postowe, tylko jako nagrodę fair play! Jak mogłeś?!
                                                    >
                                                    > Obs, zabrać mu kubek.

Kurcze,Franek..mogliśmy kombinowac na boku..I co teraz?

• franekkk kombinujemy na boku - siedem dych!! (nołpismo) 20.05.02, 15:08
                                                  • jottka 70,70 20.05.02, 15:13
                                                    Ach tak? Będziesz miał głodną dziatwę na sumieniu. Koruptor. A ten kubek z całą
                                                    pewnością pęknie niezadługo, bo niewinność postradał!
                                                  • Gość: mika Re: Kubek IP: 212.244.77.* 20.05.02, 15:15
                                                    jottka napisał(a):

> Ach tak? Będziesz miał głodną dziatwę na sumieniu. Koruptor. A ten kubek z całą
                                                    >
                                                    > pewnością pęknie niezadługo, bo niewinność postradał!

No wiesz co jotka... Co Ty chcesz od mojego kubka...
                                                  • Gość: Tomik 100 PLN za płytę o ile IP: *.ncr.com 20.05.02, 16:02
                                                    bawimy się jeszcze w licytację ! :))))))))))
                                                  • franekkk 100.01,- PLN 21.05.02, 09:59

ha
                                                  • franekkk 100.10,- PLN 21.05.02, 12:43

ludzie odezwijcie sie bo bedzie klops
                                                    halo mika a moze ja ci jednak tego kubka nie oddam
                                                  • Gość: Tomik Re: 110.0,- PLN IP: *.ncr.com 21.05.02, 16:56
                                                    Czy ta licytacja to trwa jeszcze, czy już tylko pro forma ścigamy sie we dwóch
                                                    z Frankkkiem ??? :))))))
                                                  • franekkk 110.50,- PLN 22.05.02, 00:12

sluchaj tomik to oszustwo
                                                    ty zarabiasz na pewno wiecej w tej cuchnacej stolicy
                                                    ciebie powinien obowiazywac jakis przelicznik cholera
                                                  • Gość: Tomik Re: 110.50,- PLN IP: *.ncr.com 23.05.02, 07:58
                                                    :)) franekk, mogę też licytować po 50 groszy, ale powiedz mi gdzie jest koniec
                                                    licytacji i sama płyta??? :))) Co do zapachu "stolycy" zgadzam się
                                                    całkowicie :))
                                                  • franekkk Re: 110.50,- PLN 23.05.02, 08:12

generalnie opis licytacji na poczatku chyba o to chodzi
                                                    oczywiscie ze mozesz podbijac po 50gr zgodnie z przelicznikiem to tak jakbym ja
                                                    po 10gr
                                                    szybciutko w pamieci 110,50/5=22,10 rany!! tomik ty dopiero zaczales licytowac
                                                    a wogole to mogliby dac np dwie plyty dostaliby prawie 2 razy wiecej szmalu i
                                                    tomik nie bylby zly ze przegral:))
                                                  • redakcja Zostało trzy godziny! 24.05.02, 08:57
                                                    Dziś (piątek) w południe zamykamy licytację.
                                                  • franekkk chyba: ZostałY trzy godziny! droga redakcjo 24.05.02, 09:02
                                                  • levy 115,00 PLN 24.05.02, 10:03
                                                    Uch, przespałem parę dni, a tu poprzeczka wyżej i wyżej ☺

Levy ®
                                                  • franekkk 118,00 PLN 24.05.02, 10:32

• Gość: Tomik 125 PLN IP: *.ncr.com 24.05.02, 10:58
                                                    Levy, nie śpij, bo Cię ukradną !! :))))))))
                                                  • franekkk Re: 128 PLN 24.05.02, 11:00
                                                  • Gość: Tomik 132 PLN IP: *.ncr.com 24.05.02, 11:21
                                                    Frankkku - coś się tak zawziął ?? :)))))))))
                                                  • franekkk sto trzydzieści trzy 24.05.02, 11:28

ja sie zawzialem?? patrz na siebie:))
                                                    cholera zaraz odpadne a tu jeszcze kilku kafelkow brakuje
                                                    i co wybrac??
                                                    tomik przez ciebie pozostanie mi tylko rozwozenie mleka chalwowego
                                                    moze choc kubek za medalowe miejsce??:))
                                                  • Gość: Tomik Re: sto czterdzieści IP: *.ncr.com 24.05.02, 11:33
                                                    frankkku - nie martw się, mam względem tej płyty bardzo niecne plany (o ile
                                                    oczywiście wygram):)))))))
                                                  • franekkk pass 24.05.02, 11:39

przekazesz na nastepna licytacje??
                                                    to przerob przynajmniej na mptrojki i porozsylaj:))

nie dowiedzialem sie od redakcji czy "normalnie" taka plytke sobie mozna kupic
                                                    po 12.00 chyba nawet mozna napisac za ile
                                                  • Gość: Tomik 150 PLN just in case... IP: *.ncr.com 24.05.02, 11:46
                                                    ...gdybyś się rozmyślił :))) Przy okazji domyślny jesteś! :)) Wychodzę niestety
                                                    na spotkanie i będę mógł tu zajrzeć dopiero ok 14.00. Więc tym bardziej - na
                                                    wszelki wypadek! Dzięki za walkę Frankkku ! Niezależnie od końcowego
                                                    rezultatu :))
                                                  • redakcja Koniec licytacji 24.05.02, 12:03
                                                    Gratulacje dla Tomika i Wszystkich Licytujących. Jest możliwość zdobycia dla frankkka drugiej płyty z
                                                    autografem Soyki. Zwycięzca i ew. franekkk są proszeni jeszcze dziś o kontakt mailowy na
                                                    anna.mierunska@szczecin.agora.pl
                                                  • redakcja Dla zainteresowanych 24.05.02, 12:08
                                                    Płytę Soyki dla Polic można kupić w księgarniach Śwat Książki. Zwykła płyta (bez autografu) kosztuje 10 zł.
                                                    Zachęcamy do słuchania i wspomożenia akcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka