Dodaj do ulubionych

Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinarnie

IP: *.comnet.krakow.pl 22.01.05, 05:06
i pies mu mordę lizał. Nie ufam ludziom, którzy mają dwuczłonowe nazwiska, w
przeważającym procencie to pawiany które chcą na siebie zwrócić uwagę, bo są
brzydcy, niewykształceni, niekompetentni i cholernie zarozumiali. Zapomniano
napisać jaką słuszną opcję polityczną i środowisko reprezentuje ten były
dyrektor.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Re: Będzie ładny lokal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 07:12
      Jak sprawą zajeli się miejscy prawnicy (np Hanna Durka) to Golemowie mogą spać
      spokojnie i działać dalej.
      • Gość: Pamiętliwy KESZ, KESZ, KESZ i nasze podatki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:30
        Pamiętam, że kiedy w maju ubiegłego roku świętowaliśmy nasze wejście do
        Unii, "ludzie z miasta" zorganizowali na Wałach imprezę, na której koncesja na
        sprzedaż piwa została wydana jedynie panom Golemom. Organizacją tej imprezy
        zajmowała się pani Joanna M. (Koncesje na sprzedaż alkoholu w mieście wydaje
        pan Paweł J. z SLD). Podczas majowej imprezy piwo sprzedawało się tak dobrze,
        że przed północą, restauratorom opłacało się rozdawać szampana za darmo.
        Pan Bohdan Ronin-Walknowski jest również zdeklarowanym członkiem SLD, a
        przecież takie członkostwo zobowiązuje. Czy pamiętacie oklejone eseldowskimi
        plakatami Muzy z czasów ostatniej kampanii wyborczej w mieście?
        Dziś czytam w Gazecie, że już latem ubiegłego roku, pan Bohdan chodził za
        Golemami, aby zawiązać układ. I chyba udało się to zrobić, gdyż ta sama pani M.
        pełni teraz obowiązki nadzoru nad placówką dzierżawioną przez braci G. Nic
        złego im się nie stanie. Interes jest zabezpieczony – jak to mawia bohater tego
        wątku.
        Moim zdaniem całą historię okrywa cień członków stowarzyszenia KESZ. A przecież
        członkostwo zobowiązuje, szczególnie jeśli jest się członkiem wystającym z
        czyjegoś ramienia!
    • Gość: Anty ...... Walknowski zwolniony to SLD oczywiście ! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 07:50
      • Gość: ki Re: Walknowski zwolniony to SLD oczywiście ! n/t IP: 217.153.6.* 22.01.05, 10:47
        czy to wszystko jest takie proste? a gdzie jest faktyczna prawda?o co tu chodzi?
        ciekawe kto zatriumfuje? czy pan alknowski naprawdę był taki be?jak łatwo
        przekreślić człowieka....nie znam nikogo ale to jest jednostronna
        nagonka...przynajmniej tak wygląda...dlatego że pan Walknowski jest tylko
        pojedynczą osobą to można jezdzić po nim?trochę kultury...
    • Gość: berbel Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:31
      Zachlannym Golemom oddac w zamian za Klub 13 MUz PogoN z rownie zachlannymi
      Ptakiem i Czesnym.Banka do szatni w obydwu Klubach!
      • piotr33k2 Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar 22.01.05, 12:28
        widac gołym okiem że to miał ostani złoty strzał cwaniaczka ale nie obdało.
    • blackexit [...] 22.01.05, 11:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: andreas ABW śpi a myszy iszczury grasują... IP: 62.233.223.* 22.01.05, 12:47
      Naprawdę w innym poscie popieram braci i ich biznesową
      - jak ktos napisał - "zachłanność", to jest biznes!

Ale tego "artystę", to pod sąd i osoby, które go popierały!
      Toż on niespełna inteligencji chyba...

Nie wiem sciga sie u nas drobnozłodziejaszków,
      a partyjniactwo i władza robi se co chce...
      Słuchajcie tak jest na Biełorusi!
      Tak tam jest, władza rzadzi i siły nań nie ma!
      Tak było u nas za komuny.

Tak być nie może....
      To zawsze tak bedzie, jak sie pobłaża z domkami na ogródkach,
      z karami i złymi umowami,
      ot takie mrugnięcie oczkiem...

Ja mam wrażenie, że oni tam u władzy
      na wyscigi robią te przekrety, a potem sie spotykają
      i licytuja kto ile wykrecił
      I tak se gadaja Ty na ile? Na 100 tysieecy...
      To nic ja szarpnąłem 200, a inny sie usmiecha
      i mówi, a znacie ten budyneczek no to ja machnąłem za 500...
      I takie nam wyscigi robia na stanowiska, fuchy, zlecenia,
      sprzedaże, kombinowanie
      Kto lepiej? Kto sprytniej? Kto więcej?

Nie mam racji?
      • Gość: gość spokojny dość porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:17
        jeśli zastanawiają się "chłopcy z placu armii" co zrobić z panem Łapówkinem-
        Walknowskim tuż przed emeryturą , to podpowiadam : przyznać mu DOŻYWOTNIO
        emeryturkę w wysokości 500 zł. no bo przecież nowy portfel już ma :)))
        • Gość: :) Re: porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:47
          lepsze rozwiazanie - skoro podpisal umowe to niech bracia G. skieruja
          roszczenia do niego. Zreszta jest tu cos dziwnego - z tekstu wynika ze miasto
          oddalo w niodplatne uzytkowanie 13 Muz jakiemus tworowi, nie wiadomo czy to
          stowarzyszenie, kolko towarzyskie ... tak wiec strona pownno byc owo cos i do
          nich pretensje kierowac moga bracia G. a Walknowski jako ich reprezentat niech
          odpowiada finansowo
          • maciej.popielarz Re: porada 22.01.05, 15:35
            Co racja to racja. Jak ja sprzedam samochód sąsiada który mi go tylko użyczył to nabywca bedzie żądał zwrotu pieniędzy ode mnie czy od sąsiada?
    • Gość: realista Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:13
      Czy Wy wszyscy wierzycie w te brednie, ktore wypisuja w gazetach? w gazetach
      zawsze sensacji szukaja i z byle czego potrafia rozkrecic afere na skale
      prawie, ze globalna. w rzecywistosci sprawy maja sie inaczej. faktycznie, do
      tej pory muzy tobyla totalna melina, jest szansa, ze cos uda sie zmienic... A
      CO BEDZIE JESLI TE WSYSTKIE POMOWIENIA OKARZA SIE NIEPRAWDA? CZY MIASTO PRZYZNA
      SIE DO BLEDNEJ DECYZJI O O DWOLANIU DYREKTORA,A PRASA ROWNIEZ NAPISZE O TYM NA
      PIERWSZEJ STRONOIE? A TE WSZYSTKIE "INTELIGENTNE" WYPOWIEDZI INTERNAUTOW
      UWIDACZNIAJA JAKIE JEST NASZE SPOLECZENSTWO....
      • piotr33k2 Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar 22.01.05, 16:21
        tylko że lokalizacja tej meliny jest najlepsza z możliwych a opłata za
        dzierżawę najtansza z możliwych więc nie bredż baranie głupot chyba że pisze te
        brednie na zamówienie samych zainteresowanych .
      • Gość: andreas jestem za a nawet przeciw IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 17:06
        jestem za restauratorami i biznesem...
        oni jak do tej p[ory maja szczęśliwa rekę... ozywia tą
        trupiarnie... racja dla nich!
        Jestem przeciw kretyńskim zarzadzajacym naszym miastem, naszymi dobrami,
        którzy nie umieja (lub sa korumpowani) negocjowac najlepsze warunki
        dla miasta, którego są przedstawicielami.
        Nieopoda jest Desa, gdzie człowiek płaci z 5 tys. miesiecznie...

Po prostu osoby zarzadzajace naszym miejskim dobrem to dupki,
        nie potrafiace negocjować albo skorumpowani.
        Jak byłbym właścielem tego budynku i nie umiał go wykorzystać,
        to był go oddał w dzierzawę, ale nie za taka kwote w takim miejscu!

Jeszcze raz brawo dla biznesmenów - dobrzy są!
        Kara dla dyrektora który ma gzdieś czy miasto zarobi i ile?
        • piotr33k2 Re: jestem za a nawet przeciw 22.01.05, 17:10
          oczywiście trudno mieć pretensje do wilka że zjada barany.
        • Gość: Pamiętliwy Re: jestem za a nawet przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:52
          Gość portalu: andreas napisał(a):

> Jestem przeciw kretyńskim zarzadzajacym naszym miastem, naszymi dobrami,
          > którzy nie umieja (lub sa korumpowani) negocjowac najlepsze warunki

Pamiętam to hasło jeszcze z kampanii wyborczej, pamiętam:
          Najlepszym negocjatorem jest Andrzej Łuszczewski!
          Pamiętam też, że dzięki jego zdolnościom do negocjacji, od kilku lat nie można
          podjąć budowy Kaskady :(
          • Gość: andreas wiesz bo tak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 19:11
            wiesz bo to tak, że do partii szachów
            wystawiamy grajków cieńkich i jak spotkają zawodowców,
            to niestety przegrywają!
            Co masz zal, ze ktos walczy o swoje, a nie o Nasze...
            ja tez to Nasze wspólne pamietam z plakatów!
            Pamietasz!?
            Wszystko jest Nasze!
            Pamietasz?

Co masz pretensje, ze jest dobrym graczem?
            Nie ja mam pretensje, że cieniasy pchaja się do gry
            i dostaja po dupie... i płacza, że walcza o Nasze...

Biznes to sztuka, a nie polityka!

• Gość: andreas wiesz co... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 19:22
            wiesz co każden biznesmen stara sie płącić
            (właściwie nie) jak najmniejsze podatki!
            patrz taki Kluska!
            Trzeba czytac przepisy ze zrozumieniem i nie wbrew nim
            działac, ale z korzyścia dla siebie, a nie dla SPOLECZENSTWA!

I co masz żal do mnie, do innych, że podatki chce płacic jak najmniejsze!
            Co wolisz u władzy takich co płaca wszystkie i nie potrafią
            pomysleć? Wolisz takich?
            Właśnie takich mamy, tylko kraśc jest łatwo!
          • Gość: Antyknajak Re: Pamiętliwy z neostrady (też) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:34
            >Pamiętam też, że dzięki jego zdolnościom do negocjacji, od kilku lat nie można
            >podjąć budowy Kaskady :(
            Pamiętliwy jako winnego zastoju na tej inwestycji ECE wskazuje Łuszczewskiego i
            Rozenberga. Ot spekulanty ! Przez nich nasze miasto nie może się rozwinąć.
            Posadzić takich spekulantów do tiurmy (swołocz adna) i będzie się miasto
            rozwijać :-)
            Budowy Kaskady nie mozna podjąc przede wszystkim dzieki nieudolności zarządów
            miasta z SLD Ryjnowicz/Malanowska/Wieczorek/ etc. Dzis dochodzi jeszcze kilka
            innych czynników ale po przeczytaniu Twojego tekstu Pamiętliwy stwierdzam, że
            do tak klasycznego komucha jak Ty żaden argument prawny, ekonomiczny biznesowy -
            nie przemówi.

• anamar panie walknowski,pytanie... 23.01.05, 10:40
            miał pan w mieście nienajgorszą opinię...warto się było tak zeszmacic na
            starość?
            • Gość: Antyknajak Re: panie walknowski,pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:55
              > miał pan w mieście nienajgorszą opinię...
              Jeżeli "miastem" określimy kilka pryszczatych osób z kilku redakcji oraz
              egzaltowanych gwiazd lokalnych mediów z kompleksem niższości gdyż nigdy nie
              będą wyżej, a stać je na okulary Gucci za 1000zł to tak... miał dobrą opinię.
    • Gość: karaiba Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:41
      Ale jak to w końcu jest? Myślałem że jak jest klub i jego dyrektor, to dyrektor
      coś robi i klub działa. a tymczasem okazuje sie, że dyrektor jest po to żeby
      klub wynajmowac dalej. Czy miasto nie moze po prostu wynajać komuś kto da
      najwięcej i tyle? po co jeszcze płacić dyrektorowi. a teraz będzie pani Ewa,
      która przeciez najtańsza nie jest.
      • Gość: andreas Jak Ty nic nie rozumiesz... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 17:51
        pisałem urzedasy, partyjniactwo...
        przeciez pisałem....
        A skąd etaciki, synekurki i takie tam!
        A co Ty myslałes?
        We własnej firmie to kazden by kombinował, zeby
        najekonomiczniej, żeby korzyść...
        A z miejskiej kasy to chodzi o partyjniactwo i urzędasów!
        Przeciez Ci na stanowskach, to często w swoich firmach pobankrutowali
        albo nie mieli odwagi spróbowac, a tak na państwowym,
        to sie ma i sie ma, byle do emerytiurki...

Ot tak to się ma!
        A co Ty nie wiedziałeś???
        • piotr33k2 Re: Jak Ty nic nie rozumiesz... 22.01.05, 17:58
          racja , tak samo mozna powiedzieć że po co te wszystkie malanowskie w
          euroafricach ,wieczorki w eneach itd.itp. ,ty myslisz że oni tam sa potrzebni
          czy niezbędni,? że oni tam wykonuja jakąś konkretna merytoryczna robotę ?oni
          tam palą głupa z nadania towarzysko-partyjnego za podatnika pieniadzę!
          • Gość: andreas tylko cichosza... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 18:02
            cichosza, żeby moi pracownicy sie nie dowiedzieli,
            bo zrozumieja, ze ja im nie jestem potrzebny!
            Bo po co im taki właściciel, taki szef dyrektor...
            i mnie wywala... a to juz było, że nacjonalizowali
            • piotr33k2 Re: tylko cichosza... 22.01.05, 18:29
              właśnie to jest nacjonalizacja tylko że polityczno-partyjna ! to jest jak u
              kiepskich "prywatna-publiczna toaleta"
              • Gość: psychiatra Re: tylko cichosza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:52
                Piotrze 33jakis tam, widocznie jestes maly brzydki zakompleksiony i na dodatek
                niedorozwiniety emocjonalnie i spolecznie,bedziemy sie za Ciebie modlic, moze
                to pomeze, jako ostatnia z mozliwych szans na uleczenie
                • piotr33k2 Re: tylko cichosza... 22.01.05, 22:34
                  tzn.kto sie bedzie konkretnie modlić? ,złodzieje,cwaniacy i kombinatorzy za
                  publiczne pieniądze? na nic wasze modlitwy takich jak wy zawsze i wszedzie
                  trzeba tepić.
                  • Gość: psychiatra Re: tylko cichosza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:56
                    Piotrze Piotrze, Ty jestes opoką.... co siedzisz godzinami przed monitorem, i
                    chyba nie masz co robic, TWORZ COS NOWEGO, BUDUJ, PRODUKUJ, WYTWARZAJ, PRACUJ,
                    NAUCZAJ, TWORZ COS, DZIALAJ SPOLECZNIE, BADZ NORMALNY, DAJ COS Z SIEBIE!!! DAJ
                    COS Z SIEBIE!!!!
                    NIE POTRAFISZ NIC INNEGO? ZOSTAN POLICJANTEM, ALBO POLITYKIEM, ALBO KSIEEDZEM,
                    LEKARZEM, NAUCZYCIELEM, GAJOWYM, SPAWACZEM, MARYNARZEM A TY WIDOCZNIE JESTES
                    TYLKO INTRNAUTA!!!!
                    • piotr33k2 Re: tylko cichosza... 23.01.05, 13:47
                      moge ci tylko zyczyc żebyś w swoim jak mniem krótkim jeszcze i płytkim na
                      dodatek zyciu przezył tyle co ja, napracował sie tyle co ja, i to nie
                      bynajmniej na państwowym czy budzetowym etacie .pisze kiedy chcę i kiedy mogę a
                      że moge nawet dość często ale też nieregularnie to nie jest obciązenie dla
                      nikogo, dla żadnego podatnika ,ba! to ja płace na takich nierobów i cwaniaczków
                      podatki których ty próbujesz irracjonalnie bronić.
        • Gość: Wers Re: Jak Ty nic nie rozumiesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:30
          Lepiej: Każden jeden (jaką szkołę kończyłeś Andreas?)
          • Gość: andreas cóż tam ja jeden ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 19:00
            a co myslisz, że szkoła czy szkoły, które ukonczyłem
            są istotne... mi juz nic nie pomoże żaden dyplom...

Siedzę przy drodze i tym patykiem w tej ziemi grzebie
            i tak czekam, czekam...
            Ciut tkniety wirusem whisky,
            tak siedzę se i wiem, że trzeba miec co powiedzieć,
            Wiem, ze trzeba pare chwil nie mówic nic, nie robic nic
            by mogła sie pojawic nie tknieta prozą poezja...
            (taki zniekształcony przeze mnie Andrzej Poniedzielski)
    • Gość: szcz Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:39
      A skąd on sie wywodzi? Co, kiedy, gdzie robił?
      • Gość: Kadrowy Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:30
        Przez latach komuny pan W. jako plastyk miejski odpowiadał w mieście za
        wielkoformatowe reklamy jedynie słuszej nieboszczki pochowanej bez osikowego
        kołka - Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.

PS.

Ciekawe dlaczego pan Leszek Szopa nabrał wody w usta?

• Gość: szcz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Klient Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.atlsfl.adelphia.net 23.01.05, 00:14
      Bedie fajny lokal,zalaci podatki,upiekszy to syfiaste prowincjonalne miasto.O
      co ten wrzask pawiana??? Reszta holoty do roboty!! Zrobcie cos dla
      miasta...COKOLWIEK!! A nie tylko jeczec i p.....i p.....
    • Gość: Mumio Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.pomorzany.v.pl 23.01.05, 00:16
      Gość portalu: H56 napisał(a):

> i pies mu mordę lizał. Nie ufam ludziom, którzy mają dwuczłonowe nazwiska, w
      > przeważającym procencie to pawiany które chcą na siebie zwrócić uwagę, bo są
      > brzydcy, niewykształceni,
      Prawda, prawda. Dołęga- Mostowicz też na siebie chciał zwrócić uwagę, brzydal
      niewykształcony.
      Walknowski - brzydal !!!!!
      di Caprio - brzydal !!!!
      Linda - brzydal !!!
      Peck - brzydal !!!
      • Gość: nikt Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.utp.pl 23.01.05, 09:26
        Gość portalu: Mumio napisał(a):
        > Prawda, prawda. Dołęga- Mostowicz też na siebie chciał zwrócić uwagę, brzydal
        > niewykształcony.
        > Walknowski - brzydal !!!!!
        > di Caprio - brzydal !!!!
        > Linda - brzydal !!!
        > Peck - brzydal !!!

Linda też nosi dwuczłonowe? W którym miejscu?
    • Gość: Barman Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:39
      Dwa tygodnie temu redakcja "Głosu Szczecińskiego" zaprosiła przedstawicieli
      szczecińskich środowisk twórczych, władz miejskich i wojewódzkich, by
      podyskutowali o tym, czy Klub 13 Muz jest potrzebny.

Leszek Szopa: - W Muzach nie może być galerii sztuki współczesnej, bo brak tu
      odpowiednich zabezpieczeń. Nowa galeria miała być zbudowana na dziedzińcu Muz,
      był nawet projekt studentki architektury.

Bohdan Walknowski: - Okazało się, że plac został sprzedany bez przetargu. Nowy
      właściciel zaproponował, by miasto zapłaciło mu 700 tys. zł, to odda. Jak może
      dochodzić do sprzedaży placu bez przetargu w tak atrakcyjnym miejscu, gdzie
      metr kwadratowy jest najdroższy, tego nie rozumiem.

Wczoraj Gazeta ujawniła, że: "Bezpośrednim powodem decyzji [o zwolnieniu
      Walknowskiego] było zatajenie faktu podpisania długoletniej umowy na dzierżawę
      pomieszczeń Klubu.

Konkurs dla wtajemniczonych.

Czy żyjemy w mieście, gdzie władze gminy, zatajają umowy handlowe na mieniu
      komunalnym przed dyrektorami jednostek, które funkcjonują na tym mieniu, a
      dyrektorzy jednostek komunalnych zatajają przed władzami gminy umowy handlowe
      na mieniu komunalnym, którym kierują?

Rozstrzygnięciem konkursu zajmie się właściwa prokuratura (jeśli taka
      istnieje), a nagrodą za udział, będzie Kabaret XIII Muz zorganizowany przez
      braci Golemów.
      • Gość: andreas pieknie to ujęłeś Barman IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 13:09
        no cudne te dwa cytaty...
        jakże oddaja stan teraźniejszości dookolnej!

Rozszarpuja te urzedasy i partyjniactwo na wyscigi
        wyrywaja co sie da...
        a potem się licytuja kto wiecej?
        kto sprytniej?
        jeden przez drugiego!

Sprywatyzujmy to miasto,
        sprywatyzujmy, to znormalnieje!
        Dyrektorzy będą młodzi, energiczni, z wizją...

Zróbmy cały ten zarząd miejski i magistrat, jako spółka
        taka do zarzadzania mieniem...
        będzie lepiej, bo ekonomiczniej, a nie partyjniej!

I ludzie bezwładni wypadna z gry, której nie znają!
        Proszę Państwa, mamy kapitralizm!
        W najgorszej formie - drapiezny, ale niestety nasi przedstawiciele
        nie umieją, nie sa dla tych kapitalistów partnerami do gry.
        Co rusz rzucają ich na łopatki, straszna bezradność!
        Zostaje tylko nakraść i wypad...
        • student1 Re: pieknie to ujęłeś Barman 23.01.05, 15:28
          o co ci chodzi
          mamy preznych mlodych dyrektorow w miescie
          na przyklad pan Jedrzej Wijas
          • Gość: Desperado Re: pieknie to ujęłeś Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:08
            student1 napisał:

> o co ci chodzi
            > mamy preznych mlodych dyrektorow w miescie
            > na przyklad pan Jedrzej Wijas

Czy wydaje Ci się, że pani Juchniewicz nie ma legitymacji SLD?
            A Lucek Babolewski to co, pies? Też ma legitymację SLD!
            Zaczynm wierzyć, że tylko bezpańskie koty w tym miasteczku nie należą do Klubu.
            Co za parszywe bagno!
            • Gość: *** tin Re: pieknie to ujęłeś Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:38
              jestes zle poinformowany, bo Lucek Babolewski akurat nie jest z SLd,
              niedoinformowany studencie
              • student1 Re: pieknie to ujęłeś Barman 23.01.05, 21:57
                Lucek nalezy
                calym cialem i duchem
                i dzieki temu jest dyrektorem
                tak wdziecznie sluzyl panu Runowiczowi
                jak wierny pies
      • Gość: Obserwator Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:21
        Myślę, że cała ta awantura ma uspic sprawy kadrowe dotyczące wyłonienia
        następcy dyrektora Walknowskiego. Sadzę, że są to wewnetrzne rozgrywki w
        zarzadzie miasta, układaniem sie kto ma objąć posadkę i robienie dymu z niczego.
        mozna zadac pytanie? dlaczego dotychczasowy dzierżawca zrezygnował???
        Prawdopodobnie nie opłacało mu sie prowadzenie tam działalnosci
        gastronomicznej, sam tam czasem zajrzałem, po prostu pijacka melimna.
        Uwazam że to czy kontrakt podpisany przez walknowskiego był dobry czy zły,
        powinno ocenić kompetentne gremium "wyprane z negatywnych emocji" w aspekcie
        przywrócenia temu miejsca dawnej świetności!!! A to jak wszyscy sie
        domyslają/tylko ci ktorzy maja odrobinę rozumu/ wymaga niezbednych inwestycji i
        to nie małych, zatem konkluzja nasuwa sie sama , albo wydzierżawi sie ten obiek
        profesjonalistom, którzy zainwestują w obiekt określone pieniądze, albo będzie
        to pustostan jak dotychczas, lub wynajmie się go osobom, ktore nie inwestując
        nic, będą sie statrały "wycisnąć coś". Mysle ze P. Walknowski po prostu
        kierował sie optymalnym rozwiazaniem w sytuacji kiedy nie było innych,
        korzystniejszych rozwiązań, bo nie podejrzewam , że osoba z "nazwiskiem"
        narażałaby sie świadomie na sytuację jaka powstała - zarzucono niekompetencje
        i " coś??"! Poza tym zaznaczam, że jest w naszym mieście wiele afer w tym
        wielominionowych, procesów, zaniechania pozyskiwania funduszy, i moim zdaniem
        takie drobizagi są na rekę władzom miasta, gdzie mozna odwrocic uwagę od
        innych o wiele wazniejszych spraw. pozdrawiam interlokutorów. O
    • Gość: andreas NASZ KRAJ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 15:08
      Nasz kraj, to kraj Wielkanocny,
      na świecie to rzecz niesłychana,
      by mogło byc tyle jaj,
      z decyzji jednego barana...

(Andrzej poniedzielski)
    • Gość: tamagosi Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 12:08
      a co z Nowakiem- Jeziorańskim
      • swarozyc Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar 24.01.05, 12:19
        Gość portalu: tamagosi napisał(a):
        a co z Nowakiem- Jeziorańskim
        '''''''''''''''''
        Wlasnie zmarl.
        • Gość: tamagosi Re: Bohdan Ronin-Walknowski zwolniony dyscyplinar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 15:44
          przepraszam, to mialo byc pytanie do H56 w sprawie dwuczlonowych nazwisk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka