Gość: glenda IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 02:58 Jestem w trakcie szukania mieszkania...Spokoj,najchetniej kamienica,zielen.... Nie znam Szczecina dobrze ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kandrasel Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 16:04 Na Pogodnie, lub gdzieś na prawobrzeżu! Odpowiedz Link Zgłoś
4um Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 17:37 tak na Pogodnie... właśnie stawiają kolejny 20 metrowy budynek na tyłach mojego ogrodu ;-) uciekaj za miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 17:56 Jeśli masz jeszcze możliwość - wybierz inne miasto. Fan Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
kandrasel Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 19:04 Za miastem nie preferuje, wkoncu nie jestem jeszcze na emeryturze i nie spieszno mi do uprawiania przysłowiowego ogrodka, a na wspanialy dom pod miastem narazie mnie nie stac. A co do uciekania ze Szczecina to nawet nie przyjmuje do wiadomosci takiego rozwiazania, urodzilem sie tutaj, tutaj przeszedlem wszystkie szczeble nauki, z tym miastem mam piekne wspomnienia i z nim wiaze swoja przyszlosć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:07 Ględzisz Ględo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 19:32 Dzieki wszystkim ... Na Pogodnie oferty przesmieszne - albo cena zabojcza / mieszkanie ladne /,albo mieszkania mniejsze od klatek schodowych,albo super punktem dla sprzedajacych jest skrzyzowanie Mieckiewicza,OKrzei,Konopnickie j. Mysle raczej o Walach Chrobrego.Zapomniane miejsce,a przeciez spokojne.Jakie niespodzianki moga mnie tam czekac?Wiem tylko o pladze w czasie Dni Morza.Ale to mozna przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek,Canada Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.sympatico.ca 02.02.05, 01:42 Wolne od oplat i podatkow mieszkania , bardzo bezpieczne i spokojne .Gotowe do wprowadzenia sie. Dzielnica do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glenda Re: Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 02:07 Tak tez zadecydowalam.A za piec lat pomysle,czy to pakt o nieagresji na cale zycie.Dziekuje za poparcie.R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glenda Re: Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 02:08 Ale ze podziemny?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoMercy Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:47 Polecam Przeclaw. Jak masz samochód to ok. Niedaleko od centrum. Mieszkam tam 5 lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 02.02.05, 15:51 goclaw badz skolwin. Piekne okolice; wzgorza warszewskie porosniete buczyna w dolinie Odry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 16:32 A nowe osiedla na Mierzynie ,Za wiatrakiem,na Lubelskiej? Na oczy tego nie widzialam,bardzo slabo znam okolice .Zdjecia - nie oddaja klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiatraczny Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.iscnet.pl 02.02.05, 16:51 Mierzyn to syf, kiła i mogiła. Szczególnie Za Wiatrakiem, jeden wielki zasrany psimi gównami śmietnik z dwoma kamieniarzami, z czego jeden bardzo aktywny. Piłuje dziadyga od rana do wieczora. Pełno obszczanych pijusów i właścicieli zmutowiałych pieseczków. Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 17:47 Wiatraczny - przykro mi to slyszec.Myslalam,ze psie g.... na ulicy sa juz out of fashion.I ze zmutowane pieski zalatwiaja potrzeby za kurteczki firmy Dior i torebki z brazowego vinylu z inicjalami LV.Dokladnie tam - gdzie paniusie trzymaja te pieseczki przez cale dzionki. A aktywny kamieniarz to jeszcze wieksze utrapienie niz psy. A okolice Grafitowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 17:49 Ciekawe do jakiego rodzaju mieszkanca bym dobila.Psa nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiak Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:14 Warszewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 03.02.05, 06:42 Sprawdzilam propozycje agencji nieruchomosci: Pogodno - drogo,starawo,w sumie tak sobie. Waly Chrobrego - spokojnie,niedrogo,wysoki czynsz, mieszkania trudne do urzadzenia,do remontu. Podzamcze - drogo,garsoniery raczej. Mierzyn - do sprzedania,ale nie do sprzedania. Podjuchy - ladna lokalizacja,wysoki czynsz. Warszewo - ladne widoki,ponoc niezbyt spokojne. Sprawdzam dalej.........dziekuje wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 03.02.05, 09:35 Sprawdz jeszcze Kontakt - oferty bez posrednictwa agencji Mozesz rowniez poszukac mieszkan komunalnych - ludzie odstepua - a pozniej po zamieszkaniu wykupic takie mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda Re: najlepiej w Łodzi! IP: *.se.client2.attbi.com 03.02.05, 15:34 Dziwna sprawa z tymi "Kontaktami".Najlepsze oferty sa nieaktualne przed trafieniem gazety do kioskow. Mieszkania komunalne dotycza zwykle zamiany wiekszego na mniejsze,a ja takiego nie mam. A co do Lodzi - nigdy nie bylam / ale bardzo dobrze sie kojarzy / .Ja marze,zeby "zamieszkac" na lodzi....Wakacje ,wakacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenda bedzie tak - jak ja chce! IP: *.se.client2.attbi.com 07.02.05, 23:55 Po przegladnieciu ofert,zasiegnieciu jezyka...............doszlam do wniosku,ze czas -aby zostac developerem..........chachacha...takim mini developerem.....ale ile mozna zjesc,ile mozna zobaczyc,ile mozna spac.......Wole zaprojektowac mieszkanie - niz dac -aby zaprojektowal ktos. Odpowiedz Link Zgłoś