Dodaj do ulubionych

Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie?

IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 02:58
Jestem w trakcie szukania mieszkania...Spokoj,najchetniej
kamienica,zielen.... Nie znam Szczecina dobrze .......
Obserwuj wątek
    • kandrasel Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 16:04
      Na Pogodnie, lub gdzieś na prawobrzeżu!
      • 4um Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 17:37
        tak na Pogodnie... właśnie stawiają kolejny 20 metrowy budynek na tyłach mojego
        ogrodu ;-) uciekaj za miasto!
        • 0rhplus Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 17:56
          Jeśli masz jeszcze możliwość - wybierz inne miasto.
          Fan Szczecina.
          • kandrasel Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 24.01.05, 19:04
            Za miastem nie preferuje, wkoncu nie jestem jeszcze na emeryturze i nie
            spieszno mi do uprawiania przysłowiowego ogrodka, a na wspanialy dom pod
            miastem narazie mnie nie stac. A co do uciekania ze Szczecina to nawet nie
            przyjmuje do wiadomosci takiego rozwiazania, urodzilem sie tutaj, tutaj
            przeszedlem wszystkie szczeble nauki, z tym miastem mam piekne wspomnienia i z
            nim wiaze swoja przyszlosć!
    • Gość: fin Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:07
      Ględzisz Ględo !
      • Gość: Glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 19:32
        Dzieki wszystkim ...
        Na Pogodnie oferty przesmieszne - albo cena zabojcza / mieszkanie ladne /,albo
        mieszkania mniejsze od klatek schodowych,albo super punktem dla
        sprzedajacych jest skrzyzowanie Mieckiewicza,OKrzei,Konopnickie j.
        Mysle raczej o Walach Chrobrego.Zapomniane miejsce,a przeciez spokojne.Jakie
        niespodzianki moga mnie tam czekac?Wiem tylko o pladze w czasie Dni Morza.Ale
        to mozna przezyc.
        • Gość: Tomek,Canada Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.sympatico.ca 02.02.05, 01:42
          Wolne od oplat i podatkow mieszkania , bardzo bezpieczne i spokojne .Gotowe do
          wprowadzenia sie. Dzielnica do wyboru.
          • Gość: Glenda Re: Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 02:07
            Tak tez zadecydowalam.A za piec lat pomysle,czy to pakt o nieagresji na cale
            zycie.Dziekuje za poparcie.R
            • Gość: Glenda Re: Czytaj "PODZIEMNY SZCZECIN" IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 02:08
              Ale ze podziemny??????
    • Gość: NoMercy Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:47
      Polecam Przeclaw. Jak masz samochód to ok. Niedaleko od centrum. Mieszkam tam 5
      lat i nie narzekam.
      • swarozyc Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 02.02.05, 15:51
        goclaw badz skolwin.
        Piekne okolice; wzgorza warszewskie porosniete buczyna w dolinie Odry..
        • Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 16:32
          A nowe osiedla na Mierzynie ,Za wiatrakiem,na Lubelskiej?
          Na oczy tego nie widzialam,bardzo slabo znam okolice .Zdjecia - nie oddaja
          klimatu.
    • Gość: Wiatraczny Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.iscnet.pl 02.02.05, 16:51
      Mierzyn to syf, kiła i mogiła. Szczególnie Za Wiatrakiem, jeden wielki zasrany
      psimi gównami śmietnik z dwoma kamieniarzami, z czego jeden bardzo aktywny.
      Piłuje dziadyga od rana do wieczora. Pełno obszczanych pijusów i właścicieli
      zmutowiałych pieseczków. Zgroza!!!
      • Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 17:47
        Wiatraczny - przykro mi to slyszec.Myslalam,ze psie g.... na ulicy sa juz out
        of fashion.I ze zmutowane pieski zalatwiaja potrzeby za kurteczki firmy Dior i
        torebki z brazowego vinylu z inicjalami LV.Dokladnie tam - gdzie paniusie
        trzymaja te pieseczki przez cale dzionki.
        A aktywny kamieniarz to jeszcze wieksze utrapienie niz psy.
        A okolice Grafitowej?
      • Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 17:49
        Ciekawe do jakiego rodzaju mieszkanca bym dobila.Psa nie mam.
        • Gość: siusiak Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:14
          Warszewo!!!
          • Gość: glenda Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? IP: *.se.client2.attbi.com 03.02.05, 06:42
            Sprawdzilam propozycje agencji nieruchomosci:
            Pogodno - drogo,starawo,w sumie tak sobie.
            Waly Chrobrego - spokojnie,niedrogo,wysoki czynsz, mieszkania trudne do
            urzadzenia,do remontu.
            Podzamcze - drogo,garsoniery raczej.
            Mierzyn - do sprzedania,ale nie do sprzedania.
            Podjuchy - ladna lokalizacja,wysoki czynsz.
            Warszewo - ladne widoki,ponoc niezbyt spokojne.
            Sprawdzam dalej.........dziekuje wszystkim.
            • krzysztofsf Re: Gdzie najchetniej zamieszkalibyscie? 03.02.05, 09:35
              Sprawdz jeszcze Kontakt - oferty bez posrednictwa agencji
              Mozesz rowniez poszukac mieszkan komunalnych - ludzie odstepua - a pozniej po zamieszkaniu wykupic takie mieszkanie.
              • Gość: ZS najlepiej w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:11
                j/w
                • Gość: glenda Re: najlepiej w Łodzi! IP: *.se.client2.attbi.com 03.02.05, 15:34
                  Dziwna sprawa z tymi "Kontaktami".Najlepsze oferty sa nieaktualne przed
                  trafieniem gazety do kioskow.
                  Mieszkania komunalne dotycza zwykle zamiany wiekszego na mniejsze,a ja takiego
                  nie mam.
                  A co do Lodzi - nigdy nie bylam / ale bardzo dobrze sie kojarzy / .Ja
                  marze,zeby "zamieszkac" na lodzi....Wakacje ,wakacje....
                  • Gość: glenda bedzie tak - jak ja chce! IP: *.se.client2.attbi.com 07.02.05, 23:55
                    Po przegladnieciu ofert,zasiegnieciu jezyka...............doszlam do wniosku,ze
                    czas -aby zostac developerem..........chachacha...takim mini
                    developerem.....ale ile mozna zjesc,ile mozna zobaczyc,ile mozna
                    spac.......Wole zaprojektowac mieszkanie - niz dac -aby zaprojektowal ktos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka