swarozyc 25.01.05, 10:28 ...spoznione, ale serdeczne! Nie dolaczysz sie Skuter70? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 10:40 swarozyc napisał: > ...spoznione, ale serdeczne! > Nie dolaczysz sie Skuter70? ja sie dolacze. nie wiem co za okazja ale jemu zawsze dobrze zycze. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 11:05 bleckowi dziekuje a tobie swar tez dziekuje i zycze wszystkiego po trzykroc!!! za poprzedni rok za przedpoprzedni i za ten sprzed pieciu lat bo tez chyba nie zyczylem (ale mam zwolnienie) spoznione ale serdeczne ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 11:08 ..i ja tez dolaczam sie do zyczen!.. :-)) ..Choc Franek mnie nie zna.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 11:24 franekkk napisał: i za ten sprzed pieciu lat bo tez chyba nie zyczylem (ale mam zwolnienie) spoznione ale serdeczne ;-)) ''''''''''''''''''''''''''''''' '' 5 lat temu jeszcze razem nie chodzilismy, wiec sie odczep! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 11:32 swarozyc napisala: > x a tak przy okazji moge sie dowiedziec z jakiej okazji?? grekokatolakiem nie jestem, nie obrzadzam sie rowniez po ormiansku, kalendarz wisi w tym miejscu co wisial nie przesuniety ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 11:36 franekkk napisał: a tak przy okazji moge sie dowiedziec z jakiej okazji?? '''''''''''''''' no jak to jakiej?! DOSIEGO ROKU!! ..budzetowego... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 nie wiem 25.01.05, 11:49 co prawda dlaczego dopiero dzis swietujemy 2 miejsce malysza i co ma do tego franek ale niech wam bedzie wszystkiego najlepszego ... a ta skrzynke piwa z balkonu to w koncu ktos pod... zabierze Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Skuter 25.01.05, 11:59 duzo czasu zajelo ci napisanie tych kilku serdecznych slow, co dziwi, uwzgledniajac fakt ze kiedys byles najlepszym przyjacielem franka.. ..wprawdzie przyjazn ta wynikala z sojuszu przeciwko wspolnemu wrogowi.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: 100 lat 25.01.05, 12:52 100 lat na drugim miejscu to by sie chyba adamu zalamal (choc 2 rowne skoki byly;) dalej mamy ze skutim wspolnego wroga tylko cos sie nie mozemy zebrac by go mocniej przylac w dziup a ty swar alias svan co sie tak obudziles 25-go? kartka swiateczna dopiero teraz do ciebie przyszla? no to juz nie moja wina tylko poczty, ja celowalem ;) ps zeby rozwiac wszelkie watpliwosci nie mam urodzin imienin nic mi sie nie urodzilo zielonoswiatkowcem nie jestem (zima?;) i nie bede dyrektorem multikina w galaksi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 12:58 ale to miłe komuś sympatycznemu złożyć żuyczenia. nawet bez okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. 25.01.05, 13:33 i Jottka sie nie spieszy i Lucek.. Podpadles Franek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Wszystkiego najlepszego Franekkk.. IP: *.datafoundry.com 25.01.05, 15:02 WSIEGO NAJ I TEGO TEZ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś