Dodaj do ulubionych

M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF

IP: 217.153.6.* 02.02.05, 13:58
czy znacie jakąś dziedzine naszego życia na której nie zna się GWIAZDA TV
GRYF M.J.W.? ciekawy jestem czy weżmie udział w programie o hodowli zarodowej
mlecznych krów?
Obserwuj wątek
    • Gość: mamoniowa Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF IP: 212.244.77.* 02.02.05, 15:27
      Jestem przekonana, ze i obrobka-skrawaniem nie jest jej obca.
      • mika011 Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF 02.02.05, 16:48
        Pan Piotr Kęsik i Pani Małgorzata Jacyna to dobrzy znajomi Pana Borowieckiego,
        załatwiaja mu wiele spraw w UM:) Pozdrawiam...
        • Gość: andreas bo trzeba z tym skończyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 17:58
          zgadzam sie ze studentem, że trzeba skończyc z tym kolesiostwem
          i partyjniactwem
          musi byc pełna przejrzystość...
        • Gość: zdziwiony Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF IP: *.se.client2.attbi.com 02.02.05, 18:09
          a pan Borowiecki to kto?
          • mika011 Przeprosiny-do Pani Małgorzaty Jacyny-Witt 03.02.05, 20:02
            Przepraszam Pania Małgorzatę Jacynę za opublikowaniu fałszywych informacjo
            dotyczących jej rzekomego załatwiania spraw w UM Panu Borowieckiemu.Powyzsze
            informacje są oczywiście nieprawdziwe...
            • student1 Re: Przeprosiny-do Pani Małgorzaty Jacyny-Witt 03.02.05, 20:34
              ok gościu
              myślę że nie ma obowiązku kochać Od Nowy
              ja też nie zawsze się z nimi zgadzam
              to kwestia określonego światopoglądu i chyba doświadczenia życiowego
              ale na pewno jedno można o dwóch radnych z Od Nowa powiedzieć
              są jedyną siłą polityczną nie wchodzącą w żadne układy
              i do tego zawsze w decyzjach kierują się interesem Szczecina
              mnie to wystarczy żeby je wspierać i bronić
              z rozsądku i dobrego wychowania
              mążczyźni w mojej rodzinie zawsze stawali w obronie kobiet

• student1 do mika011 02.02.05, 20:04
          jako że jest to pomówienie więc wysłałem ten wpis pani Jacynie
          jeżeli jesteś pewien swoich informacji o załatwianiu czegokolwiek w UM panu
          Borowieckiemu przez panią Jacynę to lepiej szczerze napisz na tym forum bo
          możesz mieć kłopoty

• Gość: kato Re: do mika011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:20
            A tt student co? Pies łancuchowy?Nie mogleś znalezc sobie lepszej pani?
          • Gość: Renata do Jacyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:40
            Małgośka. Zrób to ! Czas skończyć z forumowiczami-tchórzami , którzy troszczą
            się o dobro człowieka w kwestii archiwów PRLowskiego MSW, a Ciebie pomawiają i
            nie widzą w tym nic złego. Proszę zrób to !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kato Re: do Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:54
              Zrób, Malgoska! Będa igrzyska, jakich dawno nie było!!!Malgoska, mówia mi..la,
              la, la!!
              • Gość: Marian Paździoch Re: pomawianie - obmawianie IP: 62.69.200.* 03.02.05, 09:58
                • Gość: Marian Paździoch Re: pomawianie - obmawianie IP: 62.69.200.* 03.02.05, 10:01
                  obrzydliwe, brrr!
                  mp.
          • mika011 Re: do mika011 03.02.05, 19:04
            Moze to niechec do klubu Od Nowa, moze wyrazilem sie za mocno..poza tym Pani
            Jacyna to mila kobieta.Prosze mnie tez nie straszyc, bo forum jest po to aby
            wyrazac swe opinie, nikogo nie obrazilem, wiec....proponuje luzu
            wiecej .Zaintersowanych przepraszam
            • ja_aska Re: do mika011 04.02.05, 09:27
              mika olej. studenta za insynuacje trzeba by było wielokrotnie zamykać:-)
              • Gość: Renata Re: do mika011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:35
                Mika zachował się honorowo. Poluzowały mu nerwy i emocje. Przeprosił bez
                komentarzy. Nie judż Go bo On jest (jak widać) z innej półki niż Ty.
                Każdy może się mylić, każdemu mogą się poluzować emocje ale rzadko można
                spotkać tak honorową i uczciwą postawę jak u mika. Na tym forum to rzadkość i
                należy wyrazić podziw dla takiej postawy a nie jest to łatwe.
                • ja_aska Re: do mika011 04.02.05, 10:22
                  Rernata sama się "judź". ja namawiam do wyluzowania.
                  • Gość: Renata Re: do mika011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:56
                    Jeżli chcesz namawiać do wyluzowania to trafniej dobieraj słowa.
                    PS
                    Wyluzowanie popieram.
                    • ja_aska Re: do mika011 04.02.05, 11:04
                      były trafnie. groźby studenta na tle jego wcześniejszych wypowiedzi nie miały
                      sensu. do takich rzeczy należy podejść na luzie.
                • anamar Re: do mika011 04.02.05, 11:39
                  to ci dopiero heroizm,renato....rzucić nieprawdziwe oskarżenie,po postraszeniu
                  konsekwencjami-zesrac się ze strachu i odszczekać wszystko,podkuliwszy kitę...
    • sarenka25 Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF 03.02.05, 11:34
      Małgoska jest twarda baba i nie wchodzi w układy. Jeszcze 10 takich radnych i
      moze w Szczecinie byłby porządek. Niestety prawie cała reszta to bezjajeczni
      załatwiacze wchodzący w rozmaite doraźne układziki. Małgośka fajna jesteś (i
      jak twierdzi mój facet całkiem apetyczna)!
      • anamar Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF 03.02.05, 14:24
        sarenka25 napisała:

Małgośka fajna jesteś (i
        > jak twierdzi mój facet całkiem apetyczna)!
        ............................... ............................... ..................
        .no cóż...każdy ma takiego faceta,na jakiego zasługuje...
        • ja_aska Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF 03.02.05, 14:25
          a dla kogo to kara Ana?
    • Gość: konrad Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF IP: 213.31.188.* 03.02.05, 15:23
      Jeszcze tylko 12 dni - ;)
      rozumiesz?
      • kandrasel Re: M.JACYNA-WITT GWIAZDA TV GRYF 03.02.05, 18:14
        Gosie to wy zostawcie w spokoju!
    • Gość: polonia Według mnie J.Witt to zwykła SZMATA TVGRYF IP: *.ipt.aol.com 04.02.05, 21:07
      • Gość: Sz-n Re: Według mnie J.Witt to zwykła SZMATA TVGRYF IP: *.ipt.aol.com 15.02.05, 06:08
        Przypomina mi ona Panią Durską
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka