Dodaj do ulubionych

Ciekawe miejsca w Szczecinie

IP: *.chello.pl 10.03.05, 00:30
Niedawno z mezem przeprowadzilismy sie do Szczecina. Zastanawiam sie jaki pub
nam ktos poleci.. Gdzie mozna spotkac obcokrajowcow mowiacych po angielsku
badz po norwesku?

Z gory dziekuje! :-)
Obserwuj wątek
    • gradus2004 Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie 10.03.05, 10:37
      w Radissonie kiedys byly chyba takie wieczorki angielskie. Rozmowy oczywiscie
      tylko po angielsku :). Nie wiem czy to jest jeszcze organizowane...

teatry:
      www.infoludek.pl/kultura/teatry
      kina:
      www.infoludek.pl/kina/
      koncerty i imprezy:
      www.infoludek.pl/kultura/koncerty
      wystawy:
      www.infoludek.pl/kultura/wystawy
      lokale (puby, restauracje, dyskoteki, itd.):
      www.infoludek.pl/lokale/

Przyjemnego mieszkania w Szczecinie :).

• skuter70 Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie 10.03.05, 11:00
      myslalem, ze chodzi o kina teatry czy zabytki
      a ona PIWA chce:)
      • Gość: Paweł Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:49
        Hi, hi, też tak myślałem. Ale w teatrze słabo sie można pokazać. Światło gaszą, cholery. I pazurki się marnują, i fryzura, i szmatki. Do bani ;)
    • Gość: lumpen Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:49
      jak zwykle polecam ławkę w parku.
      a cudzoziemca należy szukać w okolicach kantorów i zabytków.
      następnie sugerujemy delikatnie - would you could you etc. - wspólne obalenie
      flaszki pod pomnikiem dajmy na to latarnika lub innego mickiewicza.
      po opróżnieniu opakowania szklanego rozpoczynamy poszukiwania dziewcząt (lub
      chłopców) celem zapoznania i wspólnej zabawy. jeśli nam się nie wiedzie szukamy
      sposobności do bójki bo przecież ktoś jest odpowiedzialny za cały ten syf wokól
      nas i nalezy zrobić z tym wreszcie porządek. naawanturowawszy sie podajemy
      cudzoziemcowi dłoń i żegnamy sie wyrażając życzenie rychłego spotkania w
      niedalekiej przyszłości
    • Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 62.69.200.* 10.03.05, 20:59
      Zaczynac poznanie miasta od pubow.....zastanawiajace
      • Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 10.03.05, 22:29
        Ale czepialska jesteś mamoniowa! Kazdy poznaje jak lubi. Jak nie masz nic do
        powiedzenia, to po co sie wtracasz?!

Ja polecam Havane na Wawrzyniaka i Kafe Jerzy na Jagiellonskiej. Fajna muzyka i
        klimat.
        Pozdrawiam i milej zabawy zycze!
        • Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 62.69.200.* 10.03.05, 22:36
          Ale ja wlasnie mam do powiedzenia, wyrazam swoje watpliwosci i ty mi na pewno
          tego nie zabronisz smieszny czlowieczku.

• Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 11.03.05, 10:01
            Widze, ze szukasz zaczepki...
            Jak mialabys cos do powiedzenia to bys to napisala, ale Ty wolisz tylko
            zaczepiac pod pretekstem madrych wypowiedzi, czy tez "wyrazania swoich
            watpliwosci".
            W tresci posta Ani bylo pytanie puby, jak nie znasz zadnego i nie potrafisz
            odpowiedziec, bo jestes zapewne sfrustrowana kura domowa, to nie zabieraj glosu
            nie na temat.
            I teraz odpowiedz sobie, kto jest smiesznym czlowieczkiem...?
            • Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 10:21
              To co ty tutaj robisz?? Jakos nie widze twoich propozycji knajp lwie salonowy!
              • Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 11.03.05, 15:32
                Bo jad Ci oczy zalewa.
                Jak je przetrzesz, to spojrz na moj pierwszy post.
    • Gość: Bywalec Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club IP: *.arkonskie.v.pl 10.03.05, 22:35
      W a raczej obok Radissona
      • Gość: XXL Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club IP: *.arkonskie.v.pl 10.03.05, 22:40
        Obcokrajowców mówiących po angielsku,duńsku,szwedzku,niemiecku i we wszystkich
        narzeczach afrykanskich można spotkac w Drink Barze przy ul.Wojska Polskiego(-;
        • albert_c Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club 14.03.05, 12:49
          Fuga przy Boh. Warszawy rog Mickiwiecza - studenci z Norwegii maja swoj wlasny
          stolik.
    • Gość: andreas zapraszam na pole golfowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:00
      na polu golfowym w duzej częsci obowiazuje angielski,
      tyle tam obcokrajowców,
      a i po szwedzku czy norwesku tez nie mało!
      W Binowie, koło Szczecina ot 20 km.
      Czy w Amber Baltic Golf Club - miło bo nad morzem.
      W ogóle mili ludzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka