Gość: Anka IP: *.chello.pl 10.03.05, 00:30 Niedawno z mezem przeprowadzilismy sie do Szczecina. Zastanawiam sie jaki pub nam ktos poleci.. Gdzie mozna spotkac obcokrajowcow mowiacych po angielsku badz po norwesku? Z gory dziekuje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradus2004 Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie 10.03.05, 10:37 w Radissonie kiedys byly chyba takie wieczorki angielskie. Rozmowy oczywiscie tylko po angielsku :). Nie wiem czy to jest jeszcze organizowane... teatry: www.infoludek.pl/kultura/teatry kina: www.infoludek.pl/kina/ koncerty i imprezy: www.infoludek.pl/kultura/koncerty wystawy: www.infoludek.pl/kultura/wystawy lokale (puby, restauracje, dyskoteki, itd.): www.infoludek.pl/lokale/ Przyjemnego mieszkania w Szczecinie :). Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie 10.03.05, 11:00 myslalem, ze chodzi o kina teatry czy zabytki a ona PIWA chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:49 Hi, hi, też tak myślałem. Ale w teatrze słabo sie można pokazać. Światło gaszą, cholery. I pazurki się marnują, i fryzura, i szmatki. Do bani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpen Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:49 jak zwykle polecam ławkę w parku. a cudzoziemca należy szukać w okolicach kantorów i zabytków. następnie sugerujemy delikatnie - would you could you etc. - wspólne obalenie flaszki pod pomnikiem dajmy na to latarnika lub innego mickiewicza. po opróżnieniu opakowania szklanego rozpoczynamy poszukiwania dziewcząt (lub chłopców) celem zapoznania i wspólnej zabawy. jeśli nam się nie wiedzie szukamy sposobności do bójki bo przecież ktoś jest odpowiedzialny za cały ten syf wokól nas i nalezy zrobić z tym wreszcie porządek. naawanturowawszy sie podajemy cudzoziemcowi dłoń i żegnamy sie wyrażając życzenie rychłego spotkania w niedalekiej przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 62.69.200.* 10.03.05, 20:59 Zaczynac poznanie miasta od pubow.....zastanawiajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 10.03.05, 22:29 Ale czepialska jesteś mamoniowa! Kazdy poznaje jak lubi. Jak nie masz nic do powiedzenia, to po co sie wtracasz?! Ja polecam Havane na Wawrzyniaka i Kafe Jerzy na Jagiellonskiej. Fajna muzyka i klimat. Pozdrawiam i milej zabawy zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 62.69.200.* 10.03.05, 22:36 Ale ja wlasnie mam do powiedzenia, wyrazam swoje watpliwosci i ty mi na pewno tego nie zabronisz smieszny czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 11.03.05, 10:01 Widze, ze szukasz zaczepki... Jak mialabys cos do powiedzenia to bys to napisala, ale Ty wolisz tylko zaczepiac pod pretekstem madrych wypowiedzi, czy tez "wyrazania swoich watpliwosci". W tresci posta Ani bylo pytanie puby, jak nie znasz zadnego i nie potrafisz odpowiedziec, bo jestes zapewne sfrustrowana kura domowa, to nie zabieraj glosu nie na temat. I teraz odpowiedz sobie, kto jest smiesznym czlowieczkiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 10:21 To co ty tutaj robisz?? Jakos nie widze twoich propozycji knajp lwie salonowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie IP: 213.155.168.* 11.03.05, 15:32 Bo jad Ci oczy zalewa. Jak je przetrzesz, to spojrz na moj pierwszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club IP: *.arkonskie.v.pl 10.03.05, 22:35 W a raczej obok Radissona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club IP: *.arkonskie.v.pl 10.03.05, 22:40 Obcokrajowców mówiących po angielsku,duńsku,szwedzku,niemiecku i we wszystkich narzeczach afrykanskich można spotkac w Drink Barze przy ul.Wojska Polskiego(-; Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Ciekawe miejsca w Szczecinie-Baila Club 14.03.05, 12:49 Fuga przy Boh. Warszawy rog Mickiwiecza - studenci z Norwegii maja swoj wlasny stolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zapraszam na pole golfowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:00 na polu golfowym w duzej częsci obowiazuje angielski, tyle tam obcokrajowców, a i po szwedzku czy norwesku tez nie mało! W Binowie, koło Szczecina ot 20 km. Czy w Amber Baltic Golf Club - miło bo nad morzem. W ogóle mili ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś