Gość: andreas Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:06 dla mnie każdy dobry... wale maszynka po całości...i spoko! Spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? 11.03.05, 14:20 Gość portalu: andreas napisał(a): > dla mnie każdy dobry... > wale maszynka po całości...i spoko! powiem wiecej sam sobie wale maszynka po calosci i jest git:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:55 Bardzo polecam mały salonik na Rondzie Giedroycia, w tym nowym pasażu. Dziewczyna z różowymi włosami świetnie ścina. Chlopak też. A jesli chcesz tanio pasemka ( i dobrze!) to jest taki salonik na Jagiellońskiej, kolo delikatesów, w piwnicy. Tam jest naprawde duzo taniej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:47 polecam ten: www.hotcut.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Pasemka w Szczecinie 12.03.05, 00:46 A ile to jest "tanio" przy krotkich wlosach, bo mnie to interesuje. Czy sciecie wlosow wchodzi w cene pasemek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pasemka w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:28 Na Jagiellońskiej, kolo delikatesów ścięcie włosów wchodzi w cenę pasemek. Nie wiem jaka jest cena przy krótkich włosach, ale za swoje (do polowy szyi, może trochę dłuższe) chcieli 55 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: 213.155.168.* 14.03.05, 14:34 Polecam Studio Keune na Malopolskiej. Wszyscy fryzjerzy strzyga tam bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Gdzie nie isc do Fryzjera IP: *.telia.com 14.03.05, 14:45 Ja powiem gdzie nie isc do fryzjena. napewno nie na Osiedlu slonecznym jest tam maly fryzjer na przeciwko Lieum ogolnoksztalcacego, na tej glownej ulicy. Chcialam zrobic cos innego z wlosami i postanowilam zdradzic moja pania fryzjerke, oddalam sie w rece fryzjerki ktora pracuje na Slonecznym. Fryzjerka ma okolo 40 lat i krotkie wlosy . Unikajcie jak ognia tej kobiety, Zrobila mi jakies dziwne rzeczy na glowie , dziwne pasemka,obciecie tez bylo do poprawki.Musialam na drugi dzien isc do innego fryzjera ale oprocz poprawki obciecia z pasemka musze poczekac jak troche sie zmyja. Masakra. Kobieta obcina jakimis dziwnymi starymi sposobami i nie ma profesjonalnych kosmetykow w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Gdzie nie isc do Fryzjera 15.03.05, 09:25 Ale ta na slonecznym pewnie byla tania... Ja bym najpierw rozejrzala sie po salonie, a dopiero potem usiadla - lub wyszla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Gdzie nie isc do Fryzjera IP: *.telia.com 15.03.05, 09:48 nie taka tania, 130 zl za pasemka tak placi sie tez w centrum . Co do salonu wyglada normalnie na pierwszy rzut oka, dopiero jak pobylam tam troche zobaczylam ze nie ma profesionalnych kosmetykow. Zreszta to fryzjerka pozostawia wiele do zyczenia pod wzgledem swoich umiejetnosc. Niestety mlode fryzjerki wedlug mnie obcinaja owiele lepiej bo podazaja za moda, jedza czesciej na pokazy i zalezy im zeby sie rozwiajac. Duzo dziewczyn konczy juz technika fryzjerskie a nie zawodowki jak kiedys. To weglug mnie tez podnosi ich kfalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Fryzjerki IP: *.telia.com 15.03.05, 09:48 nie taka tania, 130 zl za pasemka tak placi sie tez w centrum . Co do salonu wyglada normalnie na pierwszy rzut oka, dopiero jak pobylam tam troche zobaczylam ze nie ma profesionalnych kosmetykow. Zreszta to fryzjerka pozostawia wiele do zyczenia pod wzgledem swoich umiejetnosc. Niestety mlode fryzjerki wedlug mnie obcinaja owiele lepiej bo podazaja za moda, jedza czesciej na pokazy i zalezy im zeby sie rozwiajac. Duzo dziewczyn konczy juz technika fryzjerskie a nie zawodowki jak kiedys. To weglug mnie tez podnosi ich kfalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Fryzjerki IP: *.szczecin.pl 15.03.05, 09:56 Róg Krasińskiego i Rapackiego.Nr telefonu 4227001 najlepiej sie umówić.Polecam,miła i fachowa obsługa cenny umiarkowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lołla Re: Fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:23 w Fitness klubie Activ na pl.Kilińskiego, pani Milena, fajnie farbuje włosy, kosmetyki profesjonalne i nie złe ceny.Za odrost pasemek+ do tego pasemka w innym kolorze+ podcięcie koncówek i wyprostowanie= 130zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś jak ja Re: Fryzjerki IP: *.pomorzany.v.pl 16.06.05, 23:26 A wiesz gdzie teraz pracuje Milena? Zostałam w dołku, bo już jej nie ma w Activie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lołla Re: Milena z Activa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:48 Do wrzesnia jej nie będzie w szczecinie, ale nie znam jeszcze jej nowego miejsca pracy, ale się dowiem i dam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Fryzjerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:08 (róg Krasińskiego i Rapackiego) tez polecam ten zakład. strzyze pan Michał. modnie. od paru miesiecy tylko tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.szczecin.pl 17.06.05, 09:12 na Kaszubskiej w areszcie śledczym))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 30.06.05, 22:46 Ja polecam SALON INDOLA na ul.Narutowicza / róg Królowej Jadwigi , wejscie od Kr.Jadwigi, obok NETTO. Super obsługa, Jest OK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: 217.153.6.* 30.06.05, 22:51 dziwni jestescie. Mowa jest o profesjonalnych salonach. A takie uslugi swiadcza zazwyczaj tylko renomowane salony. Ja polecam Beverly Hills w domu towarowym Kupiec( uciekac od galaxy ). Nie mozna powiedziec ze ejst tanio - bo wcale nie o to chodzi, liczy sie efekt, ale rowniez nie zdzieraja pieniedzy. Robia powoli i rzetelnie na najwyzszym poziomie. A te wszystkie wasze saloniki wlozcie sobie w buty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:31 Mylisz się,przerobiłam już Laurenty, Bevery Hills itp. I robią tam szybko ,nie dokładnie ,byle więcej głów obskoczyć.A teraz chodze do mało znanego saloniku, w którym fryzjerki robią szkolenia keune i jestem bardzo zadowolona.W przeciwieństwie do tych pseudo profesjonalnych.A do tego kasują jak za zboże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: 217.153.6.* 30.06.05, 23:50 heh kasuja jak za zboze...ale jak mnie bocinaja to sie nie spiesza i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaa4 Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:34 Siema - "Top Art" na Rapackiego to nie pseudo salonik. p.Michał jest profesjonalistą i to widać m.in. na odważniejszych fryzurach. na psychikę ludzi działa niestety magia MARKI. wbijają nam to wszystko do głowy w tym wyscigu szczurów a poten zbierają plony. zupełnie jak w Matrixie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? 01.07.05, 09:14 też polecam Top Art. michał jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaa4 Re: gdzie dobry fryzjer w szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:15 dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś