Gość: Zuza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 12:15 tEN CZŁOWIEK OKRADŁ STOCZNIE JESTEM CIEKAWA CZY JAKO BEZROBOTNY BĘDZIE SIĘ UBIEGAŁ SIĘ O ZASIŁEK.TRZEBA ZABRAĆ TO CO UKRADŁ ZE SWOIMI KOLEGAMI Z ZARZĄDU I WTEDY NIECH STANIE POD POŚREDNIAKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pogodny Wyborcza go popiera-dostał cała stronę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 14:37 Gość portalu: Zuza napisał(a): > tEN CZŁOWIEK OKRADŁ STOCZNIE JESTEM CIEKAWA CZY JAKO BEZROBOTNY BĘDZIE SIĘ > UBIEGAŁ SIĘ O ZASIŁEK.TRZEBA ZABRAĆ TO CO UKRADŁ ZE SWOIMI KOLEGAMI Z ZARZĄDU I > > WTEDY NIECH STANIE POD POŚREDNIAKIEM. Pani Zuzo. Ten system jest taki, że on zawsze znajdzie pracę. Pracował już i działał w PZPR, w OKP NSZZ "Solidarność", w PC (Kaczyński),w AWS-ie i Platformie. To prostytutka a w dodatku wyborcza dała mu dzisiaj całą stronę do dyspozycji Będzie służył każdemy Panu i zepsuje każdy biznes. Wpuścić Tałasiewicza na Saharę to po miesiącu piasku zabraknie. Tałasiewicz na Prezydenta. Jak Chrobrowski i Sarosiak mogą to czemu nie Tałąsiewicz. Efekt ten sam. Oni pełna kieszeń forsy , a firma bankructwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tałas Re: Wyborcza go popiera-dostał cała stronę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 19:44 To ponure i ciekawe, gdy czyta się o sobie, że jestem prostytutką i złodziejem. Jeśli ktoś cokolwiek wie o moich "złodziejstwach", to niech doniesie właściwym organom, a jeśli tylko ma fantazję mnie obrażać, to niech się wyspowiada i czyni pokutę - to grzech świadczyć fałszywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostia Inne słowo niż "Prostytutka" IP: *.xtra.pl 13.06.02, 20:25 Gość portalu: Tałas napisał(a): > To ponure i ciekawe, gdy czyta się o sobie, że jestem prostytutką i złodziejem. > Proszę uzyć (zaproponować) innego określenia niż "prostytutka" o osobie, która należała do tylu partii co "Talas". Potwierdzam to co jest powyżej w zakresie przynależności partyjnych.Jeszcze zapomniano chyba o Platformie Obywatelskiej i być innych. Ale jakiego innego określenia użyć? Pytanie do Forumowiczów : jakiego użyć określenia w stosunku do osób, które należały do tak zróżnicowanych i wielu partii. Z reguły tych które były u władzy. A poza tym więzienia są pełne niewinnych. Jakiego określenia użyć w stosunku do Wojewody Talasa, ktory zatrudnil na Dyrektora Wydzialu Zdrowia osobe , ktora byla przedtem kierownikiem magazynow Panią Olejniczak. Zatrudnił tylko dlatego, że leżała na tzw "steropianie". I taka radosna twórczość pewnie była prowadzona w Stoczni przez tegoż samego Tałasa. A wiesz Pan Panie Talas co mowia o Panu stoczniowcy. Slowa uzyte na tym Forum sa bardzo delikatne. Pan wiesz, Panie Tałas ile nieszczęść Pan wywołał swoją i swoich kolegów "głupotą" w zarządzaniu. Nie płacone czynsze, cofnięte kredyty, nerwy , niedożywione dzieci itp zjawiska w rodzinach stoczniowcow i firm ktorym nie placicie. To Pan niech się wyspowiada i odprawi pokutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wyborcza go popiera-dostał cała stronę IP: *.intranet / 192.168.0.* 09.07.02, 16:58 Gość portalu: Tałas napisał(a): > To ponure i ciekawe, gdy czyta się o sobie, że jestem prostytutką i złodziejem. > > Jeśli ktoś cokolwiek wie o moich "złodziejstwach", to niech doniesie właściwym > organom, a jeśli tylko ma fantazję mnie obrażać, to niech się wyspowiada i > czyni pokutę - to grzech świadczyć fałszywie. NO I CO TAŁASIE KU.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Wyborcza go popiera-dostał cała stronę IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 18.06.02, 10:44 > a w dodatku wyborcza dała mu dzisiaj całą stronę do dyspozycji Tylko zobacz, ze jakos bardziej sam sie oczernil, niz pokazal z dobrej strony. Wiec chwala mu za szczerosc, i przynajmniej raz jakies naprawde wiarygodne informacje (bo jak sie facet sam oczernia, a nie upieksza, to chyba nie klamie?), a nie informacje sprzeczne ze soba w dwoch kolejnych wydaniach GW (brawa dla redaktorow, moze nastepnym razem niech skonsultuja swoje informacje)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redo Re: Wyborcza go popiera-dostał cała stronę IP: *.net.szczecin.pl 09.07.02, 00:37 Ja to bym prawie wszystkich z rady miasta do kalambusza pozamykał.Taki artysta jak Wąsik i jego koledzy od przehandlowania terenów spółdzielczych (SM "Bryza") dla Gianta i zagarnięcie kupy szmalu do własnych kieszeń.Czy ktos mu cos za to zrobił? Tak został ponownie radnym AWS-u,a teraz jest już w Platformie.To jest "prostytuta" dopiero.Odwalił sobie poteżną rezydencję z basenami koło Gorzowa żeby nikogo niekłuło w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeż Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: 195.117.237.* 13.06.02, 18:38 Aktualnie prezes Porta Info zasiada m. innymi w radzie nadzorczej Portu. Ciekawe czy ma to jakiś negatyny wpływ na interesy tych firm?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:19 Gość portalu: Jeż napisał(a): > Aktualnie prezes Porta Info zasiada m. innymi w radzie nadzorczej Portu. > Ciekawe czy ma to jakiś negatyny wpływ na interesy tych firm?. Poczekaj a zobaczysz jakie będą mieli problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 18.06.02, 10:40 > > Aktualnie prezes Porta Info zasiada m. innymi w radzie nadzorczej Portu. > > Ciekawe czy ma to jakiś negatyny wpływ na interesy tych firm?. > Poczekaj a zobaczysz jakie będą mieli problemy A wy wiecie, co wogole robi rada nadzorcza? Przeciez to nie oni moga wydac decyzje, ktore powoduja upadek firmy lub jej rozkwit. Oni moga je tylko troche wstrzymac, lecz ostateczne decyzje i tak podejmuja akcjonariusze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: *.telan.pl 13.06.02, 22:24 Panie Tałas! Jak ktoś mi mówi , że jestem koniem , to sie smieję. Jak mówi wielu , to zaczynam o tym myśleć. Jak mówią wszyscy, to kupuję sobie siodło. Jeśli nie jest Pan prostytutką, to kim do k... nędzy? Cichodajką? To jeszcze gorzej. Dlatego mam szacunek do prostytutek, bo wszystko jest jasne . No money , no honey, jak mawiała jedna dziwka w burdelu. A Panu to schlebia. Nie będę wymieniał Pańskich błędów i wpadek, więc zatem proszę wymienić swoje zasługi, być może mnie Pan przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodny Cokolwiek pokory Panie Tałas...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 09:05 Panie Tałas. Niech Pan mi pożyczy np 100.000.zł i nastepnie jak nie będe mógł oddać to proszę zgodzic się na umorzenie 80%, czyli oddanie Panu zaledwie 20.000.zł i to w ratach i bez odsetek. Brak Panu pokory Panie Tałas. Pan i Pańscy koledzy zrobiliście krzywdę ludziom i firmom. Mówi się przepraszam i znika. To co Pan robi odzywając się na Forum to nie jest dowód odwagi tylko bezprawia i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodny Piechota. Brawo za wniosek o upadłość (no txt) IP: 213.76.59.* 14.06.02, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Piechota. Brawo za wniosek o upadłość (no txt) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 15:14 Cały zarząd który doprowadził do takiego stanu powinno się publicznie ukarzć.Zbrać cały majątek i wygonić gdzieś gdzie nie ma nic np.na pustynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Piechota. Brawo za wniosek o upadłość IP: *.telan.pl 14.06.02, 16:15 Gość portalu: Zuza napisał(a): > Zbrać cały majątek i wygonić gdzieś gdzie nie ma nic np.na pustynię. Zaraz , zaraz, nie tam gdzie coś jest, tylko tam , gdzie nic nie ma. Przy pomysłach gospodarczych Tałasa, popartych szerokim doświadczeniem oraz głebokimi analizami ekonomicznymi, po rocznym zarządzaniu przez w/w , na pustyni zabrakło by piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redo Re: Piechota. Brawo za wniosek o upadłość (no txt IP: *.net.szczecin.pl 09.07.02, 00:40 Facet chyba coś się tobie popiepszyło z tym Piechtą. Przecież on też był przez jakiś czas w zarządzie stoczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostia Teraz do pracy Pan Prokurator i do pierdla! No txt IP: *.xtra.pl 15.06.02, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Teraz do pracy Pan Prokurator i do pierdla! No txt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 12:21 Popieram Cię w 100-u % zagonić ich do roboty z kulą u nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Zuza wykrakałaś. Ty to masz nosa. (no txt) IP: *.xtra.pl 09.07.02, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Zuza wykrakałaś. Ty to masz nosa. (no txt) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:30 Tylko gdzie jest nasz złodziejaszek W swojej posiadłości gdzieś bardzo daleko a może nasz " GENIUSZ " Piechota wie gdzie się zapodział jego piesek.To jest jedna wielka klika pionki trafią do pudła (oby na bardzo długo)a reszta dalej będzie nas okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redo Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: *.net.szczecin.pl 09.07.02, 00:25 W zupełności sie zgadzam.Warto by tez spytac o przewały z paliwami w Porta Petrol.Tam też przecież był w zarządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ IP: *.intranet / 192.168.0.* 09.07.02, 16:56 Gość portalu: Zuza napisał(a): > tEN CZŁOWIEK OKRADŁ STOCZNIE JESTEM CIEKAWA CZY JAKO BEZROBOTNY BĘDZIE SIĘ > UBIEGAŁ SIĘ O ZASIŁEK.TRZEBA ZABRAĆ TO CO UKRADŁ ZE SWOIMI KOLEGAMI Z ZARZĄDU I > > WTEDY NIECH STANIE POD POŚREDNIAKIEM. skad to wiedzialas? wlasnie zatrzymano marka t. - bylego wojewode!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: TAŁASIEWICZ TO ZŁODZIEJ!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 20:16 Zatrzymano i aresztowano na trzy m-ce . Odpowiedz Link Zgłoś