Gość: qb IP: *.devs.futuro.pl 21.03.05, 07:16 sport bylo uprawiac, a nie sie kroic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolakuchar Re: Chirurg, który oszpecił pacjentkę, stanie prz 21.03.05, 16:04 Gość portalu: qb napisał(a): > sport bylo uprawiac, a nie sie kroic Tak bywa z tymi którzy zamiast ruszać rączkami i nóżkami kopią sobie własnymi zębami grób! Szkoda tylko chirurga który chciał poprawić komfort życia kobiecie , a nie bardzo chciał pamiętać jak u pacjentów z cukrzycą się goją rany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Jaki tam lekarz - konował! IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:02 Gdyby zrobił to mi lub komuś z moich bliskich, też bym go porządnie oszpecił. Niepotrzebne żadne tam sądy. Zresztą sąd mu nic nie zrobi, bo lekarze w tym kraju to kolejna mafia, czyli zorganizowana grupa przestępcza, której potęga wyrosła na łapówkarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: Jaki tam lekarz - konował! IP: *.devs.futuro.pl 21.03.05, 19:51 "pozbawil mnie kobiecosci" buahahahahah trza bylo nie tyc:] ALe lekarzopwi tez sie nalezy, jak sie bierze za rzeczy na ktorych sie nie zna. A swoja droga - co za idiotka poddaje sie operacji nie sprawdzajac czy lekarz ma uprawnienia???:| swiat jest pelen debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Jaki tam lekarz - konował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:46 > "pozbawil mnie kobiecosci" buahahahahah > trza bylo nie tyc:] > swiat jest pelen debili O, to musi być ci ciężko na nim żyć? Na tym świecie, znaczy. A jak kiedyś sa (sama?) utyjesz, to nie zapomnij co żeś napisał(a). A nigdzie nie jest powiedziane, że nie utyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś