Dodaj do ulubionych

Chirurg, który oszpecił pacjentkę, stanie przed...

IP: *.devs.futuro.pl 21.03.05, 07:16
sport bylo uprawiac, a nie sie kroic
Obserwuj wątek
    • tolakuchar Re: Chirurg, który oszpecił pacjentkę, stanie prz 21.03.05, 16:04
      Gość portalu: qb napisał(a):

> sport bylo uprawiac, a nie sie kroic
      Tak bywa z tymi którzy zamiast ruszać rączkami i nóżkami kopią sobie własnymi
      zębami grób! Szkoda tylko chirurga który chciał poprawić komfort życia
      kobiecie , a nie bardzo chciał pamiętać jak u pacjentów z cukrzycą się goją
      rany!
    • Gość: jacek Jaki tam lekarz - konował! IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:02
      Gdyby zrobił to mi lub komuś z moich bliskich, też bym go porządnie oszpecił.
      Niepotrzebne żadne tam sądy. Zresztą sąd mu nic nie zrobi, bo lekarze w tym
      kraju to kolejna mafia, czyli zorganizowana grupa przestępcza, której potęga
      wyrosła na łapówkarstwie
      • Gość: ved Re: Jaki tam lekarz - konował! IP: *.devs.futuro.pl 21.03.05, 19:51
        "pozbawil mnie kobiecosci" buahahahahah
        trza bylo nie tyc:]
        ALe lekarzopwi tez sie nalezy, jak sie bierze za rzeczy na ktorych sie nie zna.
        A swoja droga - co za idiotka poddaje sie operacji nie sprawdzajac czy lekarz
        ma uprawnienia???:|
        swiat jest pelen debili
        • Gość: At Re: Jaki tam lekarz - konował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:46
          > "pozbawil mnie kobiecosci" buahahahahah
          > trza bylo nie tyc:]

> swiat jest pelen debili
          O, to musi być ci ciężko na nim żyć? Na tym świecie, znaczy. A jak kiedyś sa (sama?) utyjesz, to nie zapomnij co żeś napisał(a). A nigdzie nie jest powiedziane, że nie utyjesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka