Dodaj do ulubionych

Nitras w Euroregionie (PO)merania

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:56
Wiecie co odkrylam, Nitras jest specem od Euroregionu.
Przeciez zalatwil w koncu Mikietynskiemu Prezydenture jak donosi prasa.to ten
zrobil go swoim pelnomocnikiem. Podobno Obrycki to tez jego sprawka. Nastepny
w kolejce to Luczak ten radny co to w akademiku mieszka. Jesli dodac do tego
Bartnika co juz tam od dawna siedzi to mamy niezla (PO)meranie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyzowiec Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: 213.155.168.* 29.03.05, 19:03
      Luczak to nawet sie moze zgadzac bo jak slyszalem z dobrze poinformowanego
      zrodla prawie codziennie obsciskuja sie z Obryckim w jego biurze.
      Moze chlopaki po prostu maja sie ku sobie.
    • Gość: Ja Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:41
      Ja też chcę być pełnomocnikiem za trzy koła miesięcznie, a może tak jakiś
      konkurs, czy po uważaniu zatrudniają?
      • xyz-xyz Zapytaj blackexita 30.03.05, 08:43
        On jest ekspertem w dziedzinie konkursów. Ekspertem w wytykaniu braku konkursów
        u konkurencji politycznej i ekspertem w przemilczaniu braku konkursów u POwców.

(za chwilę przeczytam o 100 tys. Napieraskiego i alufelgach marszałka)
        • Gość: roPOciag Re: Zapytaj blackexita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:21
          Przecież Pan N. nic nie potrafi! Aaa, przepraszam: krytykować, owijać w
          bawełnę, ściemniać, lawirować. Cała droga zawodowa to doradca, pełnomocnik,
          ekspert, itp. Konia z rzędem temu kto potrafi pokazać jedną konkretną rzecz do
          jakiej on się przyczynił.
          PS. Może farbą scianę w domu objedzie ...
    • Gość: Antyknajak Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:51
      Jeżeli tak jest jak piszesz muszelko to mój głos na pewno nie trafi do urny
      wyborczej na Platformę Obywatelską, a myślałem o tym.
      Jak Nitras trafił do tej gromadki urzędników od administrowania niczym to ....
      pewnie pozostaje mi tylko PiS.
      • xyz-xyz Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania 30.03.05, 08:48
        No tak krytyk czerwieni zagłosuje na Pokurczów Kłamczuchów, najuczciwszych
        krętaczy klipowo-wyborczych, na których czyha Miller i odkręca im śruby od
        Ziober:)
        • Gość: Renata Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:31
          Jako czerwona a może tylko rózowa nie odniosłam wrażenia aby Antyk zawziął się
          jedynie na nas czerwonych. Zdaje mi się , że tępi badziew sprawiedliwie we
          wszystkich opcjach a tutaj w PO. Równo .
      • Gość: post it! Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:59
        Ale co w tym złego????????
        • zilbeer Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania 30.03.05, 09:26
          Ale co w tym złego????????

Zupełnie nic, pod warunkiem, że kariery politycznej nie zrobiło się krytykując
          za takie działania członków konkurencyjnych partii.
    • Gość: Marian Paździoch Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: 62.69.200.* 30.03.05, 09:19
      No tak oni sa tyle samo warci co Jurczyk ale na dodatek slizgaja sie jako
      urzedasy od dluzszego czasu. Nitras? a co on ma do zaproponowania oprocz
      wywalenia Jurczyka? Ma jakis program? Bartnik ten to jest dopiero niezly. jak
      przesledzic jego kariere to sie okaze ze zawsze gdzies sie usadowil.
    • zaczepialski a co ów pan Nitras robi w Euroregionie u panów 30.03.05, 10:09
      Obryckiego Krzystka i Bartnika?

www.pomerania.org.pl/_02_sgp.htm
      • Gość: asia11 Re: a co ów pan Nitras robi w Euroregionie u panó IP: *.teleton.pl 30.03.05, 14:26
        zadam pytanie i na nie Wam odpowiem: dlaczego o tym że w POmeranii "siedzi"
        Platforma szczecinska nie piszą dziennikarze?
        odpowiedz: gazeta wydawana przez POmeranie pt "Europomerania" i
        skład "redakcji" :naczelny Obrycki dalej Stankiewicz ( Rzeczpospolita), Bartnik
        (PO)Garnuszewska,Gołyński- "Naturalnie Szczecin" ( tv Gryf) Kryzan (PO) Lichota
        ( RMF) Staniewski ( Kurier Szczeciński)-na podstawie stopki redakcyjnej, prosze
        dzienkuję ::)))
        • xyz-xyz Re: a co ów pan Nitras robi w Euroregionie u panó 30.03.05, 14:52
          A ja słyszał, że to SLD takie na kasę pazernę, a tu proszę jak się POustawiali
          POczciwcy. Blackexit do ataku! Gdziez te konkursy na stanowiska w POmerani?
          Żenada...
        • Gość: Antyknajak Re: asia111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:08
          asia111111111111111111111111111111. napisałem Ci aż tyle jedynek w
          podziekowaniu za informację zdobytą w tak oczywisty sposób :-))
          Rzadko komu to mówię: otwierasz mi oczy. Jestem tu posądzany o krańcowość w
          kwestiach tzw "dziennikarzy" a tu się okazuje, że ja jestem delikatny jak
          panienka w stosunku do tych hien pazernych na marne gsosiki. Naprawdę czy etyka
          dziennikarska już tylko tyle jest warta ?
          Masz rację. Media wogóle nie zauważyły, że UW i PO podzieliły sobie stołeczki
          w surrealnym tworze o gratisowej konsumcji pensji - Euroregionie. Prasę ten
          Euroregion ma dobrą jak Kim Ir Sen w swoim własnym państwie. Euroregion wydaja
          jakies naklejki samoprzylepne to sensacja w każdej lokalnej gazecie.
          Już jasne ! Tfu !
          • albert_c Re: asia111 30.03.05, 15:39
            jak to tez czlowiek moze sie zaskoczyc poznajac li i tylko stopke:)))

• Gość: Antyknajak Re: asia111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:10
              Człowiek uczy się całe życie głupek twierdzi , że wszystko wie :-)
              • zaczepialski PAMIĘTACIE TEN WĄTEK :-))) 30.03.05, 16:16

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=21189604&a=21240320

• albert_c Re: asia111 30.03.05, 16:33
                Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Człowiek uczy się całe życie głupek twierdzi , że wszystko wie :-)

* rzadko przychodzi mi sie z Toba zgodzic w ostatnim czasie:)
            • pismak_logowany Re: asia111 30.03.05, 16:15
              Bo czytanie gazet należy zawsze zaczynać od stopki redakcyjnej. Wówczas treść
              smakuje inaczej :)))).
    • Gość: xyz-bis Re: Nitras w Euroregionie (PO)merania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:45
      Nawiększym ekspertem od spraw unjnych i europejskich na Pomorzu Zachodnim i w
      całęj Polsce jest jeden z wice-Oleksych czyli Grzesiek Napieralski, co jest jak
      byk zaznaczone na stronach internetowych SLD.
      I proszę mi tu żadnego PO-Nitrasa na eksperta europejskiego nie kreować
      Muszelko!
      Kol. Napieralski ma stosowną prezencje, preferencje i życiorys, boki,plecy i
      towarzystwo w kamerach tv. itp atrybuty by być ekspertem. A co ma ten PO -
      Nitras?
      Jako wybitny specjalista od Euroregionu i gospodarki morskiej w UE jutro na
      promie m/f "Polonia" (do prima aprilisowego ranka) podczas konferencji
      zorganizowanej przez dh Darka Rutkowskiego nt współpracy portów w Świnoujściu i
      Ystad oraz nt.korytarza transportowego będzie będzie się kompetentnie
      udzelał.
      Na wszelki wybadek port na promową wycieczkę zabiera starannie wyselekcjonowaną
      ekipę medialną łącznie z TV Świnoujście by Grzegorza Napieralskiego odpowiednio
      w mediach zaprezentować. Kol. Kinga Brandys też jest na liście zaproszonych
      żurnalistów, więc w lokalnej kronice tvp będzie można w piątek zobaczyć naszego
      eksperta regionalno-krajowego i laurki pod adresem naszego portu i jego
      osiągnięć.
      Natomiast na pewno ne będzie na konferencji mimo zaproszenia:
      wiceprzewodniczącej sejmowej komisji infrastruktury, nowo-upieczonego ministra
      gospodarki, bo będzie odbierał tekę, chyba że mu samolot specjalnie podstawią i
      do 13-tej na prom trafi! A także paru innych ważnych prezesów firm morskich. Z
      różnych względów.
      PO-Nitras może sobie co najwyżej w tym czasie pooglądać i poczytać ponad 100-
      stronicową politykę transportową euroregionu i pomyśłeć nad jej aktualizacją.
      Napieralski jest tak genialny, że wszystko ma w głowie.
      • Gość: Jedna z dziewczyn To szczera prawda. Świeta racja xyz-bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:35
        Bardzo wiele na temat spraw uni europejskiej opowiadał nam pan Grzegorz na
        czerwonych libacjach sponsorowanych przez Arka Grochulskiego, w jego też
        pałacu z basenikiem.
        • korowiow3 Re: To szczera prawda. Świeta racja xyz-bis 31.03.05, 09:28
          Bywałem na tych imprezach wielokrotnie. Maestro mnie tam słał. Jednak nie
          przypominam sobie, by którąś z nich sponsorował niejaki Grochulski. Nie
          przypominam sobie również, by na tych imprezach bywały jakieś idiotki. Meser
          twierdzi jednak, że xyz-bis i jedna z dziewczyn, to stary poczciwy antyknajak,
          który nie wiedzieć czemu strasznie obolały jest, że go od żłobu w porcie
          odgonili. Stary cwaniak antyknajak niby to w obronę Nitrasa wziął (którego
          wcześnie niby to skrytykował), jednak najważniejsze to przysolenie w temat
          portu. A temat ten to wielkie jego hobby. Woland ma dla antyknajaka specjalne
          miejsce w swoim porcie:)
          • ja_aska Re: To szczera prawda. Świeta racja xyz-bis 31.03.05, 10:17
            przecież słąwcio zapowiedział, że będzie kandydował do sejmu. jestem tylko
            ciekawa z jakiego okręgu. chyba koszalińskiego, bo jak sam opowiada tam ma same
            sukcesy - nikietyński z jego pomocą został preziem.
          • Gość: Antyknajak Re: Nie bierz swojej miarki do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:20
            Wezwałeś mnie do tablicy.
            Korowiow. Od ponad dwudziestu lat jestem "na prywacie". Nawet nie potrafię
            myśleć Twoimi kategoriami typowymi dla urzędactwa politycznego , polegającymi
            ogólnie rzecz biorąc na tym , że jak kogoś się krytykuje to "nie dał mi jeśc"
            lub wyrzucił z roboty a jak chwali to dał pracę czy coś tam.... .
            Od 1985 roku jestem sam dla siebie pracodawcą.
            Wierz mi , że są ludzie, którzy oddzielają politykę od pracy. Nawet jak w Twoim
            świecie takie zjawisko nie występuje to nie znaczy, że nie istnieje.
            • stella_marinowska korowiow=antyknajak 31.03.05, 16:11
              znowu gadasz ze soba? ty jestes wyjatkowo zeschizowany
              • Gość: Antyknajak Re: korowiow=antyknajak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:11
                stella powiedz proszę jak Ty tak precyzyjnie i trafnie rozpoznajesz kiedy
                ja "ze sobą sam gadam". Co wymyślę jakis nowy nick to Ty trafisz :-)
                • Gość: xxxxx Benefis Kurasa- Euroregion- Platforma Obywatelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:43
                  Chociaz na benefisie M.Kurasa frekwencja wsrod kibicow nie dopisala, to zespol
                  Euroregionu POmerania byl dopingowany przez pokazna delegacje Platformy
                  Obywatelskiej z Nitrasem na czele, ktory zywo reagowal na
                  poczynania "zawodnikow" przy bocznej lini boiska. Troche mniej zainteresowani,
                  tak jak radny Luczak i Czarkowski spacerowali sobie dookola boiska. Pod koniec
                  imprezy zjawil sie nawet asystent Marcinkiewicz. Teraz to juz nikt nie
                  zaprzeczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka