Gość: Mike IP: 194.195.43.* 15.05.01, 16:10 Co o niej myslicie? Czy ogladacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: TVP SZCZECIN IP: 194.195.43.* 15.05.01, 20:05 OK. Troche rozszerze temat. Kilka lat temu w regionalnej TV mozna bylo zobaczyc calkiem sporo niezlych pozycji np. serialem komediowe: Czarna zmija, Co ludzie powiedza, Dno, Absolutely Fabulous, Czerwony Karzel itp. oraz calkiem fajne kreskowki np. (kultowe) Pelzaki albo kangura Rokko. Zdarzaly sie tez calkiem ciekawe produkcje z Australii i Nowej Zelandii (filmy i seriale podszyte absurdalnym humorem i lekko odrealnione) a nawet takie perelki jak Super Mario Bros the Movie. Co sie dzieje teraz... szkoda gadac, jakas papka i latynoskie tasiemce. Tylko czasami trafiaja sie ambitniejsze produkcje jak np. arcyciekawy cykl "Architekci" realizowany przez p. Terese Modelska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: TVP SZCZECIN IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 08:35 Najlepsze są panienki z Kroniki. Jak coś pokażą to boki można zrywać. Zawsze jaja sobie robią z pogrzebów - na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: TVP SZCZECIN IP: *.sssa.com.pl 16.05.01, 10:51 IMO dobra telewizja, przynajmniej na tle ogólnopolskiej, no, może nie mam najbardziej aktualnych informacji bo ostatnio w ogóle nie oglądam tv, ale swego czasu rewelacja: cykle o willach na starym Pogodnie, "Koscioły Pomorza Zachodniego" i temu podobne, a z drugiej strony wspomniany "Czerwony Karzeł", dla mnie bomba! brakuje mi go bardzo, a jeszcze bardziej lubiłam kiedy emitowali go na zmianę z czarno- białą "Rodzina Adamsów". Odpowiedz Link Zgłoś