Dodaj do ulubionych

No co jest zaczepialski, tak łatwo ci przychodzi n

04.04.05, 14:40
azwanie kogoś idiotą, ale udzielenie odpowiedzi na pytanie juz ci tak łatwo
nie przychodzi?
Obserwuj wątek
    • donald13 poszedł się modlić, daj mu spokój 04.04.05, 14:57
    • zaczepialski zadaj pytanie a otrzymasz odpowiedź 05.04.05, 01:05
      ps. choć ostatnio się tak zachowujesz to ja dotychczas nie nazwałem cię idiotą
      • xyz-xyz Re: zadaj pytanie a otrzymasz odpowiedź 05.04.05, 08:37
        ps. choć ostatnio się tak zachowujesz to ja dotychczas nie nazwałem cię idiotą

Hmmmm dziwne to. Ja zachowuję się jak idiota (cóż jest to nazwa opisowa, ale
        nie czepiam się), a to ty piszesz bym zadał ci pytanie, choć to pytanie zadałem
        już wcześniej i wciąż o nim przypominam. Zaiste dziwne...
        • Gość: H56 Re: zadaj pytanie a otrzymasz odpowiedź IP: *.comnet.krakow.pl 05.04.05, 08:44
          może zaczepialski jest już naruszony rydwanem czasu ? przypomnij mu x-sie
          pytanie.
          • xyz-xyz ok heniu:) 05.04.05, 08:54
            no właśnie! Co ja takiego robię????? Wyjaśnij mi zaczepialski, dlaczego muszę
            udawać, że nie widzę tego co widzę? Rzeczywistość przedstawiana przez media nie
            ma nic wspólnego z tym, co jest pod naszymi oknami. Złem jest to co ja
            piszę,czy Lis udający smutek tak nieudolnie, że mój 9-letni syn powiedział, że
            to jakiś głupek jest?

• Gość: J-23 Re: ok heniu:) IP: *.szczecin.pl 05.04.05, 09:43
              i twoje dziecko ma rację,mnie też ta klaka drażni a Lis to głupek i tyle
              • anika31 klaka 05.04.05, 09:56
                No niestety musze przyznać że rzeczywiście chyba troszkę przesadzono. Media to
                media ale właściwie oPolacy przez cały tydzien nie beda się uczyc i pracować,
                ne wiem ale nie lubie takiego dłuigiego ostentacyjnego okazywania uczuć, to nie
                jest szczere, chooć przyznam ze jestem pod wrazeniem tego co ludzie robią.
                TYlko jak juz w innym wątku pisałam ile z tego zostanie za meisiąc?
                A Lis zawsze wyglada jak idiota na Polsacie - podobno to specjalny image dla
                widzów tego programu xyz
            • zaczepialski odpowiedź 05.04.05, 09:58
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22359259&a=22399484
              • xyz-xyz niestety mijasz się z prawdą 05.04.05, 10:33
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22359259&a=22400313
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka