milseog Re: Buuuuu...gupi Owen 21.06.02, 09:01 brawo chlopaki z europy! cyrkowcy na plaze!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Goooollllllll!Brawo nasi!!!(n/t) IP: 212.244.77.* 21.06.02, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 mika!!! 21.06.02, 09:50 do roboty sie bierz bo jak sie bedzisz obijac to cie szef wysle sprzedawac na ulicach bilety na koncert tak jak w UM Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Kocham Ronaldinho. Mika. 21.06.02, 09:51 to dobrze. teraz bedzie mial dla ciebie wiecej czasu:)))) sedzia nawyrazniej uznal, ze juz dosyc sie najadl komarow, troche mu jeszcze na zebach zostalo, wiec moze sobie w spokoju je dokonczyc w szatni. kochajcie sie spokojnie, dzieci!:))) teraz to juz tylko kwestia czasu. anglicy po nich przejada jak po francuzach pod poitier! mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kocham Ronaldinho. Mika. IP: 212.244.77.* 21.06.02, 09:52 Sędzia zazdrośnik. Pozazdrościł nam naszego pieknego uczucia. Przyznac sie -kto mu doniósł??? Odpowiedz Link Zgłoś
tylo pewnie sam sie w nim zakochał i odesłął go do .. 21.06.02, 10:02 .. szatni. a w szatni ......... No Mika, czy ty nadal go ..., tego ...... No, zapomniałem tego wyrazu na "k". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wiesz przynajmniej jak on wygląda ??? IP: 212.244.77.* 21.06.02, 09:53 tylo napisał(a): > j.w.t. My się kochamy platonicznie. Wyglad niewazny. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wiesz przynajmniej jak on wygląda ??? 21.06.02, 09:54 . > Wyglad niewazny. tylko umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
milseog RONALDINHO POSZEDŁ W DÓŁ!!!!:)))) 21.06.02, 09:57 jest jeszcze sprawiedliwosc na tym swiecie. swoja droga, superbrzydal z niego. mika, opamietaj sie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tylo twarda jesteś 21.06.02, 10:00 z polkiej ligi jest też paru super chłopaków. np.: Węgrzyn, Gęsior ... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Buuuuu...gupi Pele (yes/t) 21.06.02, 10:03 ile jest cholera bo mi wczoraj w radiowezel piorun trafil a łok na tym zadupiu nie odbiera wiem ze bylo 1:2 dla dzikusow...... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Buuuuu...gupi Pele (yes/t) 21.06.02, 10:06 i tak jest. cyrkowcy-plazowicze wygrywaja. czekam kiedy zaczna polykac ogien! ale bedzie widowisko. ronaldinho dostal czerwona 7 min. po tym jak kropnal gola. pomozesz mi znosic>?:) nie dam rady sam, a nawet z toba!:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Buuuuu...gupi Pele (yes/t) 21.06.02, 10:14 pewnie ze pomoge choc brzuszek plucka kregoslup dysleksja...... pomimo samych brazylijskich dizizow pomoge a swoje tez mam wnosic?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Buuuuu...gupi Pele (yes/t) 21.06.02, 10:17 no jak to się wykręca zamiast ochrypnąć od słusznego dopingu po wybranej słusznej stronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog franekkk 21.06.02, 10:20 to zalezy co przywieziesz:))))) jesli slodycze to nie ma chyba takiej potrzeby:) reszta sie nie przejmuj, ja tez do silaczy nie naleze:) pokonamy.a jottki nie sluchaj bo ona tylko knuje z krakowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk 21.06.02, 10:22 chcialem wniesc flakon nie to nie a i jeszcze mam 2 sredniej wielkosci pluszaki od majne szfester + mleko + super extra sok Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franekkk 21.06.02, 10:23 A, to on jeszcze od targania darów się wykręca? no patrzcie - ale pewnie pomoże Ci lokowac to wszystko w samochodzie, będzie wskazywał palcem, w którym miejscu :))) opiszcie mi potem, jak było... a ja tu będę siedzieć sama z robotą, buuu.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Buuuuu...gupi Pele (yes/t) 21.06.02, 10:20 jak mam dopingowac??? musialbym chyba ryknac jak tunguski zeby do japonii ze 7 razy dolecialo Odpowiedz Link Zgłoś
milseog po zawodach:((((( 21.06.02, 10:23 cholera, kartoniarze ida dalej! nie ma juz komu ufac w pilkarskim swiecie!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog MIKA! specjalnie dla ciebie!:))) 21.06.02, 10:25 fifaworldcup.yahoo.com/en/020621/1/cxo.html jak kochasz, nie pozalujesz! pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: MIKA! specjalnie dla ciebie!:))) 21.06.02, 10:30 milseog napisał(a): mil! litosci ja wlasnie jem sniadanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: MIKA! specjalnie dla ciebie!:))) 21.06.02, 10:35 to bylo dla miki nie dla ciebie! masz za swoje!:)) smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 pocieszmy sie,ze 21.06.02, 10:24 przynajmniej bundeswera rozniesie na kapciach marines a w 4 finalowej kazda druzyna bedzie z innego kontynentu Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: pocieszmy sie,ze 21.06.02, 10:25 skuter70 napisał(a): > przynajmniej bundeswera rozniesie na kapciach marines a w tym miejscu to cię z całego serca popieram Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Uszy do góry! 21.06.02, 10:24 He he- skończyło się dobrze albo bardzo dobrze- mimo że na taki wynik pieniędzy przed meczem by nie postawiła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Brawo kanarki IP: 212.244.77.* 21.06.02, 10:29 Brawo ,brawo Kanarki!!!Przynosze Wam szczęście tym moim nadziejnym dopingiem. A nikt w Was nie wierzy... Ronaldinho-i tak Cie kocham!!!!!!!!!!!Pomimo tej czerwonej kartki, długich włosów( brrr!!)i zazdrości tych wszystkich powyżej. Tfoja na zawsze-Mika. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:36 byla ostatnia pozadna polska dziewczyna?:b Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:38 Zaraz, bo przysnęłam najwyraźniej - dlaczego?!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:39 jottka napisał(a): > Zaraz, bo przysnęłam najwyraźniej - dlaczego?!! wlasnie dlatego, ze przysnelas znowu nie uwazasz. wstyd. cza podziekowac za komplementa a nie marudzic Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:40 ale ja nie wiem, czy to komplement!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:44 jottka napisał(a): > ale ja nie wiem, czy to komplement!!! :))) komplement komplement mil wlasnie powiedzial, ze jako jedyna rozsadnie oceniasz sytuacje i stawiasz na niemcow, bo wiesz, ze senegal jedzie do domu, podobno zielona mamba zdechla i szaman sie zalamal Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 10:48 Mamba wprawdzie nie zdechła, ale na ostatnich nogach, że tak powiem :))) Cała ulica pod knajpą senegalską niemożebnie rozryta, maszyny wyją, piach się sypie, upał rozpuszcza najczarniejszych... a poza tym nie oszukujcie, towarzyszu, że mil wam powiedział, że stawiam na Niemców, narazili mi się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog tłumaczę 21.06.02, 10:53 jottka jest ostatnia porzadna bo nie kibicuje kartoniarzom z brazylii ani niemcom, tylko naszym: bialo-czerwonym i granatowo-bordowym! za to ja wszyscy kochamy i bedziemy pielegnowac w zdrowiu i chorobie jako najwazniejszy skarb narodowy. a skuter volksdeutsch, knuje jak zawodowy rewizjonista-wypedzeniec. raus!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: tłumaczę 21.06.02, 10:58 milseog napisał(a): > a skuter volksdeutsch, knuje jak zawodowy rewizjonista-wypedzeniec. raus!:)))) codziennie jak uruchamiam rano maszyne w pracy pojawia mi sie okienko z napisami "next tip" i "klose" - ja oczywiscie naciskam Klose i jak tu nie kibicowac niemcom zreszta juz raz dalismy usa upnia i NASZ klose to powtorzy Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tłumaczę 21.06.02, 11:00 bujasz jak zwykle, Ty nie naciskasz Klose, tylko www.gazeta.pl/forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tłumaczę 21.06.02, 10:58 a nie, nie :))) Milli, jesteś zapóźniony, ja kibicuję od zawsze Senegalowi i jego mambom! Knajpa blisko, Senegal daleko, tym niemniej es lebe hoch :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: tłumaczę 21.06.02, 11:00 jottka, senegal to tez nasi. przez wieki ciemiezeni, etc. ja tez im kibicuje chociaz mam sentyment do kebabu! a zapozniona to chyba sama jestes!:)))) ja nie pisze na spiaco!:)))) ps. na powaznie: lepiej sie juz czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tłumaczę 21.06.02, 11:02 po 3 godzinach snu i 40 stopniach upału za oknem jest mi jakos tak dziwnie lekko i wesolutko, spiew pił tarczowych się zewsząd rozlega i wycie anglofilów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: tłumaczę 21.06.02, 11:04 jottka napisał(a): > po 3 godzinach snu i 40 stopniach upału za oknem jest mi jakos tak dziwnie > lekko i wesolutko trawa? czy moze jakies napitki? >, spiew pił tarczowych się zewsząd rozlega i wycie > anglofilów :))) to wlasnie anglofile z pilami tarczowymi ruszaja karczowac brazylijska dzungle Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tłumaczę 21.06.02, 11:14 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > po 3 godzinach snu i 40 stopniach upału za oknem jest mi jakos tak dziwnie > > > lekko i wesolutko > > trawa? czy moze jakies napitki? kawa x razy do 4 nad ranem :)) > to wlasnie anglofile z pilami tarczowymi ruszaja karczowac brazylijska dzungle a u mnie zaczęli się wprawiać czy też może kierunek im się pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:17 milseog napisał(a): > byla ostatnia pozadna polska dziewczyna?:b Hej, nie rozpędziłeś się aby? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:31 spokojnie!:) jezuuu! luzik! prawdziwa cnota krytyki sie nie boi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:40 milseog napisał(a): > spokojnie!:) jezuuu! luzik! prawdziwa cnota krytyki sie nie boi:)))) Nie boi się. Ale na wszelki wypadek okazuje czujność. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: czyżby to jottka...? IP: 212.244.77.* 21.06.02, 11:33 stettiner napisał(a): > milseog napisał(a): > > > byla ostatnia pozadna polska dziewczyna?:b > > Hej, nie rozpędziłeś się aby? Ja tam tez sie obraziłam. Przeciez piszę wyraźnie ,że z panem R. łaczy nas miłośc platoniczna ..do piłki i Rio.... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:41 taaa? a od kogo dostalas zdjecie ukochanego jak nie ode mnie? dziewczyny, ciesze sie, ze jak was sprowokowac to kazda na prosta droge schodzi: zadna cyrkowa brazylia, zadne maszynowe niemcy tylko nasi, konkretni nieudacznicy!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:43 Milseog, a z czego Ty własciwie taki wniosek wysnuwasz? Stettiner kibicuje Niemcom, Mika kanarkom, a ja mambom - mimo wszystko nie mieliśmy kolonii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:47 ja? ja sie odwoluje do glebszych pokladow waszej podswiadomosci!:))) zeby jeszcze bardziej zapetlic: ja kibicuje holendrom, tyle, ze chwilowo w tych mistrzostwach nie graja. a szkoda. teraz juz wszystko powinno byc jasne:)))) sciskam i pedze do drugiej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:58 milseog napisał(a): > ja? ja sie odwoluje do glebszych pokladow waszej podswiadomosci!:))) > zeby jeszcze bardziej zapetlic: ja kibicuje holendrom, tyle, ze chwilowo w tych > > mistrzostwach nie graja. Ty też? Milseog, jak miło spotkać bratnią duszę! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:48 jottka napisał(a): > Milseog, a z czego Ty własciwie taki wniosek wysnuwasz? mil sie zapedzil zachachmecil i nie wie jak wybrnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: czyżby to jottka...? 21.06.02, 11:54 jottka napisał(a): > no też tak myślę :))) tylko ostroznie - wtakim upale i przy akompaniamencie pil tarczowych to moze byc niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś