Dodaj do ulubionych

xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i

IP: *.crowley.pl 06.04.05, 11:28
prowokujace ludzi ktorzy maja jakis szacunek dla tego czlowieka nie sa warci
dyskusji...

najchetniej tak jak ich starsi koledzy (albo oni sami) ocenzurowaliby media i
nie pozwolili ludziom czcic tego wielkiego czlowieka, zal was ale zgodnie z
jego nauka przebaczone wam to zostanie...

p.s. dodam przyszlym adwersarzom ze nie jestem katolikiem..
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i 06.04.05, 11:43
      Drogi azazelu:) Ani ja, ani henio nie wchodzimy nawet w wątki, w których ci
      którzy tego chcą oddają cześć tej bliskiej im osobie. Szanujemy ich ból,
      dlatego nie rozpoczynamy żadnych politycznych wątków i nie dotykamy nawet
      Świętej dla was Osoby. Forum jest wielowymiarowe, jak multikino i dlatego nasze
      uwagi dotyczące zaobserwowanych zjawisk kumulujemy w kilu zaledwie wątkach,
      których nikt nie nakazuje ci odwiedzać. My szanujemy twoją chęć smutku. Ty
      uszanuj nasze odmienne stanowiska, zwłaszcza że szanując twój smutek tonujemy
      wypowiedzi. Apeluję również byś ze względu na śmierć tak ci drogiej osoby
      powściągną swą nienawiść i ograniczył epitety.
      • Gość: Treo Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:42
        Wchodzicie w we wszystkie wątki. Nie kłam.
        • xyz-xyz Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i 06.04.05, 13:00
          Proszę zatem udowodnić, gdzie wypowiedziałem się w wątku w tytule mającym
          cokolwiek o Papieżu. Zarzuciłes mi kłamstwo, wiec mi je udowodnij.
          • Gość: k. Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.gryfino.net 06.04.05, 13:14
            Nie wiem jak Ty ale H56 pojawia sie gdzie tylko moze zeby prowokowac do sprzeczek...
            Nawet jak nie ma nic do powiedzenia...
            Nie wymagam nawet zeby to bylo sensowne ;-)...

P.S.
            Jestem niewierzacy..
            W kosciele ostatni raz na mszy bylem okolo 12 lat temu...
          • Gość: Treo Re: do xyza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:19
            Papiez Jan Pawel II byl wielki ale...........
            Autor: xyz-xyz
            Data: 06.04.2005 09:57
            + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
            Kanieszna. Molodiec. Da! Eta nasz otcziestwiennyj jazyk. Nam oczien narwit sja
            Polszia. Takije tu prijatnyje lidzia. My bystra tu pryjdiom. U was mnogo lubwi
            k cilawieku. Naszyje tanki uże gatowyje. Nam nieabhadima waszu Rafineriu
            Gdansku pakupic. Jesli wy nie prodatie my tankami priediom i jeszcio waszewo
            Balszowo Utka za Kołymu zabieriom.
            • Gość: Treo Re: do xyza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:20
              No i? Watek z Papieżem w tytule.
            • xyz-xyz Re: do xyza 06.04.05, 13:27
              Nie jest to wątek poświęcony żalowi, bólowi, zadumie i innym sprawom związanym
              ze śmiercią Papieża. Ktoś napisał, że ma pewne wątpliwości. To jakby
              zaproszenie do plemniki. Mój post w ogóle nie dotyczył Papieża, tylko dość
              chamskiej odzywki dotyczącej wątpliwości co do narodowości labatt.

Zatem to nie jest dowód na moje kłamstwa, raczej dowód na kłamstwo twoje. Nie
              pojawiłem się w żadnym wątku, w którym frumowicze wyrażają żal, smutek, ból i
              inne sprawy duchowe związane ze śmiercią Papieża. Powinieneś odwołać pomówienie.
      • Gość: Karolkiewicz. Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:02
        Z ludzmi takimi jak Xyz nawet szkoda dyskutować. Zakuty łeb i tak nie zrozumie.
        Poco się denerwować?
        • Gość: H56 Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.comnet.krakow.pl 06.04.05, 16:54
          i vice versa
    • xyz-xyz Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i 06.04.05, 13:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22420594
      brak henia i mnie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22374333
      Brak henia i mnie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22347657
      Bark henia i mnie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22382087
      Brak henia i mnie
      • Gość: Treo Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:26
        Chciałeś, żeby ci wskazać wątek z Papieżem w tytule, to wskazałem. Bo podobno
        takie omijasz. No i nieprawda. I nie pokazuj mi tu takich, na które nie wszedłeś.
        Co? Chcesz za to medal? Udowodniłem, że kłamiesz.
        • xyz-xyz Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i 06.04.05, 13:30
          Udowodniłeś jedynie, że sam kłamiesz. Nie oczekuję medalu, tylko nieczepiania
          się. Ja uszanowałem tych, którzy przyszli na formu podzielić się swoimi
          odczuciami. To ty kolego jątrzysz i prowokujesz.
        • Gość: Pytan Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:32
          e: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i
          Autor: xyz-xyz
          Data: 06.04.2005 13:00
          + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
          Proszę zatem udowodnić, gdzie wypowiedziałem się w wątku w tytule mającym
          cokolwiek o Papieżu. Zarzuciłes mi kłamstwo, wiec mi je udowodnij.

No i rzeczywiście. Udowodnił ci.
          • xyz-xyz Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i 06.04.05, 13:41
            No tak. Pod iloma jeszcze nickami będziesz prowokował? Niech ci będzie. Masz
            rację. Jestem kłamcą. Złapałes mnie za słówko, choć dobrz wiesz o co chodziło.
            Skończ już ta farsę.
        • Gość: H56 Re: xyx i h56 i inne hieny majace pozywke i IP: *.comnet.krakow.pl 06.04.05, 13:43
          Treo, k, Wasze nicki nie są mi znane, więc dlaczego zaraz po wejściu na forum
          próbujecie je ustawiać według swoich poglądów ? wiemy z xyz, komu nie wchodzic
          w drogę w tym okresie i w jakich kwestiach się lepiej nie wypowiadać. Nikt nie
          karze komuś czytać czy odpisywać na nasze posty. 'k' wbrew temu co piszesz nie
          wchodzę na wszystkie wątki.
    • blackexit smiech 06.04.05, 14:29
      troszke u mnie to smiech budzi. od jakiegos miesiaca tluscioszka nie bylo teraz
      przyszedl myslac ze wyklleje tu swoje kompleksy i zlosc na niedocenenie
      wspanialosci sld przez spoleczenstwo. inaczej jest z heniem temu blizej do grobu
      jednak tu jakas zajadla obrona wlasnych wyborow zyciowych z podtekstem co bedzie
      ze mna za lat 20? nie przejmowal bym si enimi to nieszczesliwi ludzie w gruncie
      rzeczy. moze kiedys dojda do jakiejs innej refleksji niz napchac brzucho i
      pobzykac a moze i nie. trudno. pozdrawiam black
      • xyz-xyz Re: smiech 06.04.05, 14:37
        > troszke u mnie to smiech budzi. od jakiegos miesiaca tluscioszka nie bylo
        teraz
        > przyszedl myslac ze wyklleje tu swoje kompleksy i zlosc na niedocenenie
        > wspanialosci sld przez spoleczenstwo.

wyklelleje? Alleluja? Blabla bla? Blacek gorzej ci? Aha dla ciebie przytyje z
        dwa kilo. Bedziesz mi mówił tłuścioszku:))) Mrrrrauuuu!
      • Gość: Pytan Re: smiech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:42
        A kto to jest tłuścioszek?? jestem tu pierwszy raz i nie jestem zorientowany.
        • xyz-xyz Re: smiech 06.04.05, 14:44
          Tłuścioszek to wymarzony partner Blacka. Dlatego określa w ten sposób
          wszytkich, których lubi. :)))) Prawda, że tęskniłes Blacuśku?
        • Gość: Karolkiewicz. Re: smiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:04
          Tłusciszkiem jest Xyz. Ale to nie jest jego najwieksza wada.
          • xyz-xyz Re: smiech 07.04.05, 09:22
            A widziałeś mnie? Czy jak większoś zakłamanych kabotynów udających smutek,
            jątrzysz i prowokujesz?
            • Gość: Karolkiewicz. Re: smiech przez łzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:23
              iksigregzecie, ja nie udaje smutku. Jest mi autentycznie smutno, gdy czytam
              twoje ziejace nienawiścią posciki. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że i na
              ciebie kiedys splynie łaska rozumu. Niezbadane są wyroki.
              • xyz-xyz Re: smiech przez łzy 07.04.05, 10:42
                No proszę. Ano pokaz mi wielonikowcu te moje ziejące nienawiścią posty (tylko
                mi nie wskazuj drażnienia się z blacusiem, to inna bajka, tam nie ma nienawiści
                jeno politowanie). No dalejże. Gdzież ta nienawiść? Może to?: "xyx i h56 i inne
                hieny", Czy może to?: "Z ludźmi takimi jak Xyz nawet szkoda dyskutować. Zakuty
                łeb i tak nie zrozumie". Nawet jeżeli użyłem gdzieś podobnego sformułowania, to
                w odpowiedzi na taki jak twój wykwity miłości i szacunku.
    • sylka34 szkoda czasu na henia i jemu podobnym 06.04.05, 14:41
      • xyz-xyz Re: szkoda czasu na henia i jemu podobnym 06.04.05, 14:45
        Jednakże poświęciłeś/łaś swój czas:))
        • blackexit Re: szkoda czasu na henia i jemu podobnym 06.04.05, 21:37
          xyz-xyz napisał:

> Jednakże poświęciłeś/łaś swój czas:))

no i jest jej szkoda. odpowiadajac na wasze "posty" zawsze uczucie politowania i
          rozbawienia miesza sie z poczuciem straty czasu. pozdrawiam black
          • Gość: furtka Re: szkoda czasu na henia i jemu podobnym IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:44
            odbija wam?
            nie macie powazniejszych problemow?demencja starczzzzzzzzzzzza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka