Dodaj do ulubionych

komornik z Choszczna

IP: *.243.113.191.static.cablesurf.de 12.04.05, 22:53
Czy ktos moze wie jak nazywa sie ten czlowiek ?
Obserwuj wątek
    • Gość: państwo prawa :))) Re: komornik z Choszczna IP: 62.69.200.* 12.04.05, 22:57
      powiedziales "człowiek"?
      • Gość: Gosc Re: komornik z Choszczna IP: *.243.113.191.static.cablesurf.de 12.04.05, 23:25
        tak wyglada z zewnatrz
    • Gość: Zuza Re: komornik z Choszczna IP: *.astro.net.pl 13.04.05, 12:13
      Jeśli masz na myśli tego przez którego zginęła kobieta zdzieckiem ?
      janusz bernat ,niestety znam go osobiście od szkoły podstawowej za młodego był
      dupkiem i teraz nic się nie zmieniło ,w szkole piątki dostawał za kartki na
      mięso i złote pierścionki dla "pań nauczycielek " jak widać nic się nie
      zmieniło.
      • Gość: sid Re: komornik z Choszczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:40
        Czy gościu studiował historię na naszym uniwerku,bo nazwisko i imię się
        zgadza.Jeśli to ten sam,to nic mnie nie zdziwi.
        • Gość: Zuza Re: komornik z Choszczna IP: *.astro.net.pl 13.04.05, 12:49
          Jeśli utyka( nie pamiętam na którą nogę) to będzie ten.
          • Gość: sid Re: komornik z Choszczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:26
            Z tą nogą nie pamiętam.Rocznik 1985,zaczynał na zaocznych.Wiek pasuje?
            • Gość: Zuza Re: komornik z Choszczna IP: *.astro.net.pl 13.04.05, 14:43
              Aha ,jak dał w twarz ,pamiętam że na twarzy miał coś w rodzaju znamienia czy
              pieprzyka ,najmniejszy w klasie.
    • Gość: iska o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:38
      • Gość: zuza Re: o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: *.astro.net.pl 13.04.05, 16:25
        "niusiu" bezprawnie wszedł na teren innego komornika i próbował przejąć samochód
        i inne przedmioty codziennego użytku (tak jak w innym przypadku zostawił tylko
        jedną drewnianą łyżkę całej rodzinie )kobieta chcąc ratować samochód wcale nie
        jakiś tam ostatni model niepostrzeżenie wsiadła do auta i prubowała z synem
        ucieć Bernat zaczął ich gonić a kobieta nie mogąc wyminąć innego samochodu
        (chyba dostawczy)poszła na czołowe to zwykła gnida tym ludziom samochód
        potrzebny był do pracy ,w ten sposób próbowali spłacać dług.Nie mogę pisać bo mi
        się ręce trzęsą odsyłam do KURIERA -archiwum tam jest wiele artykułów na jego
        temat i jego chamstwia w wielu innych przypadkach jak się zwraca do chłopca w
        wieku swego syna i wiele wiele więcej .Naprawdę nie mają jego rodzice powodu do
        chluby .
        • Gość: iska Re: o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:13
          brzmii koszmarnie, ale w kurierze jest tekst o komorniku z Golczewa a nie z
          Choszczna. Kiedy byla ta sprawa?
          • Gość: Ślepa temida Re: o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: 62.69.200.* 13.04.05, 19:38
            A jak bym mu dal, tak po prostu , po męsku w ryj -to prawdopodobnie na start
            dostałbym 2.5 roku paki, a jemu za odebranie 2 żyć włos z głowy nie spadł, i
            jeszcze sie chęlpi i rozsmakowywuje sie w gnębieniu ludzi.
            • Gość: sid Re: o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: 83.168.96.* 13.04.05, 21:40
              Takie typy zawsze żerują na ludzkim nieszczęściu.W czasie wojny byłby kapo ,
              albo szmalcownikiem , za komuny ubekiem .Dziwię się tylko , że w wolnej Polsce
              coś takiego funkcjonuje i czyni to wszystko w majestacie prawa.Ale to swiadczy
              tylko o marności tego państwa i jego urzędników , którzy mogą to zmienić , a
              bezczynnie się temu przyglądają.Musi mieć facet jakiś straszny defekt,że tak
              nienawidzi innych ludzi.
          • Gość: Zuza Re: o co chodzi z tym komornikiem? kto zginął? nt IP: *.astro.net.pl / *.astro.net.pl 14.04.05, 07:47
            tak, być może ostatnio nie czytałam, ale to sprawa rozległa jest w czasie pisze
            o tym chyba red. Kwiatkowski ( ja tam nie parzyłam kto pisze tylko czytałam o
            niuśku)był gnidą i jest gnidą przez niego cała klasa za dzień wiosny (tak kiedyś
            także były świetne wagary dostała obniżone oceny ze sprawowania ,wszyscy jak
            jeden poszliśmy na zieloną trawkę tylko w d...lepszy on jeden pokryjomu się wrócił)

pierwszy artykuł jaki czytałam był o tym jak zbluzgał i wykręcał rękę chłopca(
            w wieku jego syna) chyba 6 czy 7-latka za to że ten coś tam nieumyślnie
            zrobił w zabawie na basenie ,sprawę umożono bo była niska szkodliwość społeczna!
            Drugą sprawą jaką wiem była chęć przejęcia mieszkania na które ludzie mieli akt
            notarialny ,posunął się do tego że zaangażował policję ale tym razem chłopcy
            byli na tyle rozsądni że nie dali wiary w to co mówi i odstąpili od swoich
            czynności. Jest tego o wiele więcej ,myślę że następny artykuł o niuśku będzie
            być może w piątek w kurierze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka