oberwator-nedznego-forum 23.04.05, 18:52 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obcy Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:21 Niestety, ale masz dużo racji ! Szambonurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: 83.168.104.* 23.04.05, 21:06 Mój śp ojciec mówił - lepiej palec w gó.. wsadzić niz z gównem zacząć. Skoro to forum takim jest (gównem) wsać palec tam by poczuć tą świeżość. Swieżynka to świeżynka. A jak nie pasi to na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop hop skoczmy na Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:14 ale oceniacz sie znalazł..pewnie ze popieram przedmowcę...jak sie nie podoba to na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a mnie sie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 02:09 a mnie sie podoba to gó.., bo wiem, a nie dostaje cos w papierku i nie wiem co to za gó..... Wiem co mam!~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rialto Re: a mnie sie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:47 Trzeba po prostu olewać co większych forumowych gó..arzy takicj jak np, Antyknajak czy XYZ. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: a mnie sie podoba 25.04.05, 10:20 Gość portalu: rialto napisał(a): > Trzeba po prostu olewać co większych forumowych gó..arzy takicj jak np, > Antyknajak czy XYZ. ................................................................................ ..przeciez to już się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Forum agitatorów partyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:30 Jest to niestety forum partyjnych agitatorów i w znacznej mierze chorych z urojenia fanatyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Dzięki za współczucie ;-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam 24.04.05, 19:40 a mi ich nie zal no i oni tez sa chyba zadowoleni ze swojego malkontenctwa:-)) daj sie chlopczykom i dziewczynkom wyszumiec bo w domu i w pracy ich gnebia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P. Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:12 A co tu robić jak to miasto to właśnie jest szambo- beznadzieja, nuda, bezrobocie, brak kasy, pełno napływowej z prowincji ludności, prezydent kosmita, we władzach podrzędne miernoty, SZAMBO znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam 25.04.05, 14:11 Hmmm kupić Ci bilet zebyś tu nie musiała - zapaszków wąchać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Jestes szambonurkiem ? IP: 62.69.200.* 24.04.05, 22:18 Pytam, poniewaz startujesz z pozycji znawcy tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Jestes szambonurkiem ? IP: *.comnet.krakow.pl 25.04.05, 11:55 mamoniowa! wyjąłaś mi to pytanie z ust. he,he Szkoda ,że nie zapoda mądrala jakiegoś wątku, byśmy wiedzieli co to za autorytet moralny, naukowy. Takie szambo, ale obserwuje ? ciekawe czy z obowiazku ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Jestes szambonurkiem ? 25.04.05, 12:06 Gość portalu: H56 napisał(a): > moralny, naukowy. Takie szambo, ale obserwuje ? ciekawe czy z obowiazku ? Może z wyrafinowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Jestes szambonurkiem ? IP: 212.160.165.* 25.04.05, 14:05 Koleś obserwuje to "szambo" także na łódzkim forum. Widać szambonurek - turysta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Jestes szambonurkiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:25 Przeciwnicy - już nie piszcie, bo jeżeli im jest dobrze w tych odchodach, to niech się w nich pławią. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jestes szambonurkiem ? 25.04.05, 16:09 może i szambo ale nasze własne. po cudzych nie latamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Jestes szambonurkiem ? IP: 62.69.200.* 25.04.05, 19:57 Gość portalu: H56 napisał(a): ciekawe czy z obowiazku ? a moze z ...upodobania ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś