Dodaj do ulubionych

Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szambo

23.04.05, 18:52
Jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: obcy Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:21
      Niestety, ale masz dużo racji ! Szambonurki.
    • Gość: krust Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: 83.168.104.* 23.04.05, 21:06
      Mój śp ojciec mówił - lepiej palec w gó.. wsadzić niz z gównem zacząć.
      Skoro to forum takim jest (gównem) wsać palec tam by poczuć tą świeżość.
      Swieżynka to świeżynka. A jak nie pasi to na drzewo.
      • Gość: hop hop skoczmy na Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:14
        ale oceniacz sie znalazł..pewnie ze popieram przedmowcę...jak sie nie podoba to
        na drzewo...
    • Gość: andreas a mnie sie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 02:09
      a mnie sie podoba to gó.., bo wiem,
      a nie dostaje cos w papierku i nie wiem co to za gó.....

Wiem co mam!~
      • Gość: rialto Re: a mnie sie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:47
        Trzeba po prostu olewać co większych forumowych gó..arzy takicj jak np,
        Antyknajak czy XYZ.
        • anamar Re: a mnie sie podoba 25.04.05, 10:20
          Gość portalu: rialto napisał(a):

> Trzeba po prostu olewać co większych forumowych gó..arzy takicj jak np,
          > Antyknajak czy XYZ.
          ................................................................................
          ..przeciez to już się stało...
          • xyz-xyz Re: a mnie sie podoba 25.04.05, 10:21
            :)
    • Gość: święty Forum agitatorów partyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:30
      Jest to niestety forum partyjnych agitatorów i w znacznej mierze chorych z
      urojenia fanatyków
    • Gość: e.beata Dzięki za współczucie ;-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 13:08
    • tra_lala Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam 24.04.05, 19:40
      a mi ich nie zal no i oni tez sa chyba zadowoleni ze swojego malkontenctwa:-))
      daj sie chlopczykom i dziewczynkom wyszumiec bo w domu i w pracy ich gnebia...
    • Gość: J.P. Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:12
      A co tu robić jak to miasto to właśnie jest szambo- beznadzieja, nuda,
      bezrobocie, brak kasy, pełno napływowej z prowincji ludności, prezydent
      kosmita, we władzach podrzędne miernoty, SZAMBO znaczy
      • anika31 Re: Zal mi was wszystkich, ktorzy robicie tu szam 25.04.05, 14:11
        Hmmm kupić Ci bilet zebyś tu nie musiała - zapaszków wąchać?
    • Gość: mamoniowa Jestes szambonurkiem ? IP: 62.69.200.* 24.04.05, 22:18
      Pytam, poniewaz startujesz z pozycji znawcy tematu.
      • Gość: H56 Re: Jestes szambonurkiem ? IP: *.comnet.krakow.pl 25.04.05, 11:55
        mamoniowa! wyjąłaś mi to pytanie z ust. he,he
        Szkoda ,że nie zapoda mądrala jakiegoś wątku, byśmy wiedzieli co to za autorytet
        moralny, naukowy. Takie szambo, ale obserwuje ? ciekawe czy z obowiazku ?
        • tuner Re: Jestes szambonurkiem ? 25.04.05, 12:06
          Gość portalu: H56 napisał(a):

> moralny, naukowy. Takie szambo, ale obserwuje ? ciekawe czy z obowiazku ?
          Może z wyrafinowania?
          • Gość: Lulu Re: Jestes szambonurkiem ? IP: 212.160.165.* 25.04.05, 14:05
            Koleś obserwuje to "szambo" także na łódzkim forum. Widać szambonurek -
            turysta ;)
            • Gość: jerzy Re: Jestes szambonurkiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:25
              Przeciwnicy - już nie piszcie, bo jeżeli im jest dobrze w tych odchodach, to
              niech się w nich pławią.
              • ja_aska Re: Jestes szambonurkiem ? 25.04.05, 16:09
                może i szambo ale nasze własne. po cudzych nie latamy.
        • Gość: mamoniowa Re: Jestes szambonurkiem ? IP: 62.69.200.* 25.04.05, 19:57
          Gość portalu: H56 napisał(a):
          ciekawe czy z obowiazku ?

a moze z ...upodobania ? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka