Dodaj do ulubionych

profesjonalizm TV GRYF

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:10
Dzwonię do tv gryf żeby się dowiedzieć na jakiej częstotliwości nadają bo na
stronie tej info nie ma a pan przy telefonie nie wie i kolega co obok siedzi
też nie wie. Pewnie żaden z pracowników nie wie. Co mnie obchodzi że na
kanale 40 ja stroję wg Mhz. Makabra. Lubię ten program ucieszyłem się że leci
z powietrza bo kablówki nie mam ale szara pracownicza masa bez szarej
substancji stawia opór.
Ktoś wie może jaka częstotliwość? Dzięki
Obserwuj wątek
    • fifrock Re: profesjonalizm TV GRYF 24.04.05, 16:53
      a dzwoniles i dostales haslo tylko dla wtajemniczonych? Bo to taka tajemnicza
      telewizja, nnawet swojej STRONY INTERNETOWEJ nie ma....
      • Gość: Grzesiek Re: profesjonalizm TV GRYF IP: 83.168.104.* 24.04.05, 18:15
        www.eurotrade.pl (zakładka tv gryf).
        Fakt, niestety pracownicy nie mają wiedzy technicznej. Jestem mieszkańcem os. Słonecznego, abonentem UPC, na prawobrzeżu w tej sieci TV Gryf do tej pory nie ma, mimo już wielu zapewnień nadawcy.Wychodzi więc na to, że nikt się nie stara. W naszym mieście jest jeszcze jedna lokalna stacja, tv7. www.tv7.pl
        • Gość: Łukasz Re: profesjonalizm TV GRYF IP: *.espol.com.pl 24.04.05, 22:15
          Jeśli nie masz tv gryf, to zmień kablówkę na dobre
          • Gość: Grzesiek Re: profesjonalizm TV GRYF IP: 83.168.104.* 25.04.05, 23:36
            Niestety mieszkam w tej części osiedla gdzie UPC jest monopolistą, mam tylko nadzieję, że już niedługo, bowiem wkracza również Multimedia...
    • Gość: mamoniowa Re: profesjonalizm TV GRYF IP: 62.69.200.* 24.04.05, 22:22
      A ja w TV Gryf najbardziej lubie taka natapirowana pania, ktora umie przyszlosc
      przepowiadac.
      • stanowczy.olo Re: profesjonalizm TV GRYF 25.04.05, 12:56
        hehe.... razem z Magiem Heropolitanskim, hehehe
        • Gość: mamoniowa Re: profesjonalizm TV GRYF IP: 62.69.200.* 25.04.05, 20:01
          To chyba jakis wiodacy program, bo jakos dziwnie czesto na niego trafiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka