Gość: P.Brzezicki IP: 213.76.140.* 25.04.05, 21:00 MIANUJĘ MOJEGO ULUBIONEGO KOLEGĘ SŁAWOMIRA BAŁAZY NOWYM SZEFEM PRZEDSIĘBIORSTWA PRYWATNEGO PŻM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.FLOTA S.Bałazy IP: 213.76.140.* 25.04.05, 23:08 jestem zaa, on zagwarantuje wszystkim moim kolegom miekkie lądowanie nich będzie on, bardzo zdolny manager , z wieloletnim doswiadczeniem w tym zagrnicznym, nich zyje, viva,viva,viva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Nowy masowiec dla PŻM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:13 Zwariowałeś Pawciu, a żle mi tam gdzie jestem, po co mi 5 statków, skoro mam resztę? Jezu, a idź że Ty na tę swoją Yamahę, pojedź gdzieś w siną dal, to będziesz miał lepsze pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator forum Re: Nowy masowiec dla PŻM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 15:42 dziwię sie, że GW toleruje istnienie postów, które nie są napisane przez osoby figurujące jako autorzy. na oko widac, że to ściema, ale widocznie redakcji zależy aby takie bzdury utrzymywac. kto wie może sami to piszecie... Odpowiedz Link Zgłoś