Gość: natasza IP: 10.10.129.* 07.09.01, 20:02 Książka to dobra rzecz. Co możecie mi polecić. Liczę na was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jano Re: dobra rzecz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 10:11 Ostatnio na topie jest Harry Poter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: dobra rzecz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 10:53 Gość portalu: natasza napisał(a): > Książka to dobra rzecz. Co możecie mi polecić. Liczę na was jaka tematyka cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERA Re: dobra rzecz IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 14:07 Polecam Ci wszystkie dotąd wydane książki Joanny Chmielewskiej - są dobre na każdą pogodę i każdy nastrój.Naprawdę polecam i życzę Ci przyjemnej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: dobra rzecz IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 08.09.01, 14:28 Mam nadzieję, że nikt z formułowiczów nie czyta Harrego Impotenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Solaris - Stasia Lema IP: *.s.univ.szczecin.pl 08.09.01, 17:43 czytam juz czwarty raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Djass Re: dobra rzecz IP: *.ols.bptnet.pl 08.09.01, 18:02 Gość portalu: natasza napisał(a): > Książka to dobra rzecz. Co możecie mi polecić. Liczę na was A ile masz lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: dobra rzecz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:57 Gość portalu: natasza napisał(a): > Książka to dobra rzecz. Co możecie mi polecić. Liczę na was Ponieważ nie doczekałem się odpowiedzi polecam np. Kurt Vonnegut "Rzeźnia nr 5" i niejakiego Kramera (pseudo Remarque) "Cienie w raju", "Na zachodzie bez zmian" i inne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofija Re: dobra rzecz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 14:21 ja polecam Ci książkę indyjskiej pisarki Arundhati Roy "Bóg Rzeczy Małych". Jak dla mnie cód jakich mało zdarza się w tym "smutnym jak pizda mieście". Wybacz za cytat ale mój dzisiejszy nastrój leży i zabija. Odpowiedz Link Zgłoś