zaczepialski 05.05.05, 11:27 mms://stream.onet.pl/info/200505/0505_wybory.wmv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 11:44 Niestety mój PC nie jest wyposażony w urządzenia zdolne do odtworzenia dźwięku. Więc nie wiem co ja na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 12:42 a ty, drogi zaczepialski odszczekałeś kalumnie rzucane na xyz-ta, związane z jego opinia o kieresie? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 06.05.05, 09:15 Pytanie Xyz o honor, to tak jakby pytać go o zawiłosci gramatyczne jezyka suahili. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 06.05.05, 09:26 Napisał "honorowy" wielonikowiec tuner:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 12:58 No cóz jedynie Marek Borowski i SDPL ciagle upierają się przy najwcześniejszym terminie wyborów, tj. w czerwcu br. Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:07 No cóż jedynie Marek Borowski uparł się by robic sobie kampanię wyborczą podczas pierwszomajowego pochodu. Trzymałes baner? xyz-xyz niezrzeszony Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:32 Jeżeli Marek Borowski ogłosił chęć startowania w wyborach to nie dziw się, że pojawiły się jego banery w trakcie uroczystości 1 Maja. Co do mojego uczestnictwa to w odróżnieniu od "dyscypliny partyjnej" SLD, w SDPL nikt nikogo nie zmuszał do uczestnictwa w obchodach. Ja po dosyć wyczerpującej wyprawie na Konwencję M. Borowskiego do Warszawy postanowiłem zrekompensować moje nieobecności w domu i wyjechałem z Rodziną odpocząć. Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:46 > Jeżeli Marek Borowski ogłosił chęć startowania w wyborach to nie dziw się, że > pojawiły się jego banery w trakcie uroczystości 1 Maja. Dziwię się. Powiem więcej, to było żenujące. Baner z twarzą Borowskiego. Na wesela i komunie tez będziecie szli z banerami Marka? Co do mojego uczestnictwa to w odróżnieniu od "dyscypliny partyjnej" SLD, w > SDPL nikt nikogo nie zmuszał do uczestnictwa w obchodach. Hmmmmm możesz mi pokazać uchwałę jakiegokolwiek organu Sojuszu, który nakazywał swoim członkom uczestnictwo? Nie pluj na Sojusz, bo nie tak dawno Borowski był jednym z jego filarów. Włażenie w dupę prawicy nic wam nie da. Dla nich jesteście takimi samymi "moskiewskimi pachołkami". Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:53 Właśnie z powodu wypowiedzi w podobnym stylu ja i wielu innych członków SDPL nigdy nie zaakceptuje jakichkolwiek kompromisów czy wspólnych list wyborczych z SLD. Tak naprawdę to kontakty z prawicą są o tyle łatwiejsze, ze wiemy, iż sa oni naszymi przeciwnikami politycznymi. A co robi SLD? Z jednej strony apeluje o wspólne listy, z drugie wiesza psy na SDPL. Mogę tylko stwierdzić "Boże chroń nas przed przyjacielami, o ochrone przed wrogami sami się zatroszczymy" Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 20:55 a SLD zamustrowal sie na Titanika z czym xyzetowi ciezko sie pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 06.05.05, 08:56 xyz-xyz wieszczył to od dawna i jest z tym pogodzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuba4 Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 06.05.05, 12:42 Ale nikt nie wchodzi w dupe prawicy. A nasz problem jak zrobić aby smród sie za nami nie ciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:27 Nie tylko, poza całą prawą stroną Sejmu: - marsząłek Cimoszewicz jest za wcześniejszymi wyborami i samorozwiązaniem Sejmu i to tak zdeterminowany, że mu w końcu sam klub parlamentarny Sojuszu musiał na to wyrazić oficjalną zgodę! Minister Olejniczak i premier Belka także chcą wcześnieszych wyborów i rozwiązania Sejmu. Pewnie paru odważnych w samym klubie poselskim SLD też się znajdzie. Więc może tak bardziej bliżej prawdy rób tę kampanię Borowskiemu. Pozdrawiam jako kibic Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:37 Rzeczywiście sorry za niedopatrzenie. Premier Belka jest nadal za i nawet się poda do dymisji (której Prezydent raczej nie przyjmie). Co do Marszałka Cimoszewicza to w tym przypadku jego postawa jest w końcu stanowcza. Wiem, że w SLD są osoby, które myślą inaczej ale raczej zachowają się tak jak Siemiątkowski. W radio stwierdził, że jest za skróceniem kadencji ale nie wie jak zagłosuje, gdyż wprowadzono dyscyplinę w tym głosowaniu. Za skróceniem byli też Kalisz, Olejniczak i Piechota. Jak zagłosują zobaczymy. Piotr Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:47 1. zaczepialski - wszystkie z dyskusji o kieresie:-) 2. malinowski - zobaczymy ilu z prawicy będzie/nie będzie na sali głosowań. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 13:56 Masz rację. Trudno powiedzieć jak będzie wyglądała "dyscyplina " na prawicy. Ale pamiętając, że w większości są to partie wodzowskie raczej będą w większości obecni. Chyba, że będą obłożnie chorzy jak to określił Andrew Le(e) pper. Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 14:07 No cóż racja czy to SDPL czy SLD - bez różnicy i to czerwone pająki i to. SDPL nawet gorzej bo dezerterzy - o tych co idą formacji UW to już nawet nie wspomnę bo szkoda słów. Więc sorry p. Malinowski ale po prawej stronie jakos tak to wygląda. Poza tym ja na miejscu członków p. partii bym była smiertelnie urażona ze nie wykrzesal Pan siły by uczestniczyć w obchodach 1 maja, w okresie przed wyborczym trzeba byc bardziej zaangażowanym. A co bedzie przed wyborami? przecież pan nie dotrzyma do końca kampanii....nie można na panu polegać, trzeba się zastanwoić nad pana rolą w partii. hahaha sorry żartuję sobie ale niech pan uważa na to co pisze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 14:25 No cóż pewnie znajdą się urażeni tym moim "niecnym występkiem". Oststnio usłyszałem na jednym ze spodkań partii "Znowu ten Malinowski, już mam tego dosyć." Tak więc nie poszedłem na pochód aby w kampanii wyborczej nie słyszeć takich głosów. :-) Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 14:27 piotrmalinowski napisał: > "Oststnio" powinno być Ostatnio "spodkań" powinno być spotkań > :-) > Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 14:39 Nie musisz być taki drobiazgowy rozumiem ze jako wyjatkowo zajeta osobka piszesz mimochodem na forum nie spogladajac na ekran...:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 14:43 A gdzież by tam. Poprawiać się trzeba. Jeżeli sam zauważam błędy do z szacunku dla współrozmówców staram się je poprawić. PM Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 15:37 Drogi P.M. To się kiedyś nazywało "skłądać samokrytykę" - zapytaj starszych kolegów:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuba4 Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 06.05.05, 12:46 A który polityk nie zmienił jeszcze barw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie ma honoru, nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:59 nie ma honoru zaden polityk - z lewa czy z prawa! Bo polityka to nie sprawa honoru! Patrzmy na Jurczyka! Honor myla z honorarium! I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nie ma honoru, nie ma IP: *.szczecin.pl 06.05.05, 10:26 Gość portalu: andreas napisał(a): > Honor myla z honorarium! Dobre Andreas to tak jak ze wstydem-jak zakryty to wstydu niema:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le 05.05.05, 21:03 Zapomnij, dla wiekszosci tych darmozjadow to ostatnia kadencja. A tak zostalo jeszcze kilka miesiecy przywilejow. Honor ha ha ha, nalezalo by tym gnojom to na czolach wytatuowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolkiewicz. Re: co ty na to XYZ-ecie :-))) - honor i słowo le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:39 sld i honor? Te pojęcia się wykluczają! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to zaczepialski:-)))? 06.05.05, 08:55 W głosowaniu nad rozwiązaniem Sejmu brała udział Barbara Marianowska (PiS), którą Kaczory przywiozły na wózku inwalidzkim z wenflonem w ręce. Kobita po trzech trepanacjach czaszki. O tym honorze wspomniałeś?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka (to ja) Re: co ty na to zaczepialski:-)))? IP: 212.160.165.* 06.05.05, 12:17 1. zaczepialski - poroś xyz-ta, może on pamięta ten wątek. 2. kim do cholery jest piotr malinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: co ty na to zaczepialski:-)))? 06.05.05, 12:34 Sam czasem się cholera zastanawiam kim jestem!!! :-) Miło jest wiedzieć, że ktoś się zastanawia kim jestem. Problemem jest chyba to, że w nicku podaję faktyczne dane. Pozdrawiam Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska malinowski 09.05.05, 15:44 ale ja się na serio pytam. nie znam i nie słyszałam. a chciałabym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: malinowski 10.05.05, 07:30 Na szczecińskich stronach SDPL można znaleźć trochę o mnie. Z tego co wiem jest nawet fotka. Pozdrawiam Piotr Malinowski SDPL Odpowiedz Link Zgłoś