Gość: Marian Pażdzioch IP: 62.69.200.* 03.06.05, 08:47 dla wszystkich kandydatów do prezydenckiego fotela? historia lubi się powtarzać mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona pijaka Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 16:39 mialam sie nie odzywać ale nie wytrzymalam. Mojego starego blekiego tez kiedyś oskarżali ze tłucze starą. I co? Okazalo sie ze to wierutna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: czy Tymiński , to realny stan zagrożenia? IP: 62.69.200.* 03.06.05, 18:40 Tymiński: Wystartuję w wyborach i zwyciężę przyleciał w piątek z nową żoną i zapowiedział że na pewno wygra te wybory. powiedział też, że nie chce wygrać dla siebie, tylko dla polakówm, czyli dla mnie też. wystartuje pod szyldem 'oko'ogólnopolskiej koaliocji obywatelskiej niejakiego komorowskiego wojciecha ja wysiaaaadam! mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: czy Tymiński , to realny stan zagrożenia? 03.06.05, 22:47 mysle że teraz nie ma szans na druga turę ale ja sie ciesze bo zabierze troche głosów lepperowi bo to ten sam głupawy, niezorientowany i ciemny elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara Re: czy Tymiński , to realny stan zagrożenia? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 20:15 nam jest od czasu do czasu potrzebny taki "Tymiński" aby uświadomić naszą głupotę. Później przychodzi czas otrzeżwienia i wszyscy analizuja i się zastanawiają czego oczekuje społeczeństwo i dlaczego do tak skrajnych reakcji jesteśmy gotowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: czy Tymiński będzie Jurczykiem ogólnopolskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:22 Znowu zacznie się polityczna ruletka. Sądzę, że tym razem Tymiński nie ma szans a że ma podobnych konkurentów. Natomiast po wystawieniu kandydatury Bochniarz rozpocznie się kampania mediów związanych z kandydatka i PD. Popiarać będą oczywiście GW ale również TVN i ONET gdzie Bochniarz funkcjonowała jak członek Rady Nadzorczej. Może powtórzyć się w skali ogólnopolskiej cassus szczeciński gdzie w finale media i kotrkandydaci z pierwszej tury walczyły wręcz o Runowicza a wyborca , na złośc pokazał figę. Tak (niestety) może być i w tym przypadku. Hstoria szczecińska może sie powtórzyć w skali kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: *.chello.pl 04.06.05, 20:32 Dla mnie Tymiński nie jest żadnym zagrożeniem. Głupsi od niego rządzili i rządzą nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 22:12 Co do społeczeństwa, to bym nie była tak ufna w jego mądrość. Jak co niektóre osoby wypowiadające się w TV. Ale myślę że nasi nie dopuszczą do czystej rozgrywki, zacznie się nagonka medialna, więc raczej odpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 04.06.05, 22:17 W każdym razie robi się wesoło,a to dopiero początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: 62.69.200.* 05.06.05, 09:18 będzie weselej. poprzednie występy tego typa, pozbawiły szans mazowieckiego. a teraźniejsze? te to dopiero nas rozbawią. mp Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 05.06.05, 10:54 Przede wszystkim ,mam taką nadzieję,odbierze trochę głosów partiom populistycznym.To nie byłoby najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: *.chello.pl 05.06.05, 22:20 populistyczne, czyli jakie? SLD, a może te które powstały w wyniku pączkowania AWS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 05.06.05, 22:25 Jak się głębiej zastanowić to wszystkie są po jednych pieniądzach.Jedyna w tym kraju partia niepopulistyczna to UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: 83.168.120.* 06.06.05, 00:02 Pan Tymiński jak zwykle przyjeżdża na gotowe jak go nie wybiora obrazi się na wszystkich wyjedzie sobie a potem znowu przyjedzie na gotowe .... Człowiek walki nie poddaje się działa dalej tak by ludzie go poznali działa w tym kraju mieszka w nim. Najgorsze jest to ze głosowali na niego i ludzie z wyższym wykształceniem nie tylko ciemni jak ktos tu wspomniał na tym forum. Polacy i to tak około 70 % tego narodu jest bardzo przewrotna i nie przewidywalna przykładem niech będzie Szczecin że, przez takie zachowania jak przewrotność,urąganie i tylko roszczenia typu wszystko mi mają zapewnić tylko ja nic od siebie Szczecin z lidera spadł na przed ostanie miejsce lub nawet ostatnie we wszystkich sferachb życia. Dobrze i przyszła kara na te popieprzone miasto i przyjdzie kara na ten popieprzony kraj. Polska na początku podobnie jak Szczecin była liderem na podium a teraz na szarym ogonie ale to jest wynikiem właśnie tej przewrotności i robieniu komus na złość. Głosowanie na przykład na partię Piwa to swojego rodzaju zachowanie właśnie na złośc lub robienie sobie jaj i mamy więc jaja w tym chorym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 06.06.05, 00:13 Zasadniczo masz rację,ale jak się zaczniemy zastanawiać na kogo zagłosować,to okazuje się,że choć kandydatów mamy sporo,to żaden nie jest godny,oczywiście z różnych przyczyn,fotela prezydenta.Miałkość dokonanych przez nas wyborów,w dużej części jest spowodowana jakością startujących w wyborach kandydatów.Gdyby pojawił się powiedzmy kandydat na miarę Piłsudskiego,to przeszedłby jak burza po tych wszystkich miernotach.My jako Polacy,wyjemy i prosimy o męża stanu z prawdziwego zdarzenia,a w bezsilnej złości ci mniej wytrwali głosują na różnych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: 83.168.120.* 06.06.05, 00:18 No widzisz jak kiedyś tu na tym forum tak dla zgrywu podałem kandydaturę Korwina Mikke na prezydenta Szczecina to,napisali mi że on jest kosmitą. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 06.06.05, 00:25 Wiesz,mi tu też różne rzeczy piszą,ale olał co niektórych.Jeżeli chodzi o Korwina,to niestety ludzie w Polsce nigdy go nie zaakceptują,bo wolą słuchać pięknych bajek różnych proroków,którzy mówią co im ślina na język przyniesie.Powiem brzydko,sami się proszą o to żeby ich ktoś wydymał,a później się dziwią,skąd ta ciąża niechciana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: 62.69.200.* 06.06.05, 00:41 raczej jego czarna teczka hehe, ale zdaje sie nie ona startuje w tych zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 01:25 Tymiński startuje, bo słyszał, że w Polsce kabaret przeżywa rozkwit, a on jest jednym z lepszych komików. Będzie się z czego śmiać podczas programów wyborczych w tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
wybory Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia 06.06.05, 01:42 Myslę, że Tymiński jest zagrożeniem ale jedynie dla Leppera, który i tak nie wygra, więc odbierze mu kilka głosów, według mnie do drugiej tury wejdzie jednak Prawica kontra lewica, Kaczyński lub Religa kontra Borowski lub Cimoszewski, osoniście jestem za Religą, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: czy Tymiński , to stan zagrożenia IP: 62.69.200.* 06.06.05, 08:57 ordynacja wyborcza pozwala na startowanie w wyborach prezydenckich, wszelkim szujom i cwaniakom z całego świata. będzie ich więcej. dlaczego tak jest? mp Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: RP-STAN .. czyli taki STAN jaki STAN ..!! 06.06.05, 10:30 .. zeszczuplal .. :(( .. kraglejszy byl dyc ta kedys !! .. dobry STAN na RPSTAN .. MROCZNE WIDMO .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: RP-STAN .. czyli taki STAN jaki STAN ..!! IP: 62.69.200.* 07.06.05, 09:36 w peru ma firmę. produkuje gorzałe. może on pijak jakiś? bo ten jego bełkot... mp Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: RP-STAN .. czyli taki STAN jaki STAN ..!! 07.06.05, 09:50 .. nie rob mu takiej reklamy, bo kto wie jak peruwianska kreci !!! .. a wystarczy w tym kraju powiedziec, ze kazdy kto zaglosuje dostanie pozniej butelczynke i wybory mozna wygrac w cuglach .. w koncu po tylu latach bedzie to konkret dla narodu i to odrazu jak podroz do Ameryki ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: RP-STAN .. czyli taki STAN jaki STAN ..!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.06.05, 09:56 Nie równaj Marianku tego, jak mu tam do... mojego starego, pijaka. A skoro, to jesli można, co sadzisz o moim tesciu Bugaju, nadawalby sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: RP-STAN .. czyli taki STAN jaki STAN ..!! IP: 62.69.200.* 07.06.05, 17:38 bugaj? pewnie tak. a co? on też chce? zresztą, kandydatów jest do licha i trochę.jak tak dalej pójdzie będzie ich tyle, ile wyborców i do drugiej tury wejdzie ten, który ma liczniejszą rodzinę. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: godz 21,30 na tvn tymiński stan-ie przed ... IP: 62.69.200.* 07.06.05, 19:14 kamerami. będzie wesoło? mp Odpowiedz Link Zgłoś