Gość: jawal IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 13:46 No proszę! OBS dotrzymał słowa. Pojawiły się jakieś czerwoniaste napisy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: obs IP: *.*.*.* 11.09.01, 14:23 Gość portalu: jawal napisał(a): > No proszę! OBS dotrzymał słowa. > Pojawiły się jakieś czerwoniaste napisy ;)) Ano dotrzymal! Ale tak sobie mysle ze moze zamiast Pogon rozszerzyc ten tytul na "sport", bo przeciez lada chwila Pekao Open sie zacznie a i o plywakach tez bywaly watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: obs IP: *.szcz.gazeta.pl 11.09.01, 14:27 Zwykle staram się dotrzymywać :-))) Podtrzymuję pytanie: jak jeszcze uatrakcyjnić forum? Np. jakie jeszcze proponujecie grupy wątków, które można by na czerwoniasto? PS. Mike, jutro w GnP będzie o Chelvertonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: obs IP: *.*.*.* 11.09.01, 14:31 Gość portalu: obs napisał(a): > Zwykle staram się dotrzymywać :-))) Podtrzymuję pytanie: jak jeszcze uatrakcyjn > ić forum? Np. jakie > jeszcze proponujecie grupy wątków, które można by na czerwoniasto? > PS. Mike, jutro w GnP będzie o Chelvertonie. Wg mnie najatrakcyjniej bedzie jak ono bedzie dobrze i szybko dzialac - bo niestety od kilku tygodni przestoje, biale ekrany albo wieczne "przeladowywania" uniemozliwiaja pisanie. Dzieki za info - przeczytam na pewno. Ciekawe czy potwierdza sie moje obawy, ze z wielkiej, szumnej inwestycji zostal jeden punkt: CENTRUM HANDLOWE. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: obs IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 11.09.01, 14:28 Gość portalu: jawal napisał(a): > No proszę! OBS dotrzymał słowa. > Pojawiły się jakieś czerwoniaste napisy ;)) To teraz będzie kilka niezależnych forów? Szkoda, bo łatwiej się znaleść na jednym (nawet wielotematowym) Tak mi się wydaje, ale się podporządkuję. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: obs IP: 64.124.150.* 11.09.01, 14:41 Cóż, wszystko ma swoje plusy dodatnie... i plusy ujemne. Też będzie mi ciężko przyzwyczaić się do tych nowości... Ale może będzie większy porządek ??? A może by tak jeszcze wątek łączności z gazetą - ot tak skrzynka skarg i wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: obs IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 11.09.01, 14:49 Tylko jak w pracy po kilku godzinach wchodzę na Forum, to wiem gdzie pisane były nowe posty, segregując wg czasu wysłania, a tak nie ma szans zorientować się kto gdzie i co napisał w tym czasie. Poza tym wiele wątków zmienia swój charakter w czasie trwania i wysyłania kolejnych postów i tak wiele wątków np. o POGONI przeszło po pewnym dczasie w podsumowanie pracy naszych rządców, więc teoretycznie były nie na temat, a wielu chciałoby to przeczytać (może poza Prezydentem Miasta i jego Ekipą) ;-))) Co do skrzynki skarg i zażaleń nie uważam, żeby była konieczna - jak coś jest, to można to zrobić w nowym wątku i nie ma ego tak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: obs IP: 64.124.150.* 11.09.01, 15:03 Tak czy siak - ale dziś obs działa jak burza. Kilka minut i już wątki szkolne przesunięte do odpowiedniej zagródki. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś