golka24 09.06.05, 11:12 Dziewczyny, znacie może jakiegoś dobrego lekarza dermatologa, alergologa ze Szczecina, który zajmuje się również leczeniem dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heidi13 Re: dermatolog 23.06.05, 12:33 polecam dr Perzanowską- Stefańską, jest super dermatologiem,(a leczy mnie i moje dziecko od 2 m-ca życia).Nie dość, ze jest swietnym fachowcem(a ja i moje dziecko to trudne przypadki "Atopowego zapalenia skóry") to jeszcze ma dobre podejście do dzieci.Przyjmuje w centrum, tel.601761131. Heidi 13 Odpowiedz Link Zgłoś
heidi13 Re: dermatolog 24.06.05, 11:20 pierwsza wizyta kosztuje 50 zł a każda następna 40zł. Myślę, że nie jest to drogo i naprawdę warto , bo to dobra specjalistka. (A ja naprawdę jestem cięzkim przypadkiem alergii i byłam już u bardzo wielu lekarzy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: dermatolog 02.07.05, 23:10 Heidi mam pytanie Od jak dawna ona eczy ciebie i twoje dziecko? Ja mam pewne watpliwosci po wizycie odnosnie leczenia malego dziecka mam na mysli przepisywanie sterydow i masci z kwasem bornym kiedy wadomo ze do 3 roku zycia kwasu nie wolno uzywac w lekach dla dzieci Jestem zalamana bo nie wiem co robic Odpowiedz Link Zgłoś
heidi13 Re: dermatolog 25.07.05, 16:10 Odpisuję dopiero teraz, ponieważ byłam na wakacjach. Ta dermatolog broń Boże nie przepisuje sterydów i zadnych kwasów bornych (które a`props przepisał mi mój pediatra). Jest na bieżąco z nowościami medycznymi. Ostatnio przpisała mi taką maść, którą mogę stosować karmiąc piersią (fakt,że jest ona bardzo droga, ale ja pisałam wcześniej jestem trudnym przypadkiem więc nie żałuję na leczenie bo zależy mi na wyglądzie) Jeszcze raz bardzo gorąco polecam tę panią doktor Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: dermatolog 03.08.05, 19:42 No niestety wlasnie ta pani doktor na 1 wizycie przepisala cutivate i 2 inne masci i poczciwa masc cholesterowa ale niestety z kwasem bornym Po 5 dniach kazala do siebie zadzwonic zeby powiedziec jak wyglada skora dziecka a po uslyszeniu o poprawie kazala smarowac tymze silnym sterydem( do roku absolutnie nie mozna go uzywac) przez 2 tygodnie a potem jeszcze bardzo zalowala ze nie wypisala recepty na elidel Nowosc owszem az za bardzo w ogole nie wolno ponizej 2roku zycie potem rowniez trzeba sie bardzo zastanowic i uzywa sie elidelu kiedy wszystko inne zawiodlo!!! Mam bardzo zle zdanie na temat umiejetnosci tej pani doktor mimo iz okazalo sie ze ciotka w mojej rodzinie jest jej pacjentka i wychwala pod niebiosa Moze i tak ale na pewno nie ma wiedzy na temat leczenia dzieci Moja mala ma 4 miesiace I aktualny cennik Pani skasowala 80 zl Dobrze ci radze przekonsultuj te masci ktore ty dostajesz na forum ze specjalista - kosmetyki dla dzieci Bardzo mila i uczynna pani ewa odpowiada na wszystkie posty Pozdrawiam i dzieki za ospowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sandvika Re: dermatolog 03.08.05, 21:49 Elidel jest maścią niesterydową, więc mozna ją stosować właśnie u dzieci najmłodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: dermatolog 03.08.05, 22:31 no wlasnie nie mozna jest to nowa rzecz nie sprawdzona do konca na reakcje rakotworcze i bylo o tym bardzo duzo na forum ze specjalista A to ze na leju jest napisane powyzej 2 lat to juz fakt niezaprzeczalny Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: dermatolog 03.08.05, 22:33 I jeszcze bardzo pouczajacy link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=503&w=24023560&a=24211453 Odpowiedz Link Zgłoś