Dodaj do ulubionych

JACEEEK! mam coś dla ciebie :)

21.07.02, 00:17
no ty sobie tylko zajrzyj, jakie fajne rzeczy tam się opisuje, na pewno ci
się spodoba :)))

www.aiw.cad.pl/kultowa.html#tytus

Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) IP: 64.9.159.* 21.07.02, 01:53
      Super,super ale mnie na kolana z tesknicy za mlodosca powalilo,o jezzzzuuuuuuu !!!!!!

jedyne strony jakie mialem o tej tematyce to WWW.POLSKALUDOWA.COM/
      i www.pk.bezuprzedzen.pl/

ciekawe kto ma wiecej???????
      • jottka Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 11:00
        dobra, to przejdźmy do pytań konkretnych - piłeś acnosan??? :)))
        • Gość: JACEK Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) IP: 64.9.159.* 21.07.02, 17:18
          Nie pilem , babcia zawsze wino robila w piwnicy, i jak sie wsio wypilo to i fuzy sie destylowalo, i potem sliwki
          zalewalo, stawiajac w cieplym miejscu na pare tygodni i sznaps byl gotowy, a kartki na cukier to sie na rynku
          kupowalo tak jak dzisjaj towar w normalnym sklepie.........
          • rabarbarian Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 18:06
            ... ja wzmacnialem slabsze trunki acnosanem:) swinstwo bylo ale we lbie sie kolebalo:)
            • jottka Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 18:10
              i co? tęsknisz? :))
              • rabarbarian Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 18:12
                ... ja?:) zdecydowanie nie choc jak mawia szpakowski dariusz - to se nevrati:)
                • jottka Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 18:17
                  a więc jednak :)))

a chińskie gumki pożerałeś?
                  • rabarbarian Re: JACEEEK! mam coś dla ciebie :) 21.07.02, 18:22
                    ... oczywiscie i klejem bodaj �Plastus� zagryzalem:) a gumy arabskiej na ZPT
                    ile sie czlowiek nawdychal:) lapy przy tym byly upstrzone niemilosiernie:)
                    • jottka ranyboskie 21.07.02, 18:34
                      ty weteran jesteś!!! o dodatek kombatancki wystąpiłeś? :)

a mój kolega kiedyś pełzał podczas lekcji po klasie, nikt jakoś nie zwracał na
                      niego uwagi, a on nagle wrzasnął - patrzcie! i wyrzucił za okno z 2. piętra
                      całą masę tych ślicznych, kolorowych gumek ..

no leciały piękną feerią, ale drań pozbierał je pilnie ze wszystkich naszych
                      piórników :(
                      • rabarbarian Re: ranyboskie 21.07.02, 18:38
                        ... tam zaraz weteran:) a o dodatek kombatancki to wystapie z uwagi na miejsce pracy:)
                        a jak jeszcze powiesz ze gumki wyjmowal z pieknych, kolorowych chinskich piornikow
                        na magnes to juz sie rozbecze:))) a saltka z tartej marchewki, jabluszka i z cukrem byla?:))
                        • jottka Re: ranyboskie 21.07.02, 18:42
                          no z czego on kradł, to nie pamiętam, ja miałam taki jakiś brązowy,
                          prawieskórzany :( enerdowski, zamiast pięknego chińskiego piórniczka, z taką
                          cudną nalepką na wierzchu, och .. laleczki to były, kotki, pieski, słodkie do
                          obrzydliwości

a co do sałatki, to marchewkę z cukrem jedynie kochająca babunia ucierała,
                          dobre było :) w stołówce raczej jakieś niejadalne paskudztwa na bazie ogórka
                          prawie zakiszonego :((

ale teraz tutaj, w jednym takim barze wege, sprzedają pyszną sałatkę z
                          marchewki tartej z jabłkiem, a obok druga z chrzanem, ta druga gorsza.
                        • Gość: JACEK Re: ranyboskie IP: 64.9.159.* 21.07.02, 18:45
                          Pamietacie pierwsze pachnace gumki do olowkow???? takie prostokatne i latwe do pomylenia z guma do zycia
                          DONALD!!!!

To mi przypomnialo sukces poznanskiej LECHII jak wyprodukowali mydlo Zielone Jabluszko, najbardziej seksowny
                          zapach PRL
                          • rabarbarian Re: ranyboskie 21.07.02, 18:55
                            ... i wspaniala butelka z plynem do naczyn TIP TOP:) do naczyn choc nadawal sie
                            do wszystkiego:) a wicie? pilem nowa polo cocte - przykro mowic:( to juz nie to:(
                            • jottka Re: ranyboskie 21.07.02, 18:58
                              rabarbarian, ty masz wyraźnie - jak by to nazwać - organoleptyczny stosunek do
                              świata :)) jakbyś napisał wspomnienia 'małego smakosza', to mogłyby być
                              naprawdę interesujące

w razie czego 10% zysków dla mnie za pomysł :))
                              • rabarbarian Re: ranyboskie 21.07.02, 19:02
                                ... no moze i organoleptyczne:) ale wiem tylko ze z pozornie szarej rzeczywistosci
                                to wlasnie smaki bylo najlatwiej zapamietac:) a co do zysku z owej publikacji to sie
                                zmowimy bodaj na frankowym trawniku:) tylko kiedy?:)
                                • jottka Re: ranyboskie 21.07.02, 19:03
                                  em, no ja nie wiem, czy prywatnych tajemnic nie zdradzam, ale wczoraj się
                                  dowiedziałam, że ważniejsze są sprawy 3.sierpnia niż spotykanie się ze mną,
                                  nawet na trawniku u frankkka ..
                                  • rabarbarian Re: ranyboskie 21.07.02, 19:08
                                    ... widze ze juz sprawozdawali:) no to ty sie muisz opowiedziec to my bedziemy
                                    wiedzieli czy wazniejsze:)
                                    • jottka no więc 21.07.02, 19:17
                                      po pierwsze - to mi jest trochę niezręcznie decydować, nie ja was zapraszam

po drugie - aż taka atrakcja to ja nie jestem, żeby z samą pogonią wygrywać,
                                      więc tak raczej rozumiem, że należy przesunąć te trawnikowe szały :)

a w ogóle to i tak na razie rzężę przyduszona zleceniem.. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka